- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Son çare keserim gider[
kullanmıyorsan at bir makaspera kuştan kıymetlimi
kızlar şimdi ocak annelerini okuyordum gözüme takıldı şu sarı yazma olayı,daha önceki tecrübeli anneler sizler kullandınızmı bebeğin yüzüne örtmeye. kaynanam komşusuna iğne oyası yazma yaptırtıyor bebiş için sarı bende gerek görmüyordum ama sanırım faydası oluyormuş ne dersiniz
Hec beceremiyon maşallah fıstık verem yin mi
Hic huyum değil dolanmak dolananida sevmem
Şeker falan işim olmaz hiç öyle şeyler ile uğraşmam sevmem doğum yapan kadına ziyarete gelinmesini de mantıklı bulmam kadın bağıra bağıra doğuruyor doğumhaneden çıkıyor yorgun argın oda da bir yığın insanne kadaran saçma. Ben düz insanım dumduz
Ama sen şeker pasta falan yap sana şeker yürütmeye gelirim hatta sen doğururken görünmeden alir giderim.
Dedikoduya bak sen; yandaki doktorun kocası geldi bildiğin hödük muhasebeci almış kadın doktor olmuş ama seçim işini bilememiş
Bilimsel açıklaması yok, tamamen saçma bişey yani. Ama ben o tarz şeyleri seviyorum. Zarar vermeyecek bir şey sonuçta evde bi tane vardı, özel bir şeye gerek yok bence.kızlar şimdi ocak annelerini okuyordum gözüme takıldı şu sarı yazma olayı,daha önceki tecrübeli anneler sizler kullandınızmı bebeğin yüzüne örtmeye. kaynanam komşusuna iğne oyası yazma yaptırtıyor bebiş için sarı bende gerek görmüyordum ama sanırım faydası oluyormuş ne dersiniz
Ocak anaları hep doğurmuştur artık dimikızlar şimdi ocak annelerini okuyordum gözüme takıldı şu sarı yazma olayı,daha önceki tecrübeli anneler sizler kullandınızmı bebeğin yüzüne örtmeye. kaynanam komşusuna iğne oyası yazma yaptırtıyor bebiş için sarı bende gerek görmüyordum ama sanırım faydası oluyormuş ne dersiniz
evet canım sarılık için, ocak anaları bir bir doğuruyor emzirmekten bahsetmişler çok muhteşemdi diyeOcak anaları hep doğurmuştur artık dimi
Sarı yazma sarılık için galiba
eskilerin bir bildiği vardır dimeannem banada yaptırmış sarı yazma canım. yiğenlerimdede hep vardı ,bilemedm
güya güneş ışığı etkisi yaratmakta imiş, ama dediğin gibi hiç olmadı yüzünü örter daha rahat uyumasını sağlar belkiBilimsel açıklaması yok, tamamen saçma bişey yani. Ama ben o tarz şeyleri seviyorum. Zarar vermeyecek bir şey sonuçta evde bi tane vardı, özel bir şeye gerek yok bence.
Ayy inşallah kuZum inşallahevet canım sarılık için, ocak anaları bir bir doğuruyor emzirmekten bahsetmişler çok muhteşemdi diyeayh bizimde sütümüz olur şap şup emer inşallah bebişlerimiz
Canım yazamıyorum gun içinde otobüste ite kaka yazılmıyor:))şükür iyiyim sen nasılsın canım nasıl gidiyor:))bugün saglık ocağına gittim kiloyu dedi fazla diye 67 oldum diyetisyene gecen hafta gittim insallah yavaslarım:))Naber nasılsın
Sanane deseydin yaCanım yazamıyorum gun içinde otobüste ite kaka yazılmıyor:))şükür iyiyim sen nasılsın canım nasıl gidiyor:))bugün saglık ocağına gittim kiloyu dedi fazla diye 67 oldum diyetisyene gecen hafta gittim insallah yavaslarım:))
Canım 10 filan alınca galiba çok geldi valla ne edeyim dikkat ediyorum okulda yerli malı yapılıyor amq ben uzaktan baktım azcık aldım aslında ne yerdim valla:))sanane desem bana tontiş derdi ye o zaman devam derdi:))Sanane deseydin ya
O kıskançlıktan sana fazla kilo demiştir
Çerçeveyi merak ettim. Bitince mutlaka foto at canım. Belki ben de denerim. Valla videolarda kolay görünüyor ama bakalım ben becerebilecekmiyim :))Bende cok bosmusum gibi bu haftasonu cerceve falan aldım biryerden bitirince size fotograf atarım isimli duvar süsü yapacagim..
