İnşallah canım teşekkürlerGüle güle sağlıkla kullanın inşallah..
Kıyafetinlerinde baya var kuZumİnşallah benim eksiğim çok ama büyükler tamamlandı en azından kafam daha rahat
İnşallah benim eksiğim çok ama büyükler tamamlandı en azından kafam daha rahat
Çaktırmadan yapıyor sinsi mi olacak acabaHımmm kız çocuğu fena olacak o zaman
Neden takıyorsun yahu ben hala hamile kaldığım kiloya geri gelemedim arada bende veriyorum geri alıyorum bebekler aynı kıvamda genel olarak haftası ile uyumlu gelişiyor hem de iki tane sen bir kıza her türlü bakarsın takma kafana hamile kaldığım kilo ile dogurcam bende bu gidişleAy ins
Zaten gecen ayda hic kilo almamisim
Al iste takacak bisey buldum
Ben bi aglayip gelim
Gayet sakin canım dün geceden beri iyi yarın sabah curcuna başlar. Sezeryan hastaları falan oluyor hatta içi kalabalık oluyor burası. İyiyim bende çok şükür.
Oyy maşallah ne kadar tatlı olmuş yok benim çocukluktan kalan bir şeyim ama kızımın saklarim artık bir şeyleriniKızımı uyuttum şimdi bakıyorum konuştuklarınıza. Kızlar al al bitmiyor bunlar..SEPTEMBER LOVE ortamın yeni cicileri çok güzel. Güle güle kullansın. Ben Alez almamıştım mesela. Hala daha yok. Kızım 2.5 yaşında olacak. Şimdi alacağım ama beşiğine göre değil. Çünkü kızım beşinde sadece 8 ay yattı. Şuan çift kişilik yatağa zor sığıyor hanım efendi. Ben de şuan yattığı yatağa ALEz alacağım. I da çişten çıkarabilirsem. Bu zamana kadar Aleze ihtiyacım olmadı. Ancak bundan sonra olur diye düşünüyorum.
geronimo_s benim bebeklikten kalan çok elbisem var kızçeme giydirip foto çekiyorum çok güzel oluyor muhtemelen 2. Ye de giydireceğim. Bak bir foto koyuyorum biri ben biri kızçem aynı elbiseyle.
Banyo seti biberon işte nevresim alez tırnak makası gibi şeyler kaldı canım. Kıyafette de eksik var ama yavaş yavaş alırım onları da. Ama yoruldum bugün kıyafet bakmadım bile. Ağırlaşıyorum galibaKıyafetinlerinde baya var kuZum
Bide sende 30 kadar tamamlarsın bu hızla gidersen :)
Aynen baya rahatladım. Bundan sonra indirim bekleyeceğim3 günde alırsın herşeyini bencede en zor kısım bebek arabasıydı o bitti ya. Şifonyer beşikte tamam gerisi interntten sipariş vermeye bakar
Güle güle kullanın canım. Büyük başlar çok zor karar veriliyor. Bunları hallettiysen kıyafet birkaç mağazayla hallolur.Araba da aldım beşikte aldım şifonyerde aldımKurtuldunuz araba derdimden
Aynen o kadar zor karar verdim ki. Bıktı eşimGüle güle kullanın canım. Büyük başlar çok zor karar veriliyor. Bunları hallettiysen kıyafet birkaç mağazayla hallolur.
Güle güle kullan canım. Arabayı beğendim rengi hele çok güzel.Araba da aldım beşikte aldım şifonyerde aldımKurtuldunuz araba derdimden
Çaktırmadan yapıyor sinsi mi olacak acaba
Neden takıyorsun yahu ben hala hamile kaldığım kiloya geri gelemedim arada bende veriyorum geri alıyorum bebekler aynı kıvamda genel olarak haftası ile uyumlu gelişiyor hem de iki tane sen bir kıza her türlü bakarsın takma kafana hamile kaldığım kilo ile dogurcam bende bu gidişle
Gayet sakin canım dün geceden beri iyi yarın sabah curcuna başlar. Sezeryan hastaları falan oluyor hatta içi kalabalık oluyor burası. İyiyim bende çok şükür.
Ne kadar güzel şeyler almışsın. Bende müslin ve pazen alacağım diktirecegim eşim ilgilenecek. Bir yerde 20 liraya buldum Ankara firması imiş eşim gidip bakacak.
