2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah hiç bir şey çıkamaz, doktorlar her ihtimale karşın söylüyorlar, bi daha mı ultrason yapılacak, yoksa biopsi falan mı? Epeydir girmiyorsun hakikaten. Allah kolaylık versin umarım her şey düzelir. Eşin de inşallah çok güzel bir iş bulur.

Canım geçmiş olsun daha ortada kesin birşey yokken sıkmamaya çalış kendini. İnşallah ultrasonunda iyi gelir. Dualarım seninle

Canım geçmiş olsun daha ortada kesin birşey yokken sıkmamaya çalış kendini. İnşallah ultrasonunda iyi gelir. Dualarım seninle
Sağol canım. İnşallah. Bu genel cerrahlar niye bu kadar acımasız. Sonuçta karşısında hamile bir kadın var kesin bişey olmadan pat pat söylemesi canını sıkıyor insanın

Ultrason olacak sonuca göre biopsi yapılır heralde. İnşallah canım

kuzu ben reflülü babynesti en ucuz hepsiburadada buldum 159tl

@-Piraye

bu arada katlanan küvetimiz geldi,harika gözüküyor yeri olmayanlara şiddetle tavsiye ederim.
Sen oglani bulana kadar dogurmican heralde
Gitmis pembe almis
Oglun olsa bunun icinde yikanirken foto ceksen cocuk o fotoyu gordugunde ne dusunur

Sağol canım. İnşallah. Bu genel cerrahlar niye bu kadar acımasız. Sonuçta karşısında hamile bir kadın var kesin bişey olmadan pat pat söylemesi canını sıkıyor insanın
O da sana söylemek zorunda söylemese belki de aman doğum sonrası baktırırım önemli birşey olsa nasılsa söylerdi diyeceksin. Doktor bilemezki kim ne kadar önemser ne kadar yaptırır istedikleri tetkikleri. Ondan yani sana her olasılığı söylemesi, mecbur canım. Şimdi buna takılma sen birşey yoktur umarım

Canim ins esin en kisa surede hayirli bir is bulur Allah yardimciniz olsun.

Kitle icinde bozma moralini yakin bi tanidigimda da oldu kotu huylu dendi ama sonuc guzel geldi.Ins seninde sonucun guzel gelir.Dualarim seninle canim ama guzel dusun guzel olsun hersey

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah kötü huylu değildir.allahın izniyle dualarımız seninle olacak. Mutlaka haber ver bize. İnşallah eşin de en kısa zamanda iş bulur.

Geçmiş olsun canım, gebelikte iyi huylu kistler de büyüme yapabilir hormonlardan etkileniyor. Sen kötü düşünme dr her ihtimali söyler onun işi o. Benim eşimde epeydir işsiz. İnşallah hayırlısıyla bulur bir iş. Sen üzülme bebeğini de üzme rızkı ile gelir minik yavru.

Çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonucun

canım umarım eşin biran önce hayırlı kazançlı bir iş bulur , sen çalışıyormuydun bu dönemde masraflarda iki katı allah yardımcınız olsun.Göğüsündeki kitlede belki süt bezleri çalışmaya başladığından artmıştır.İnşallah kötü değildir,

kızlar bu isimli tulumlarda 3 lü
50 tlye yapan biryer var 1 haftalık kampanya
ilgilenenler kaçırmasın, epey güzel yaptıkalrı

Bende bazı sebeplerden dolayı çalışamıyorum. Allah'tan evimiz kira değil borcumuz falan da yok çok şükür. Eşim yüksek lisans mezunu olmasına rağmen iş bulamıyor Çanakkale malesef iş noktasında çok zayıf. İnşallah canım öyle dediğin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…