2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 10 filan alınca galiba çok geldi valla ne edeyim dikkat ediyorum okulda yerli malı yapılıyor amq ben uzaktan baktım azcık aldım aslında ne yerdim valla:))sanane desem bana tontiş derdi ye o zaman devam derdi:))
10 kilo çok değil kuZumm
20 kiloya kadar alan var bence 10 kilo gayet iyi

10 kilo çok değil kuZumm
20 kiloya kadar alan var bence 10 kilo gayet iyi
Sagol canım benim dikkat edicem diyetisyenin listeye uymaya çalışıyorum bu kez de acaba bebek kilo alır mı fikri oluştu hayırlısı ..oglum 3850 dogmustu cok da almasın dogurması var bir de sağlıkla gelsinler de ..

Muhasebeci deyip geçme onlar da iyi para kazanıyor :)
Hem kadın ne doktoru acaba
He doğru yıkanmıştı seninkiler
32 hafta ne zaman doluyor
Hesapladın mı kuZum

Bu arada ebebekten indirimde aldığım lansinoh ikili süt sağma makinası gelmiş eve.
ikizler sağlıklar sütlerini içerler inşallah
İndirimden aldın dimi
Eşime söyle güzelce kaynatsın temizlesin
Onun içinde biberon var mı kuzum
Bana da lansinoh marka süt sağma gelecek

Kızlar hani eskiden Bebek taşıma çantası vardiya
Adı var mı bilmiyorumda
Bir tanıdığımız verdi kullanılacak bir şey mi ki
Babama gider gelirken dedim koyar içine götürürüm

Kızlar hani eskiden Bebek taşıma çantası vardiya
Adı var mı bilmiyorumda
Bir tanıdığımız verdi kullanılacak bir şey mi ki
Babama gider gelirken dedim koyar içine götürürüm
Canım ben de var kullandım yakın yere saglık ocağına filan giderken koydum içine iyi oldu başlarda kullanılıyor:))

Muhasebeci deyip geçme onlar da iyi para kazanıyor :)
Hem kadın ne doktoru acaba
He doğru yıkanmıştı seninkiler
32 hafta ne zaman doluyor
Hesapladın mı kuZum
Smmm falan iyi kazanırda bu okumamış muhasebeci imiş kadının annesi öyle dedi.
Kadın daha uzmanlık almamış üç yıldır acilde görev yapıyormuş asistan yani. Bilemedim Allah mutlu mesut etsin beni rahatsız etmesinlerde napuyorlarsa yapsinlar darladilar beni biraz bugün sinir yaptı.
32. Hafta Ocak sonu doluyor canım. İnşallah göreceğiz diye umut ediyorum.
ikizler sağlıklar sütlerini içerler inşallah
İndirimden aldın dimi
Eşime söyle güzelce kaynatsın temizlesin
Onun içinde biberon var mı kuzum
Bana da lansinoh marka süt sağma gelecek
İnşallah içebilirler sütumde olursa Süper olur. İndirimden 256 liraya aldım. Daha strelize işine girmedik aldığım biberonlaruda da duruyor hepsini birlikte yaptiririm buharli pişirici var evde aynı görevi görüyormuş. Eşim açmamıştı daha kutu yu ama iki tane biberon olması lazım belki birine emzik kısmını koymuşlardır emin değilim. Hijyen olması gereken parcalarını değiştirmen gerekecektir canım yedek parçada gayet iyiler diye okudum.
Güle güle kullan canım bol sütün olsun insallah hepimizin olsun doysun bebişler
Sağol canım, hepimizin sutu bol olsun mamalara hic yaklaşmadan büyutelim bebekleri.

Neden abartmışlar ki kilonu
Alişanın eşine bak gayet kilo aldı demek ki sorun yapacak bişey değil

Hmmm iyiymis giz
Odaya da ciktigina gore yarin hotobosa atlayim sana ziyarete diye gelim gariyla iki cene çalım bari
Bisey istiyon nu gelirken cekirdek getirim mi biz dedikodu yaparken canin sıkılmasin

O doktora bi kulaklik hediye edelim. Ortak alanda yapmamasi lazim. Iki kisi arasinda buyuk egitim farki olunca problem olabiyor gercekten. Ben diyorum yine de adam tipsiz de olsa başka marifeti vardir.

Yemek temizlik yapiyodur falan.

Hmmm iyiymis giz
Odaya da ciktigina gore yarin hotobosa atlayim sana ziyarete diye gelim gariyla iki cene çalım bari
Bisey istiyon nu gelirken cekirdek getirim mi biz dedikodu yaparken canin sıkılmasin

Yarın çıkacaklarmus şekerim doktor ya biliyor ne zaman çıkacağını ben doğmaz ayın son çarşambasi çıkıyorum mesela nasılim
Valla kadının kızı yanındayken konuşmuyor ben kızi dışarı çağırım sen rahat rahat dedikodunu yap tam yeri ve kişisi heee
Çekirdek severim çok oldu yemeyeli tuzlu olsun ama şöyle dudaklarımız kabarsin seksi olalım

Evet kuZum elime alayım makineyi
Bakayım ne var ne Yok
Parçalarını alırım ona göre
O yüzden biberon arama işinide Bıraktım
Allah nasip ederse hepsini birden alırım
Uyumlu olsun diye biberonlarıda aynı marka alacağım

Giz bizim sitede de bayan bi doktor var kocasi issiz.Carsi pazar alisveris yapiyo kadin calisiyo.Bide hic duzgun kiyafetle gormedim adami hep esofman pijama sokakta bile

Unutma kuZum at resim
Daha şade şeyler var onlardan bakarsın
İlla süslü olacak diye bir şey yok
Ama resim çekileceksen birazda her zaman ki sadeliğinden farklı olsun

evet video ve resim çekilecek o yüzden ona göre bir şeyler giymem gerek.
bakacağım artık.
kuzum karnım bu gün daha da büyümüş.
oturamıyorum karnım göğsüme değiyor.
belim ağrıyor.
ağırlaştıkça zor olacak sanırım işimiz.

hemen bakacağım çok sağ ol canım

Kir dizini otur evde. Sana dinlen demedi mi doktor ikide bir hotobus
Yaa bırak gelsin sonuçta kadın doğuma gelecek her türlü güvenli
O doktora bi kulaklik hediye edelim. Ortak alanda yapmamasi lazim. Iki kisi arasinda buyuk egitim farki olunca problem olabiyor gercekten. Ben diyorum yine de adam tipsiz de olsa başka marifeti vardir.

Yemek temizlik yapiyodur falan.
Kaç saat sürdü bilmiyorum kızı anasına bir zamanlar Çukurova mi ne acti izletti. Sesimi çıkarmadim baktım akşam oldu ziyaret saati eşim geldi oturuyoruz biz sessiz sessiz konuşuyoruz rahatsız etmeyelim diye yine açtı bir dizi artık sesini kisar mısınız dedim sonra hiç kusura bakmayın falan yok kulaklık taktı haa biliyor yani nasıl sessiz olunuyor. Cahillik okumak ile geçmiyor aile adabı başka bir şey. ben çok takintiliyim toplum içinde kimse rahatsız edilmez toplumun alanlarına saygı duyulur çöp atılmaz, kalabalıkta gereksiz sohbet yapılmaz mesela otobüste dolmuşta uzun uzun gereksiz telefonda konusanlarada uyuzum ben dinlenmek zorunda değilim bu özel görüşmeyi yani ben de takintiliyim. Ama bence haklıyım hihh
Hiç öyle bir şey yapacak bir tipe benzemiyordu ama neyse daha fazla günahina sahip cikmayacagim ona kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…