2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah benim eksiğim çok ama büyükler tamamlandı en azından kafam daha rahat

3 günde alırsın herşeyini bencede en zor kısım bebek arabasıydı o bitti ya. Şifonyer beşikte tamam gerisi interntten sipariş vermeye bakar

Hımmm kız çocuğu fena olacak o zaman
Çaktırmadan yapıyor sinsi mi olacak acaba
Ay ins
Zaten gecen ayda hic kilo almamisim
Al iste takacak bisey buldum
Ben bi aglayip gelim
Neden takıyorsun yahu ben hala hamile kaldığım kiloya geri gelemedim arada bende veriyorum geri alıyorum bebekler aynı kıvamda genel olarak haftası ile uyumlu gelişiyor hem de iki tane sen bir kıza her türlü bakarsın takma kafana hamile kaldığım kilo ile dogurcam bende bu gidişle
becidina Doğumhane ne alemde kuZumm var mı doğumlar
Sen iyisin dimi
Gayet sakin canım dün geceden beri iyi yarın sabah curcuna başlar. Sezeryan hastaları falan oluyor hatta içi kalabalık oluyor burası. İyiyim bende çok şükür.
Ne kadar güzel şeyler almışsın. Bende müslin ve pazen alacağım diktirecegim eşim ilgilenecek. Bir yerde 20 liraya buldum Ankara firması imiş eşim gidip bakacak.
Oyy maşallah ne kadar tatlı olmuş yok benim çocukluktan kalan bir şeyim ama kızımın saklarim artık bir şeylerini

Küçük sinsirellaaaaa oğlanın burnuna kulağına kuruyemiş falan sokmasın da gizliden ince dürtmeler falan olur o kadar

Küçük sinsirellaaaaa oğlanın burnuna kulağına kuruyemiş falan sokmasın da gizliden ince dürtmeler falan olur o kadar
Aslında usg de ki görüntü oğlan kızın sırtını falan tepikleyecek durumda biz kıza vurmasında oğlan içerde diyorduk. Kız oğlana sırtını dönmüş oğlan kıza dönük. Çok sert vuruyor oğlan kerata

Kıyamam ben onlara yaa hayat boyu böyle bağlı olurlar inşallah :)

Cok rahat yapilir tatil. Ama biz bu yıl cok acildik maddi olarak gidemeyecegiz. Hele emerse mama derdi olmazsa gayet guzel tatil olur.

Cok hosuma gidiyor bu fotolar kizin da pek tatliymis.

-Piraye aferin kiz hemen aldiniz.

Ya kızlar benim oğlum sanırım kardeşi olucani yeni idrak etti aslında baştan beri alistiriyodum ama şimdi karnım büyüyünce ne kadar şişman oldun diyo tırnak yemeye başladı senin çirkin bebeğin diyo sevmiceni soyluyo neden böyle oldu ki baştan korucam fln diyodu simdiden böyleyse doğunca napcaz dusunemiyorum

Kıyamam ben onlara yaa hayat boyu böyle bağlı olurlar inşallah :)
İnşallah kardeş çok güzel şey dört kardeşim var ve iyikide varlar diyorum. Onlar olmasa annem babam gittiğinde nasıl neye tutunurdum bilmiyorum. Birbirlerini hep severler korurlar inşallah. Tek çocuk düşünenlere hep söylerim kardeş iyidir anne baba gittiğinde tutunacak dal olur sığınacak yer olur en az iki çocuk ya da hiç yapmayın diye. Rabbim sağlık huzur versin hepimizin kuzularına.

Biz de Ağustos'ta gitmeyi düşünüyoruz karar verirsen bana da önerir misin otel

Ne güzelmiş çok özendim

Merhaba kızlar.siteye zor giriyorum.nasılsınız.ben ayniyim.bebekler dikişte vajinam acıyor.batıyor.çok korkuyorum.3 ocakya kontrolüm var.ciğer iğnesi yapacaklar.görürsem o günleri......
İnsallah göreceğiz cnm Allah in izniyle mart analari çok cekti sonu güzel olacak inşallah şubat 15 e kadar bile dayanacak bebislerimiz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…