- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
10 kilo çok değil kuZummCanım 10 filan alınca galiba çok geldi valla ne edeyim dikkat ediyorum okulda yerli malı yapılıyor amq ben uzaktan baktım azcık aldım aslında ne yerdim valla:))sanane desem bana tontiş derdi ye o zaman devam derdi:))
Sagol canım benim dikkat edicem diyetisyenin listeye uymaya çalışıyorum bu kez de acaba bebek kilo alır mı fikri oluştu hayırlısı ..oglum 3850 dogmustu cok da almasın dogurması var bir de sağlıkla gelsinler de ..10 kilo çok değil kuZumm
20 kiloya kadar alan var bence 10 kilo gayet iyi
Adamı gördüm de yok cikss beğenmedim kadının prof olduğu geldi aklıma kocası muhasebeci yok ya uymuyor. Davul dengi dengine zaten kızın anasi da istemiyormuş. Öğlen çıktım odaya bütün hayatını anlattı annesi yani ne kaynanasının ilk geldiğinde ki tavırları kaldı ne görgüsüzlügu ne malın mülkün olmadığı kocasının okumuş olmadığı offf beynim yandı. Kızı çıkıyor odadan başlıyor anlatmaya he heee diyorum ne yapim. telefondan yüksek sesle dizi izlemek nedir ya benim hakkıma tecavüz bir garip insanlar. Delirmefden gidelerdi. Ayyy çok fena dolmusum.
Geçici şeyler o görmedigimiz marifetler onun için ne karı alınır ne koca. En kıdemlileri gece sokakta sonuçta
Kuzum benimkiler gelmiş ama demiştim ya erken doğum riski çıkınca arkadas gelip yikayinca normal sıvı deterjan ile ekstra durulama yaptık eşimde dün ütülerini yapmış. Bundan sonra gelenler öyle yıkanır artık. Erken doğarlar sa zaten hiçbirini şimdi giyemezler. Premature alınır birkaç takım.
ikizler sağlıklar sütlerini içerler inşallahBu arada ebebekten indirimde aldığım lansinoh ikili süt sağma makinası gelmiş eve.
Güle güle kullan canım bol sütün olsun insallah hepimizin olsun doysun bebişlerBu arada ebebekten indirimde aldığım lansinoh ikili süt sağma makinası gelmiş eve.
Canım ben de var kullandım yakın yere saglık ocağına filan giderken koydum içine iyi oldu başlarda kullanılıyor:))Kızlar hani eskiden Bebek taşıma çantası vardiya
Adı var mı bilmiyorumda
Bir tanıdığımız verdi kullanılacak bir şey mi ki
Babama gider gelirken dedim koyar içine götürürüm
Smmm falan iyi kazanırda bu okumamış muhasebeci imiş kadının annesi öyle dedi.Muhasebeci deyip geçme onlar da iyi para kazanıyor :)
Hem kadın ne doktoru acaba
He doğru yıkanmıştı seninkiler
32 hafta ne zaman doluyor
Hesapladın mı kuZum
İnşallah içebilirler sütumde olursa Süper olur. İndirimden 256 liraya aldım. Daha strelize işine girmedik aldığım biberonlaruda da duruyor hepsini birlikte yaptiririm buharli pişirici var evde aynı görevi görüyormuş. Eşim açmamıştı daha kutu yu ama iki tane biberon olması lazım belki birine emzik kısmını koymuşlardır emin değilim. Hijyen olması gereken parcalarını değiştirmen gerekecektir canım yedek parçada gayet iyiler diye okudum.ikizler sağlıklar sütlerini içerler inşallah
İndirimden aldın dimi
Eşime söyle güzelce kaynatsın temizlesin
Onun içinde biberon var mı kuzum
Bana da lansinoh marka süt sağma gelecek
Sağol canım, hepimizin sutu bol olsun mamalara hic yaklaşmadan büyutelim bebekleri.Güle güle kullan canım bol sütün olsun insallah hepimizin olsun doysun bebişler
Neden abartmışlar ki kilonuSagol canım benim dikkat edicem diyetisyenin listeye uymaya çalışıyorum bu kez de acaba bebek kilo alır mı fikri oluştu hayırlısı ..oglum 3850 dogmustu cok da almasın dogurması var bir de sağlıkla gelsinler de ..
Bende öyle düşündüm battaniyesine sarar içene koyarım kuZumuCanım ben de var kullandım yakın yere saglık ocağına filan giderken koydum içine iyi oldu başlarda kullanılıyor:))
Hmmm iyiymis gizAdamı gördüm de yok cikss beğenmedim kadının prof olduğu geldi aklıma kocası muhasebeci yok ya uymuyor. Davul dengi dengine zaten kızın anasi da istemiyormuş. Öğlen çıktım odaya bütün hayatını anlattı annesi yani ne kaynanasının ilk geldiğinde ki tavırları kaldı ne görgüsüzlügu ne malın mülkün olmadığı kocasının okumuş olmadığı offf beynim yandı. Kızı çıkıyor odadan başlıyor anlatmaya he heee diyorum ne yapim. telefondan yüksek sesle dizi izlemek nedir ya benim hakkıma tecavüz bir garip insanlar. Delirmefden gidelerdi. Ayyy çok fena dolmusum.
