- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Niye o an almadın ki ne zamandır istiyorsun ZAtengelde çıldırma şuan baktım 199 olmuş tekrar
çok pahalı 90 tl yaOyle herhangi bir yastık olmaz mı :) Ben hic ozel birsey dusunmemistim onun icin ya
Yazdım araya kaynadi herhalde Kata çıkardılar beni doğumhanede değilim artık.
Ben yastık, kapı süsü, lohusa terliği vb. videolarını izledim. En kolayı bence yastık. Hepsini kendim yapmayı düşünüyorum becerirsem tabi.çok pahalı 90 tl ya
Kendimiz mi yapsak acaba
Ördükçe öğreniyor insanEvet aynen oyle cok rahatlatiyor
Ipimde var daha paket paket ama ormek istemiyorum nereye koyucam diye.Yakin olsak oresim var herkese
Yakinlarimdada dogurmayi dusunen kalmadi.En son gorumceme 2 poset ordum goturdum boy boy.
Birazda dolabiyla ugrasirim sonra doguma giderim ins
Geçmiş olsun canım. Daha netleşmiş birşey yok. İnşallah sorunsuz atlatırsın bu süreci. Birşey çıkmaz.Merhaba kızlar. Takip etmeye çalışıyorum hepinizi ama çok çok yazamıyorum. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim 3 aydır iş bulamıyor onun dışında başka başka bir sürü şeyler. 2 yıldır yaşadıklarım roman olacak cinsten. Neyse buna da şükür diyelim. Minik mucizem en büyük nefes kaynağım. Şimdide göğsümdeki kist büyüdü gebeliğin başında gitmiştim doktor önemsemedi. Ultrasonda da bişey çıkmadı ama kistin olduğu yerdr kızarıklık oluştu. Başka bir doktora çıktım adam prof. kötü huylu tümör olabilir dedi. Yarın ultrasonum var dualrınızı bekliyorum.
Lohusa terliği tacımı kendim yaptımçok pahalı 90 tl ya
Kendimiz mi yapsak acaba
Anam benden buyukmussun hanim apla
Oglan dogurursan yikarken mavi cop poseti ser bari ustunde yika pembesi gozukmesin
Takintili miyim ne bende gercigeronimo_s kadar olamam da
çok pahalı 90 tl ya
Kendimiz mi yapsak acaba
Ben yastık, kapı süsü, lohusa terliği vb. videolarını izledim. En kolayı bence yastık. Hepsini kendim yapmayı düşünüyorum becerirsem tabi.
Lohusa terliği tacımı kendim yaptım
Bebek süsü magnet yapıyorum ama daha tamamlamadım araya örgü girdi :)
Sonra kapı süsü yapayım diyorum ama bakıcam artık
Hem daha hesaplı hemde güzel bir etkinlik oluyor :)
Yok ayol ben kim laf atmak kim hic becerememYazdım araya kaynadi herhalde Kata çıkardılar beni doğumhanede değilim artık.
Haspam odayi bir doktor ile paylaşıyoruz denk geldi bir burun havada enfeksiyonu varmış. Doktorumuz aynı. Yakını ayrı dertli. Telefondan dizi izliyor delirmeye ramak kaldı
Sen napiyon ona buna laf mi atiyonher yerin ağrıyor bir çenen sağlamda çok şükür bize en çok lazım olan
kız aldım zaten malzemesini ,oda saten kısmını dikti doldurdu elyafını, pleksi harf aldım çiçek kurdele aldım süsleyeceğim bakalım.Takı yastıkları niye bu kadar pahalı acaba
Senin kaynana yapar takı yastığı :))
Takı yastığı şart mı
Kiz ogretirdim valla iki de gorumceni cekistirirdikkk ohhhh ne terapiÖrdükçe öğreniyor insan
Daha önce başka ilgi alanlarım oldu ama örgüyü hiç düşünmemiştim
Meğer keramet ondaymış
Kafam dağılıyor ördükçe ve bitince de haklı gururunu yaşıyorsun öyle bi kafa yani :)
Atkı bitince ip alıp YouTube dan izleyip yapmayı düşünüyorum
Keşke yakın olsaydık öğretirdin dimi kız :)
Valla ne rahat insanlar var anlamıyorum... Sonucta kac aylık hamileyiz, calısıyorsun hem bir fırsat verin de dinlenelim yani
Bana da bazıları diyor aa dogumdan sonra beklerim artık eve ben bile yatmadan yatmaya gidiyorum diyorum
hayır onlar gelirse kayınvalidemde kesin gelir, evli görümcemde, birde çocuklar tam cennet mahallesi,çayı ikramlıkları hadi neyse sonrasında o tabak setlerini kaldır tepsileri yıka kaldır vallahi zor geliyor.
