2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım meleklerimiz rızıklarıyla gelecek inanıyorum ben. Ama işte insan ister istemez etkileniyor

İnşallah iyi huylu bir kist çıkar kuZum
Karnındaki meleğin için Allah ım seni korusun
Normalde devamlı ultrason yaptırıyormuydun
Fibrokistte olabilir
Mesala benim fibrokistlerde artış oldu gebelikte
40 gün önce gittim
Doktor sıkı kontrol dedi
20 gün sonra tekrar bakılacak lenflerde büyüme varmış
Allah ım sana da bana da hayırlı sonuçlar versin

6 ayda bir kontrol yapılıyordu. Evet gebelikle birlikte çok şişti hormonlardan diye bende önemsemedim ama göğsümde bide kızarıklık oluştu. Nerdeyse 6 7 cm büyüklüğünde şu an. İnşallah seninde güzel çıkar sonuçların

Ben de 6 ayda bir yaptırıyordum
Gebe kaldığımda gittim sonuçlar güzel çıktı
Sonra da işte 40 güm önce gittim doktor
Büyümeler olmuş , onun dışında da lenflerdekiler de büyüme olmuş dedi
Yakın zamanda tekrar bakalım dedi
İster istemez aklım hep orda bide bununla ilgili kötü bir rüya gördüm daha çok aklıma yer yetti
İnşallah hayırlı sonuçlarımız olur kuZum
İnşallah biyopsi bile gerek ultrason sonuçlarımız iyi çıkar

Valla ne rahat insanlar var anlamıyorum... Sonucta kac aylık hamileyiz, calısıyorsun hem bir fırsat verin de dinlenelim yani
Bana da bazıları diyor aa dogumdan sonra beklerim artık eve ben bile yatmadan yatmaya gidiyorum diyorum

Cok gecmis olsun canım, nolur moralini yuksek tut en son noktayı diyor bazen doktorlar karsısındakini dusunmeden..
dualarımız seninle eminim iyi olacak

çok tşk ederim

4body1soul valla yaş mayısta 34 oluyor. daha doğurur muyum mechul ikinci erkek olursada şansina küssün,başka rengi yoktu çünkü ya pembe ya mavi
Anam benden buyukmussun hanim apla
Oglan dogurursan yikarken mavi cop poseti ser bari ustunde yika pembesi gozukmesin
Takintili miyim ne bende gerci geronimo_s kadar olamam da

Bu dönemde hemen hemen hepimiz eşlerimize taktık kafayı anlayışsız bulduk
Hatta zaman zaman eşimi bile suçladım yaşadıklarımdan dolayı
İkili ilişkilerden değil de iç huzurumun bozulmasından bu raddeye geldim diye düşünüyorum
Dünden beri daha rahatım
Ailemle ilgili bazı sorunlar var o beni çok etkiliyor
Ve tabi ki mesafe
Sanki herşey üst üste geldi
Bebeklerimiz gelince bence bambaşka olacak herşey
Allah’a emanetiz hepimiz

Nasil olmus kizlar yattigim yerden orduklerim Otekilerede ormustum cok kullandim ins bununda alerjisi olmaz kullanirimEki Görüntüle 2218327
Çok güzel bayıldım
Bende battaniye ördüm istediğim gibi olmadı
Şimdi atkı yapıyorum
Keşke yeteneğim olsa da bol bol yapsam
Terapi gibi geliyor
Daha önce öğrenseymişim keşke
İnanılmaz rahatlatıyor beni

Evet aynen oyle cok rahatlatiyor
Ipimde var daha paket paket ama ormek istemiyorum nereye koyucam diye.Yakin olsak oresim var herkese
Yakinlarimdada dogurmayi dusunen kalmadi.En son gorumceme 2 poset ordum goturdum boy boy.
Birazda dolabiyla ugrasirim sonra doguma giderim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…