2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

becidina giz nerdesin
Cok dogum varda bir ikisini ben dogurtturayim diye doguma mi girdin naptin
Yazdım araya kaynadi herhalde Kata çıkardılar beni doğumhanede değilim artık.
Haspam odayi bir doktor ile paylaşıyoruz denk geldi bir burun havada enfeksiyonu varmış. Doktorumuz aynı. Yakını ayrı dertli. Telefondan dizi izliyor delirmeye ramak kaldı
Sen napiyon ona buna laf mi atiyon her yerin ağrıyor bir çenen sağlamda çok şükür bize en çok lazım olan

Ördükçe öğreniyor insan
Daha önce başka ilgi alanlarım oldu ama örgüyü hiç düşünmemiştim
Meğer keramet ondaymış
Kafam dağılıyor ördükçe ve bitince de haklı gururunu yaşıyorsun öyle bi kafa yani :)
Atkı bitince ip alıp YouTube dan izleyip yapmayı düşünüyorum
Keşke yakın olsaydık öğretirdin dimi kız :)

Geçmiş olsun canım. Daha netleşmiş birşey yok. İnşallah sorunsuz atlatırsın bu süreci. Birşey çıkmaz.

çok pahalı 90 tl ya
Kendimiz mi yapsak acaba
Lohusa terliği tacımı kendim yaptım
Bebek süsü magnet yapıyorum ama daha tamamlamadım araya örgü girdi :)
Sonra kapı süsü yapayım diyorum ama bakıcam artık
Hem daha hesaplı hemde güzel bir etkinlik oluyor :)

çok pahalı 90 tl ya
Kendimiz mi yapsak acaba

Ben yastık, kapı süsü, lohusa terliği vb. videolarını izledim. En kolayı bence yastık. Hepsini kendim yapmayı düşünüyorum becerirsem tabi.

Bende cok bosmusum gibi bu haftasonu cerceve falan aldım biryerden bitirince size fotograf atarım isimli duvar süsü yapacagim..
lohusa terligi, tacı ve hastane kapı süsü sagolsun bir arkadasımın annesi yapmıs getirdi :)
takı yastıgı icin ne dusundum canım bak etamin biliyor musun ismini etamin ile yastık kılıfına isleyebiliriz birkac sus yapıstırdık mı tamamdır :)
cerceve yaptıktan sonra ona bakayım bende

Yok ayol ben kim laf atmak kim hic beceremem
Odalari dolan odalari doguran gari varsa bebek sekeri topla etiketlerini cikarir kendi etiketini basarsin masrafin azalir

Takı yastıkları niye bu kadar pahalı acaba
Senin kaynana yapar takı yastığı :))
Takı yastığı şart mı
kız aldım zaten malzemesini ,oda saten kısmını dikti doldurdu elyafını, pleksi harf aldım çiçek kurdele aldım süsleyeceğim bakalım.

ne kadar fiyat veriyorlar ? sana attığım pleksi yapan yer 50 tl yazmıştı

Kiz ogretirdim valla iki de gorumceni cekistirirdikkk ohhhh ne terapi

inşallah canım, dönem dönem çok sevip dönem dönem boğasım geliyorcumartesi annemler ablama geçti ben eşim işte diye geçemedim, ama ertesi gün tıpış tıpış onların tarafına mevlüde gittim. böyle böyle atıp bir anda patlatıyorum bende. Ailenle ilgili durumlarda inşallah hemen düzelir, bebeklerimizde şifa olur bizlere

xxtalyaxx gercekten misafir zor.Kendi evimizin bulasigini bile toplamaya zorlaniyorum.
Gecen oglumun ogretmeni cagirdi gelemem boyle boyle bi durumum var ayakta duramiyorum dedim.O gun tum cocuklara annelerinize yardim edin demis ogretmen.
O gun bu gundur oglum masayi toplardi da makineye durlayip koymazdi.Simdi makineyede yerlestiriyor anam o bile bi kolaylik oluyomus ki anlatamam

xxtalyaxx gercekten misafir zor.Kendi evimizin bulasigini bile toplamaya zorlaniyorum.
Gecen oglumun ogretmeni cagirdi gelemem boyle boyle bi durumum var ayakta duramiyorum dedim.O gun tum cocuklara annelerinize yardim edin demis ogretmen.
O gun bu gundur oglum masayi toplardi da makineye durlayip koymazdi.Simdi makineyede yerlestiriyor anam o bile bi kolaylik oluyomus ki anlatamam

bende bebek doğduktan sonra etaminli çerçeve yapmak istiyorum doğum tarihi kgsu vs işleyip

Foto istiyorum bana da fikir olsun :)

Kiz ogretirdim valla iki de gorumceni cekistirirdikkk ohhhh ne terapi
Örgü yaparken en güzeli dedikodu )))
Görümcemle aramı iyi tutuyorum doğuma kadar yanımda kalacak
Yalnız kalmaktan kurtuldum en azından doğuma kadar
Doğumdan sonra inşallah cesaret gelir bana da bi daha korkup herkesi toplamam başıma

Hepimiz öyleyiz bence
Duygu dalgalanmaları yaşıyoruz
Bebişler ilaç gibi gelecek Allah’ın izniyle

tabi canım birde insanların beklentisi farklı yeni gelinsin diye , misafirlik tabak çanak çıkar, bekleniyor. o değil misafir gelecek , misafirden önce kaynanam iniyor elinde takı kutusuyla hani süslen tak bunları der gibien büyük iş eşlere düşüyor aslında, annem hep der bir kadını kocası ezmiyorsa kimse ezemez haklıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…