ailenizin indirim habercisi geldi hannımmmmmm
inşallah canım, dönem dönem çok sevip dönem dönem boğasım geliyorBu dönemde hemen hemen hepimiz eşlerimize taktık kafayı anlayışsız bulduk
Hatta zaman zaman eşimi bile suçladım yaşadıklarımdan dolayı
İkili ilişkilerden değil de iç huzurumun bozulmasından bu raddeye geldim diye düşünüyorum
Dünden beri daha rahatım
Ailemle ilgili bazı sorunlar var o beni çok etkiliyor
Ve tabi ki mesafe
Sanki herşey üst üste geldi
Bebeklerimiz gelince bence bambaşka olacak herşey
Allah’a emanetiz hepimiz
bende bebek doğduktan sonra etaminli çerçeve yapmak istiyorum doğum tarihi kgsu vs işleyipBende cok bosmusum gibi bu haftasonu cerceve falan aldım biryerden bitirince size fotograf atarım isimli duvar süsü yapacagim..
lohusa terligi, tacı ve hastane kapı süsü sagolsun bir arkadasımın annesi yapmıs getirdi :)
takı yastıgı icin ne dusundum canım bak etamin biliyor musun ismini etamin ile yastık kılıfına isleyebiliriz birkac sus yapıstırdık mı tamamdır :)
cerceve yaptıktan sonra ona bakayım bende
Foto istiyorum bana da fikir olsun :)Bende cok bosmusum gibi bu haftasonu cerceve falan aldım biryerden bitirince size fotograf atarım isimli duvar süsü yapacagim..
lohusa terligi, tacı ve hastane kapı süsü sagolsun bir arkadasımın annesi yapmıs getirdi :)
takı yastıgı icin ne dusundum canım bak etamin biliyor musun ismini etamin ile yastık kılıfına isleyebiliriz birkac sus yapıstırdık mı tamamdır :)
cerceve yaptıktan sonra ona bakayım bende
Örgü yaparken en güzeli dedikoduKiz ogretirdim valla iki de gorumceni cekistirirdikkk ohhhh ne terapi
Hepimiz öyleyiz benceinşallah canım, dönem dönem çok sevip dönem dönem boğasım geliyorcumartesi annemler ablama geçti ben eşim işte diye geçemedim, ama ertesi gün tıpış tıpış onların tarafına mevlüde gittim. böyle böyle atıp bir anda patlatıyorum bende. Ailenle ilgili durumlarda inşallah hemen düzelir, bebeklerimizde şifa olur bizlere
tabi canım birde insanların beklentisi farklı yeni gelinsin diye , misafirlik tabak çanak çıkar, bekleniyor. o değil misafir gelecek , misafirden önce kaynanam iniyor elinde takı kutusuyla hani süslen tak bunları der gibixxtalyaxx gercekten misafir zor.Kendi evimizin bulasigini bile toplamaya zorlaniyorum.
Gecen oglumun ogretmeni cagirdi gelemem boyle boyle bi durumum var ayakta duramiyorum dedim.O gun tum cocuklara annelerinize yardim edin demis ogretmen.
O gun bu gundur oglum masayi toplardi da makineye durlayip koymazdi.Simdi makineyede yerlestiriyor anam o bile bi kolaylik oluyomus ki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?