lohusa terligi, tacı ve hastane kapı süsü sagolsun bir arkadasımın annesi yapmıs getirdi :)
takı yastıgı icin ne dusundum canım bak etamin biliyor musun ismini etamin ile yastık kılıfına isleyebiliriz birkac sus yapıstırdık mı tamamdır :)
cerceve yaptıktan sonra ona bakayım bende
Bence de yapabiliriz :))Kapı süsünü gelinimiz yapacak haftaya malzeme alıp yapacak
Terlik ve taçı da o yapacaktı ama ben görüp beğenip aldım
Evet yastık yapılabilir bir şey
Kalın kurdela alıp hazır harfleri yapıştıra biliriz
Bu arada suwen de %50-70 indirim var. Geçen hafta bir pijama takımı aldım. Kumaşına bayıldım. Ayrıca kolları fırfırlı ve dantelli bir model denedim. Fotoğraf çekimi için. Çok şıktı ama bana yakışmadı. Senin gibi zayıf ve uzun birinde güzel durur. Bakmak isteyenler olur belki diye haber vereyim dedim.eve gideyim akşam çeker atarım.
Asil'in kıyafet namına her şeyi bitti çok şükür de.
ben benle alakalı hiçbir şey almadım henüz.
bende onları nasıl yapayım düşünüyorum.
öyle süslü taç falan sevmem ben.
öyle dantelli gecelik pijama falan da olmasın.
ama foto çekimi de olacak gündelik de olmasın diyorum.
ona göre bir şeyler bulmam lazım.
Güzelmiş canım güle güle kullan...Eki Görüntüle 2218479
Ben oda yapmadım canım beşik aldım. Bide şifonyer aldım. Beşik bu kahverengi yerler gri olacak. Uyku seti de grili kremli pembeli
Adamı gördüm de yok cikss beğenmedim kadının prof olduğu geldi aklıma kocası muhasebeci yok ya uymuyor. Davul dengi dengine zaten kızın anasi da istemiyormuş. Öğlen çıktım odaya bütün hayatını anlattı annesi yani ne kaynanasının ilk geldiğinde ki tavırları kaldı ne görgüsüzlügu ne malın mülkün olmadığı kocasının okumuş olmadığı offf beynim yandı. Kızı çıkıyor odadan başlıyor anlatmaya he heee diyorum ne yapim. telefondan yüksek sesle dizi izlemek nedir ya benim hakkıma tecavüz bir garip insanlar. Delirmefden gidelerdi. Ayyy çok fena dolmusum.Vardır muhasebecinin bi marifeti, doktor kadın boşuna seçmemiştir onu. Görmediğin alanda başarılıdır belki
Kuzum benimkiler gelmiş ama demiştim ya erken doğum riski çıkınca arkadas gelip yikayinca normal sıvı deterjan ile ekstra durulama yaptık eşimde dün ütülerini yapmış. Bundan sonra gelenler öyle yıkanır artık. Erken doğarlar sa zaten hiçbirini şimdi giyemezler. Premature alınır birkaç takım.Trendyol kargosu yola çıkmış yarın gelir
becidina seninkide gelir artık söylersin eşin yıkar çamaşırları
Bu nerdeeenn küvetkuzu ben reflülü babynesti en ucuz hepsiburadada buldum 159tl
-Piraye
bu arada katlanan küvetimiz geldi,harika gözüküyoryeri olmayanlara şiddetle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?