Oyy maşallah ne kadar tatlı olmuş yok benim çocukluktan kalan bir şeyim ama kızımın saklarim artık bir şeylerini
Aslında usg de ki görüntü oğlan kızın sırtını falan tepikleyecek durumda biz kıza vurmasında oğlan içerde diyorduk. Kız oğlana sırtını dönmüş oğlan kıza dönük. Çok sert vuruyor oğlan kerataKüçük sinsirellaaaaaoğlanın burnuna kulağına kuruyemiş falan sokmasın da gizliden ince dürtmeler falan olur o kadar
Kıyamam ben onlara yaa hayat boyu böyle bağlı olurlar inşallah :)Aslında usg de ki görüntü oğlan kızın sırtını falan tepikleyecek durumda biz kıza vurmasında oğlan içerde diyorduk. Kız oğlana sırtını dönmüş oğlan kıza dönük. Çok sert vuruyor oğlan kerata
Cok rahat yapilir tatil. Ama biz bu yıl cok acildik maddi olarak gidemeyecegiz. Hele emerse mama derdi olmazsa gayet guzel tatil olur.İyi akşamlar hatunlar misafirlerim vardı giremedim kaç gündür.Herkes iyidir umarım.Biz eşimle bu aralar erken rezervasyon otellerine bakıyoruz.aklıma takılan tek soru 4-5 aylık bebekle herşey dahil otele tatile gidilir mi.sizler gidecekmisiniz
Cok hosuma gidiyor bu fotolar kizin da pek tatliymis.Kızımı uyuttum şimdi bakıyorum konuştuklarınıza. Kızlar al al bitmiyor bunlar..SEPTEMBER LOVE ortamın yeni cicileri çok güzel. Güle güle kullansın. Ben Alez almamıştım mesela. Hala daha yok. Kızım 2.5 yaşında olacak. Şimdi alacağım ama beşiğine göre değil. Çünkü kızım beşinde sadece 8 ay yattı. Şuan çift kişilik yatağa zor sığıyor hanım efendi. Ben de şuan yattığı yatağa ALEz alacağım. I da çişten çıkarabilirsem. Bu zamana kadar Aleze ihtiyacım olmadı. Ancak bundan sonra olur diye düşünüyorum.
geronimo_s benim bebeklikten kalan çok elbisem var kızçeme giydirip foto çekiyorum çok güzel oluyor muhtemelen 2. Ye de giydireceğim. Bak bir foto koyuyorum biri ben biri kızçem aynı elbiseyle.
İnşallah kardeş çok güzel şey dört kardeşim var ve iyikide varlar diyorum. Onlar olmasa annem babam gittiğinde nasıl neye tutunurdum bilmiyorum. Birbirlerini hep severler korurlar inşallah. Tek çocuk düşünenlere hep söylerim kardeş iyidir anne baba gittiğinde tutunacak dal olur sığınacak yer olur en az iki çocuk ya da hiç yapmayın diye. Rabbim sağlık huzur versin hepimizin kuzularına.Kıyamam ben onlara yaa hayat boyu böyle bağlı olurlar inşallah :)
Biz de Ağustos'ta gitmeyi düşünüyoruz karar verirsen bana da önerir misin otelİyi akşamlar hatunlar misafirlerim vardı giremedim kaç gündür.Herkes iyidir umarım.Biz eşimle bu aralar erken rezervasyon otellerine bakıyoruz.aklıma takılan tek soru 4-5 aylık bebekle herşey dahil otele tatile gidilir mi.sizler gidecekmisiniz
Ne güzelmiş çok özendimKızımı uyuttum şimdi bakıyorum konuştuklarınıza. Kızlar al al bitmiyor bunlar..SEPTEMBER LOVE ortamın yeni cicileri çok güzel. Güle güle kullansın. Ben Alez almamıştım mesela. Hala daha yok. Kızım 2.5 yaşında olacak. Şimdi alacağım ama beşiğine göre değil. Çünkü kızım beşinde sadece 8 ay yattı. Şuan çift kişilik yatağa zor sığıyor hanım efendi. Ben de şuan yattığı yatağa ALEz alacağım. I da çişten çıkarabilirsem. Bu zamana kadar Aleze ihtiyacım olmadı. Ancak bundan sonra olur diye düşünüyorum.
İnsallah göreceğiz cnm Allah in izniyle mart analari çok cekti sonu güzel olacak inşallah şubat 15 e kadar bile dayanacak bebislerimiz insallahMerhaba kızlar.siteye zor giriyorum.nasılsınız.ben ayniyim.bebekler dikişte vajinam acıyor.batıyor.çok korkuyorum.3 ocakya kontrolüm var.ciğer iğnesi yapacaklar.görürsem o günleri......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?