Geçici şeyler o görmedigimiz marifetler onun için ne karı alınır ne koca. En kıdemlileri gece sokakta sonuçta
Kir dizini otur evde. Sana dinlen demedi mi doktor ikide bir hotobusHmmm iyiymis giz
Odaya da ciktigina gore yarin hotobosa atlayim sana ziyarete diye gelim gariyla iki cene çalım bari
Bisey istiyon nu gelirken cekirdek getirim mi biz dedikodu yaparken canin sıkılmasin
O doktora bi kulaklik hediye edelim. Ortak alanda yapmamasi lazim. Iki kisi arasinda buyuk egitim farki olunca problem olabiyor gercekten. Ben diyorum yine de adam tipsiz de olsa başka marifeti vardir.Adamı gördüm de yok cikss beğenmedim kadının prof olduğu geldi aklıma kocası muhasebeci yok ya uymuyor. Davul dengi dengine zaten kızın anasi da istemiyormuş. Öğlen çıktım odaya bütün hayatını anlattı annesi yani ne kaynanasının ilk geldiğinde ki tavırları kaldı ne görgüsüzlügu ne malın mülkün olmadığı kocasının okumuş olmadığı offf beynim yandı. Kızı çıkıyor odadan başlıyor anlatmaya he heee diyorum ne yapim. telefondan yüksek sesle dizi izlemek nedir ya benim hakkıma tecavüz bir garip insanlar. Delirmefden gidelerdi. Ayyy çok fena dolmusum.
Kuzum benimkiler gelmiş ama demiştim ya erken doğum riski çıkınca arkadas gelip yikayinca normal sıvı deterjan ile ekstra durulama yaptık eşimde dün ütülerini yapmış. Bundan sonra gelenler öyle yıkanır artık. Erken doğarlar sa zaten hiçbirini şimdi giyemezler. Premature alınır birkaç takım.
Hmmm iyiymis giz
Odaya da ciktigina gore yarin hotobosa atlayim sana ziyarete diye gelim gariyla iki cene çalım bari
Bisey istiyon nu gelirken cekirdek getirim mi biz dedikodu yaparken canin sıkılmasin
Giz gezmeye degil hastane icin atliyom hotobosaKir dizini otur evde. Sana dinlen demedi mi doktor ikide bir hotobus
Evet kuZum elime alayım makineyiSmmm falan iyi kazanırda bu okumamış muhasebeci imiş kadının annesi öyle dedi.
Kadın daha uzmanlık almamış üç yıldır acilde görev yapıyormuş asistan yani. Bilemedim Allah mutlu mesut etsin beni rahatsız etmesinlerde napuyorlarsa yapsinlar darladilar beni biraz bugün sinir yaptı.
32. Hafta Ocak sonu doluyor canım. İnşallah göreceğiz diye umut ediyorum.
İnşallah içebilirler sütumde olursa Süper olur. İndirimden 256 liraya aldım. Daha strelize işine girmedik aldığım biberonlaruda da duruyor hepsini birlikte yaptiririm buharli pişirici var evde aynı görevi görüyormuş. Eşim açmamıştı daha kutu yu ama iki tane biberon olması lazım belki birine emzik kısmını koymuşlardır emin değilim. Hijyen olması gereken parcalarını değiştirmen gerekecektir canım yedek parçada gayet iyiler diye okudum.
Sağol canım, hepimizin sutu bol olsun mamalara hic yaklaşmadan büyutelim bebekleri.
Unutma kuZum at resim
Daha şade şeyler var onlardan bakarsın
İlla süslü olacak diye bir şey yok
Ama resim çekileceksen birazda her zaman ki sadeliğinden farklı olsun
Çerçeveyi merak ettim. Bitince mutlaka foto at canım. Belki ben de denerim. Valla videolarda kolay görünüyor ama bakalım ben becerebilecekmiyim :))
Bence de yapabiliriz :))
Bu arada suwen de %50-70 indirim var. Geçen hafta bir pijama takımı aldım. Kumaşına bayıldım. Ayrıca kolları fırfırlı ve dantelli bir model denedim. Fotoğraf çekimi için. Çok şıktı ama bana yakışmadı. Senin gibi zayıf ve uzun birinde güzel durur. Bakmak isteyenler olur belki diye haber vereyim dedim.
Yaa bırak gelsin sonuçta kadın doğuma gelecek her türlü güvenliKir dizini otur evde. Sana dinlen demedi mi doktor ikide bir hotobus
Kaç saat sürdü bilmiyorum kızı anasına bir zamanlar Çukurova mi ne acti izletti. Sesimi çıkarmadim baktım akşam oldu ziyaret saati eşim geldi oturuyoruz biz sessiz sessiz konuşuyoruz rahatsız etmeyelim diye yine açtı bir dizi artık sesini kisar mısınız dedim sonra hiç kusura bakmayın falan yok kulaklık taktı haa biliyor yani nasıl sessiz olunuyor. Cahillik okumak ile geçmiyor aile adabı başka bir şey.O doktora bi kulaklik hediye edelim. Ortak alanda yapmamasi lazim. Iki kisi arasinda buyuk egitim farki olunca problem olabiyor gercekten. Ben diyorum yine de adam tipsiz de olsa başka marifeti vardir.
Yemek temizlik yapiyodur falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?