2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şimdi ocak annelerini okuyordum gözüme takıldı şu sarı yazma olayı,daha önceki tecrübeli anneler sizler kullandınızmı bebeğin yüzüne örtmeye. kaynanam komşusuna iğne oyası yazma yaptırtıyor bebiş için sarı bende gerek görmüyordum ama sanırım faydası oluyormuş ne dersiniz

annem banada yaptırmış sarı yazma canım. yiğenlerimdede hep vardı ,bilemedm

Vardır muhasebecinin bi marifeti, doktor kadın boşuna seçmemiştir onu . Görmediğin alanda başarılıdır belki

Bilimsel açıklaması yok, tamamen saçma bişey yani. Ama ben o tarz şeyleri seviyorum. Zarar vermeyecek bir şey sonuçta evde bi tane vardı, özel bir şeye gerek yok bence.

Ocak anaları hep doğurmuştur artık dimi
Sarı yazma sarılık için galiba

Bilimsel açıklaması yok, tamamen saçma bişey yani. Ama ben o tarz şeyleri seviyorum. Zarar vermeyecek bir şey sonuçta evde bi tane vardı, özel bir şeye gerek yok bence.
güya güneş ışığı etkisi yaratmakta imiş, ama dediğin gibi hiç olmadı yüzünü örter daha rahat uyumasını sağlar belki

Sanane deseydin ya
O kıskançlıktan sana fazla kilo demiştir

Sanane deseydin ya
O kıskançlıktan sana fazla kilo demiştir
Canım 10 filan alınca galiba çok geldi valla ne edeyim dikkat ediyorum okulda yerli malı yapılıyor amq ben uzaktan baktım azcık aldım aslında ne yerdim valla:))sanane desem bana tontiş derdi ye o zaman devam derdi:))

Çerçeveyi merak ettim. Bitince mutlaka foto at canım. Belki ben de denerim. Valla videolarda kolay görünüyor ama bakalım ben becerebilecekmiyim :))

Bence de yapabiliriz :))

Bu arada suwen de %50-70 indirim var. Geçen hafta bir pijama takımı aldım. Kumaşına bayıldım. Ayrıca kolları fırfırlı ve dantelli bir model denedim. Fotoğraf çekimi için. Çok şıktı ama bana yakışmadı. Senin gibi zayıf ve uzun birinde güzel durur. Bakmak isteyenler olur belki diye haber vereyim dedim.

Vardır muhasebecinin bi marifeti, doktor kadın boşuna seçmemiştir onu . Görmediğin alanda başarılıdır belki
Adamı gördüm de yok cikss beğenmedim kadının prof olduğu geldi aklıma kocası muhasebeci yok ya uymuyor. Davul dengi dengine zaten kızın anasi da istemiyormuş. Öğlen çıktım odaya bütün hayatını anlattı annesi yani ne kaynanasının ilk geldiğinde ki tavırları kaldı ne görgüsüzlügu ne malın mülkün olmadığı kocasının okumuş olmadığı offf beynim yandı. Kızı çıkıyor odadan başlıyor anlatmaya he heee diyorum ne yapim. telefondan yüksek sesle dizi izlemek nedir ya benim hakkıma tecavüz bir garip insanlar. Delirmefden gidelerdi. Ayyy çok fena dolmusum.
Geçici şeyler o görmedigimiz marifetler onun için ne karı alınır ne koca. En kıdemlileri gece sokakta sonuçta
Trendyol kargosu yola çıkmış yarın gelir
becidina seninkide gelir artık söylersin eşin yıkar çamaşırları
Kuzum benimkiler gelmiş ama demiştim ya erken doğum riski çıkınca arkadas gelip yikayinca normal sıvı deterjan ile ekstra durulama yaptık eşimde dün ütülerini yapmış. Bundan sonra gelenler öyle yıkanır artık. Erken doğarlar sa zaten hiçbirini şimdi giyemezler. Premature alınır birkaç takım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…