2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dedilerki ayrintili ultrasondan sonra, cocugun boynunda 2 tur kordon var. taktim kafaya sabah ogle aksam kalp atisi dinliyom dooplerle evde, bi gun siniri asmis kalp atisi sola yatiyorum duzelmiyo kalkiyorum duzelmiyo. Manyak ediyo o insani ya :) kuru kuru da olmuyo el temizleme jeli surup gezdiriyodum manyak gibi

Dimi soyle yatsan cocugu emzirsen gazini cikarsan yatirsan bi koseye, sonra bi kahve koysan.. ev sessiz hayaller hayatlar
O biraz zor olur bizim için:) birimi koyar diğerini alırız kafada huniyle evde dolaşırız. Ama kızımla Doğumdan hemen sonra bir fotomuz yok böyle süslü tacım falan yok. Öyle içimde kaldı ki. Kızım sağlıklı mı diye düşünmekten acaba drların söylediği doğru çıkacak mı diye korkmaktan foto çekilmek bile aklıma gelmedi. Şimdi 2 de yapsam haksızlık olur değil mi?

Babanne donuyla taci taksam ne olacagdi al benden de o kadar, telefondan bi kac fotograf o kadar. :) simdi ilk gebelikler var alinmasin kimse bana biraz gosteris gibi geliyo be, ama ozenenleri de anlayisla karsiliyorum tabi :) tamamen kisisel fikirdir, ustume saldirmayiniz

Ay kahkaha attım, valla diyorum bende niye düştü hızı, birşeymi var birden yükseliyor bazen. Doktorun kapısına dayanıp ne diyeceğim ‘ ben bebeğim kalbini dinliyorum içim rahat etmedi bir de siz bakın mı? kadın beni kovardı kesin anayız biz ana tam gaz evham var hep :) sendeki hangi modeli ?

Sen bi de sezeryan hastane süslenmedin mi bacım? Foto çekinmedin mi doğururken!! Uu çok demodern buldum seni?

Hatirlamiyorumki :) bizimki hamileden hamileye gecen bi cihaz haline geldi, en son arkadasta kaldi, alicam tekrar :)

Kesi atılmadan doğurmak isterdim ben de ne güzel. Kesi sonrası dikişler otururken zorluyor bi süre. Epidural normal doğumda ağrı hissedilmediği için düzgün ıkınma olmuyor ve kontrolsüz yırtılma ihtimali yüksek. Ondan da direkt kesi atmış olabilirler. Gerçi doktordan doktora değişebiliyor bu. İlk kez doğum yapacaklar hiç endişelenecek bişey yok her kadının yaşaması gereken zor ama sonu çok güzel bi deneyim. Epidural normal doğumu tavsiye ederim bu arada. 5 cm açıklığa kadar sancı çekip sonrasında epidural ile uyuşturuluyorsunuz ağrı anında yok oluyo ben çok memnun kaldım. İğneden 1 saat sonra 10 cm oldu doğuma alıyoruz dediklerinde ben az daha uyuyacaktım o derece rahatlamıştım koşullar uygun olursa yine aynı şekilde doğurmak isterim.

Bende aynen ya, iste hamilelikle beraber daha yeni basladim kahvaltiya o da ayakta bi haslanmis yumurta bi kac zeytin. Al sana kahvalti
Soğuk çayı unutmayalım o bile lütuf tu birgün biraz fazla uyudu mutfağı toplayıp yanına gidince duygulandım. Aha işim bitti hala kalkmadı diye

Soğuk çayı unutmayalım o bile lütuf tu birgün biraz fazla uyudu mutfağı toplayıp yanına gidince duygulandım. Aha işim bitti hala kalkmadı diye
2,5 yasinda. Omrumde bir gun oldu bir gun! Bu kis daha, istanbulun beklenen nadir karli sabahi, baktim saat 8 inanamadim uyuduguna, gittim optum uyandirdim, kizim kalk gunaydin. Daha da allah nasip etmez sanirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…