İnşallah canım meleklerimiz rızıklarıyla gelecek inanıyorum ben. Ama işte insan ister istemez etkileniyorGeçmiş olsun canım, gebelikte iyi huylu kistler de büyüme yapabilir hormonlardan etkileniyor. Sen kötü düşünme dr her ihtimali söyler onun işi o. Benim eşimde epeydir işsiz. İnşallah hayırlısıyla bulur bir iş. Sen üzülme bebeğini de üzme rızkı ile gelir minik yavru.
Sağol canım inşallahCanım çok geçmiş olsun. İnşallah kötü huylu değildir.allahın izniyle dualarımız seninle olacak. Mutlaka haber ver bize. İnşallah eşin de en kısa zamanda iş bulur.
1 HAFTADA KARAR VERMELİSİNİZ :) KAMPANYA 1 HAFTALIKadres ver bakalım. Gerçi çocuğumun ismi de yok henüz.
İnşallah iyi huylu bir kist çıkar kuZumMerhaba kızlar. Takip etmeye çalışıyorum hepinizi ama çok çok yazamıyorum. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim 3 aydır iş bulamıyor onun dışında başka başka bir sürü şeyler. 2 yıldır yaşadıklarım roman olacak cinsten. Neyse buna da şükür diyelim. Minik mucizem en büyük nefes kaynağım. Şimdide göğsümdeki kist büyüdü gebeliğin başında gitmiştim doktor önemsemedi. Ultrasonda da bişey çıkmadı ama kistin olduğu yerdr kızarıklık oluştu. Başka bir doktora çıktım adam prof. kötü huylu tümör olabilir dedi. Yarın ultrasonum var dualrınızı bekliyorum.
6 ayda bir kontrol yapılıyordu. Evet gebelikle birlikte çok şişti hormonlardan diye bende önemsemedim ama göğsümde bide kızarıklık oluştu. Nerdeyse 6 7 cm büyüklüğünde şu an. İnşallah seninde güzel çıkar sonuçlarınİnşallah iyi huylu bir kist çıkar kuZum
Karnındaki meleğin için Allah ım seni korusun
Normalde devamlı ultrason yaptırıyormuydun
Fibrokistte olabilir
Mesala benim fibrokistlerde artış oldu gebelikte
40 gün önce gittim
Doktor sıkı kontrol dedi
20 gün sonra tekrar bakılacak lenflerde büyüme varmış
Allah ım sana da bana da hayırlı sonuçlar versin
Fiyatı iyiymiş bulmuşken al kuZumkuzu ben reflülü babynesti en ucuz hepsiburadada buldum 159tl
-Piraye
bu arada katlanan küvetimiz geldi,harika gözüküyoryeri olmayanlara şiddetle tavsiye ederim.
Ben de 6 ayda bir yaptırıyordum6 ayda bir kontrol yapılıyordu. Evet gebelikle birlikte çok şişti hormonlardan diye bende önemsemedim ama göğsümde bide kızarıklık oluştu. Nerdeyse 6 7 cm büyüklüğünde şu an. İnşallah seninde güzel çıkar sonuçların
Takı yastıkları niye bu kadar pahalı acaba1 HAFTADA KARAR VERMELİSİNİZ :) KAMPANYA 1 HAFTALIK
designbyasena adres :)
dediğin gibi akşam eve yorgun dönüyoruz, gözümüz birşey görmüyor, ama evdeyken heryer herşey batıyor, birde bana mevlütte eşimin yengeleri eve çıktı sana gelelim ağırlaşmadan diyorlar,ya tmm görüntüde ağırlaşmadık da 8. aya giricez el insaf , ama kabul etmicem, halıları yıkamaya vericem zaten,
Merhaba kızlar. Takip etmeye çalışıyorum hepinizi ama çok çok yazamıyorum. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim 3 aydır iş bulamıyor onun dışında başka başka bir sürü şeyler. 2 yıldır yaşadıklarım roman olacak cinsten. Neyse buna da şükür diyelim. Minik mucizem en büyük nefes kaynağım. Şimdide göğsümdeki kist büyüdü gebeliğin başında gitmiştim doktor önemsemedi. Ultrasonda da bişey çıkmadı ama kistin olduğu yerdr kızarıklık oluştu. Başka bir doktora çıktım adam prof. kötü huylu tümör olabilir dedi. Yarın ultrasonum var dualrınızı bekliyorum.
gelde çıldırma şuan baktım 199 olmuş tekrarFiyatı iyiymiş bulmuşken al kuZum
Anam benden buyukmussun hanim aplaçok tşk ederim
4body1soul valla yaş mayısta 34 oluyor. daha doğurur muyum mechul ikinci erkek olursada şansina küssün,başka rengi yoktu çünkü ya pembe ya mavi
Oyle herhangi bir yastık olmaz mı :) Ben hic ozel birsey dusunmemistim onun icin yaTakı yastıkları niye bu kadar pahalı acaba
Senin kaynana yapar takı yastığı :))
Takı yastığı şart mı
Ben oda yapmadım canım beşik aldım. Bide şifonyer aldım. Beşik bu kahverengi yerler gri olacak. Uyku seti de grili kremli pembeli-Piraye canım odanın fotosunu kaçırdım tekrar atsana..
Benimde epeydir bi yeri zengin edemiyok diye icim icimi yiyodu1 HAFTADA KARAR VERMELİSİNİZ :) KAMPANYA 1 HAFTALIK
designbyasena adres :)
Bu dönemde hemen hemen hepimiz eşlerimize taktık kafayı anlayışsız buldukkızlar günaydın bir hafta sonu daha nasıl geçti anlamadan yeni haftaya başladıkişyerinde son haftam.
SEPTEMBER LOVE -Piraye güle güle kullanın kızlar epey şeyler almışsınız çok güzeller.
Nurbal27 4body1soul kızlar sizi çok çok iyi anlıyorum, herkes hamileliğini doya doya yaşarken ben kafayı nasıl daha az sıyırırım diye resmen kendimle savaştım.
eşiminde bu dönemde beni hiç anlamadığını düşünüyorum,pazar günü için lütfen biryerlere çıkalım ben çok kötüyüm diye resmen yalvardım,ki hiç sevmem dışarı çıkmayı kalabalığı ama kendimi bi deniz kenarına atasım geldi. cuma akşamından kararlaştırmıştık, pazar günü kuzeninin mevlüdü varmış sen oraya git gel öyle gidelim dedi. o kadar gücendim ki ben biryerlere mecburum diye gitmek istemiyorum, yada birşeyleri mecburum diye yapmak ilk defa birşey istemişim ki biliyor oraya gidip gelsem enerjim kalmayacak. öylede oldu oraya gittim, evli görümcem ordaydı onu alıp eve geri döndüm. çamaşır makinasına çamaşır atmıştım, asmayı unutmuşum gece yatarken kapağı aç kokmasın bari dedim, sancımdan asamıyorum gerçekten sadece kapağı açıp geldi ağladım ya onu bunu şunu boşver biraz sen beni anla diye
Çok güzel bayıldımNasil olmus kizlar yattigim yerden orduklerimOtekilerede ormustum cok kullandim ins bununda alerjisi olmaz kullanirimEki Görüntüle 2218327
Evet aynen oyle cok rahatlatiyorÇok güzel bayıldım
Bende battaniye ördüm istediğim gibi olmadı
Şimdi atkı yapıyorum
Keşke yeteneğim olsa da bol bol yapsam
Terapi gibi geliyor
Daha önce öğrenseymişim keşke
İnanılmaz rahatlatıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?