2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

72 saate kadar iptal garantisi oluyor ona güveniyoruz

Biz de Ağustos'ta gitmeyi düşünüyoruz karar verirsen bana da önerir misin otel
Otel fiyatları 3 katına çıkmış maalesef bulmak ve seçmek çok zor.5 gecelik tatil maliyeti 5000 den başlıyor.günlerdir bakıyoruz.aslında geçen yıl Sinop’a gittik denizi çok güzel bizede yakın ama bu yıl herşey dahil ve Akdeniz istiyorum

-Piraye kız başka mı aldın,araba arkdşı olacaktık niyse bizde yrn alıcaz,kartın ekstresi dönüyor eksik olarak benimde reflü yatağı ve bakım şeyleri kaldı.

Hayirli geceler

Bebekle tatil ilk kizimda
Superdi hic bir sorun yasamadim ama
İkinci kizimda tam bir kaostu surekli hastalandi, hastanelerde gecti gunlerimiz. Biraz nasip isi sanirim

-Piraye kız başka mı aldın,araba arkdşı olacaktık niyse bizde yrn alıcaz,kartın ekstresi dönüyor eksik olarak benimde reflü yatağı ve bakım şeyleri kaldı.
Canım mağazalarda quantum yoktu. Cadillac bide quatro vardı. Eşim de netten almayalım dedi. Yaşlı amcalar gibi sanki netten hiç alışveriş yapmıyormuşuz gibi bunu da geçen sefer gittiğimde beğenmiştim. Bunu alalım dedik ve aldık ve kurtulduk senin de eksiğin baya az kalmış. Odası da çok güzel çok beğendim

Günaydın kızlar, bugün biz de 27. Haftamizi dolduruyoruz. Çok şükür. Asistan dr bir hafta daha atlatirsan daha rahat olur dedi. İnşallahhhhh dedim. Darısı 28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38. Haftalara 39-40 olmasa da olabilir bence
Ayrıca sen doğuma kadar buradasın öyle görünüyor dedi.

kızlar günaydın ben yine nur cemalini göremedim mümkün değil göstermiyor kordon ayaklar dahil herşeyi yüzündeydi 28+4 1200 gr olmuş yine hiç kilo almamışsın böyle devam et dedi. şeker yüklemesi yaptırmadım değerlerin normal olduğu için ısrar etmiyorum dedi. şuan popo aşağı ama daha çok var döner dedi. fiyat bilgisi aldım en düşük standart paket 5020 lira. bgn biraz kasık ağrısı ve adet sancısı gibi bir ağrım var ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Dinlenebiliyorsan dinlen canım, bol su iç. Geçmezse dr unla konuşursun. Maşallah yavruna da böyle gider inşallah

Dinlenebiliyorsan dinlen canım, bol su iç. Geçmezse dr unla konuşursun. Maşallah yavruna da böyle gider inşallah
saolsun sevgili görümcem de güzel moral verdi dün herşeyim güzel geçmiş dr sana erken doğum falan dedi mi bana erken olcakmış gibi geliyor dedi ertesi gün kasıklarım ağrımaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…