2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geronimo_s bugün doktora gittim kasılmalarım için magnezyumu değiştirmeyi teklif ettim ama magnezyum magnezyumdur dedi değiştirmedi yanına kalsiyum yazdı bakalım işe yarar umarım
Magnezyum magnezyumsa bence benim dediğimi kullan
Bu arada ilaç şirketiyle hiç bi bağlantım yok . Ben de eczaneden almıştım.
Sonuçta magnesium diasporal gebelere verilebilen bir şey zararı olmaz sana.

Bir kutuda 10 adet var 2 kutu mu alayım
Bi şey soracağım sezeryandan sonra da çok kanama oluyor mu ?
Biliyor musun
Bir iki tane kullaniliyo diyom iki kutu alim mi diyo

Canim kanama kisiden kisiye degisiyor eltimde gorumcemde sezeryanli eltim kanamadan hastanelik oldu gorumceminde tam tersi leke tarzinda kanamasi oldu.Tamsmen hijyen icin degistirdi pedini o derece.Doktorun biraz iceriyi temizlemesiyle alakali.
Normal dogumdada ayni benim cok kanamam oldugu icin dogumda yanimda ayni kan grubunda birinin olmasi gerekiyor mesela.Elim falan kesilse kanim durmaz

Etme etme valla millete gezme olsun..yardım edecek adam lazım bize artık
Bende vereceğim ama erken diyorum ocak sonu vereyim diyorum diğer halıları sereceğim

Ben iki taneyi iki kutu anladıysam demek
Çok kanlı canlı bir karısın ya bacım ondandır :)

200 tl indirim girmişmiydi daha önce acaba
Bende babynest istiyorum
Normal 100 tl
kuzu ben reflülü babynesti en ucuz hepsiburadada buldum 159tl

-Piraye

bu arada katlanan küvetimiz geldi,harika gözüküyor yeri olmayanlara şiddetle tavsiye ederim.

Eklentiler

• 3F97C5BA-976B-4C6F-8E9A-6B1854BF058A.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba kızlar. Takip etmeye çalışıyorum hepinizi ama çok çok yazamıyorum. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim 3 aydır iş bulamıyor onun dışında başka başka bir sürü şeyler. 2 yıldır yaşadıklarım roman olacak cinsten. Neyse buna da şükür diyelim. Minik mucizem en büyük nefes kaynağım. Şimdide göğsümdeki kist büyüdü gebeliğin başında gitmiştim doktor önemsemedi. Ultrasonda da bişey çıkmadı ama kistin olduğu yerdr kızarıklık oluştu. Başka bir doktora çıktım adam prof. kötü huylu tümör olabilir dedi. Yarın ultrasonum var dualrınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…