Çok güzeller canım ellerine sağlıkNasil olmus kizlar yattigim yerden orduklerimOtekilerede ormustum cok kullandim ins bununda alerjisi olmaz kullanirimEki Görüntüle 2218327
Magnezyum magnezyumsa bence benim dediğimi kullangeronimo_s bugün doktora gittim kasılmalarım için magnezyumu değiştirmeyi teklif ettim ama magnezyum magnezyumdur dedi değiştirmedi yanına kalsiyum yazdı bakalım işe yarar umarım
birde sohbetlerinden keyif almıyorum, gelinler görümceler sürekli birbirine laf sokuyor ortam hep gergin onlarlaykenİnsaf ya.. İnsanlar çok düşüncesiz.
Bir iki tane kullaniliyo diyom iki kutu alim mi diyoBir kutuda 10 adet var 2 kutu mu alayım
Bi şey soracağım sezeryandan sonra da çok kanama oluyor mu ?
Biliyor musun
Etme etme valla millete gezme olsun..yardım edecek adam lazım bize artıkdediğin gibi akşam eve yorgun dönüyoruz, gözümüz birşey görmüyor, ama evdeyken heryer herşey batıyor, birde bana mevlütte eşimin yengeleri eve çıktı sana gelelim ağırlaşmadan diyorlar,ya tmm görüntüde ağırlaşmadık da 8. aya giricez el insaf , ama kabul etmicem, halıları yıkamaya vericem zaten,
Anaaammmm benim tam arayipta bulamadigim sey bana yolla ikisinibirde sohbetlerinden keyif almıyorum, gelinler görümceler sürekli birbirine laf sokuyor ortam hep gergin onlarlayken
Tanesi 2 tl dimi
Ooo yanyanayken birbirlerine laf sokmaları iyiymişbirde sohbetlerinden keyif almıyorum, gelinler görümceler sürekli birbirine laf sokuyor ortam hep gergin onlarlayken
Evet cnm kasıklarimda adet sancısı gibikasıklarında mı benimde 2 3 gündür geliyor gidiyor
Ben iki taneyi iki kutu anladıysam demekBir iki tane kullaniliyo diyom iki kutu alim mi diyo
Canim kanama kisiden kisiye degisiyor eltimde gorumcemde sezeryanli eltim kanamadan hastanelik oldu gorumceminde tam tersi leke tarzinda kanamasi oldu.Tamsmen hijyen icin degistirdi pedini o derece.Doktorun biraz iceriyi temizlemesiyle alakali.
Normal dogumdada ayni benim cok kanamam oldugu icin dogumda yanimda ayni kan grubunda birinin olmasi gerekiyor mesela.Elim falan kesilse kanim durmaz
2 tl canım ben tarih yazdırmayacağım, normal doğum vs olursa, hatta sezeryanda bile değişme durumu oluyor diyeTanesi 2 tl dimi
Bide tarih yazdırmak için beklemek lazım
Ya da yazdırmayacaksın
yalancı sancılar sanırım artık ufaktan geliyorlar, ben adet sancısı nedir bilmem normalde o yüzden doğum sancısını nasıl ayırt edicemEvet cnm kasıklarimda adet sancısı gibi
kız toplam 2 gelin 1 görümceAnaaammmm benim tam arayipta bulamadigim sey bana yolla ikisini
bende ocak 15 vereyim diyorum, yedek halımda yok ev cıbıldak derim bahanem olurEtme etme valla millete gezme olsun..yardım edecek adam lazım bize artık
Bende vereceğim ama erken diyorum ocak sonu vereyim diyorum diğer halıları sereceğim
Aynen kuZum ev dağınık evde temizlik yapılıyor debende ocak 15 vereyim diyorum, yedek halımda yok ev cıbıldak derim bahanem olur
kuzu ben reflülü babynesti en ucuz hepsiburadada buldum 159tl200 tl indirim girmişmiydi daha önce acaba
Bende babynest istiyorum
Normal 100 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?