- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
En iyisini yaparsın canım. Emzik içinden bir tane çıkmış. Yani bir tam biberon oluyor diğeri de üst kısmı kapağı çıkarıp emzikli olanı takacagiz. Yani iki alt var kapaklarida iki imiş emzikli olan kapak tekmis.Evet kuZum elime alayım makineyi
Bakayım ne var ne Yok
Parçalarını alırım ona göre
O yüzden biberon arama işinide Bıraktım
Allah nasip ederse hepsini birden alırım
Uyumlu olsun diye biberonlarıda aynı marka alacağım
Ya benim kocada işsiz üç yıldır her şeyi yapıyor evde ama benim kocam bildiğin beyefendi bu dediğim adamın yanında çok acayip bir konuşmasi davranış biçimi var. Bunlar evde kalmaktan korkan Doktorlar sanırım. Açıkçası ben doktor olsam dengim birini isterdim. Ne giybet yaptım haa hastane bozdu beniGiz bizim sitede de bayan bi doktor var kocasi issiz.Carsi pazar alisveris yapiyo kadin calisiyo.Bide hic duzgun kiyafetle gormedim adami hep esofman pijama sokakta bile
Amin canım benim inşallahSmmm falan iyi kazanırda bu okumamış muhasebeci imiş kadının annesi öyle dedi.
Kadın daha uzmanlık almamış üç yıldır acilde görev yapıyormuş asistan yani. Bilemedim Allah mutlu mesut etsin beni rahatsız etmesinlerde napuyorlarsa yapsinlar darladilar beni biraz bugün sinir yaptı.
32. Hafta Ocak sonu doluyor canım. İnşallah göreceğiz diye umut ediyorum.
İnşallah içebilirler sütumde olursa Süper olur. İndirimden 256 liraya aldım. Daha strelize işine girmedik aldığım biberonlaruda da duruyor hepsini birlikte yaptiririm buharli pişirici var evde aynı görevi görüyormuş. Eşim açmamıştı daha kutu yu ama iki tane biberon olması lazım belki birine emzik kısmını koymuşlardır emin değilim. Hijyen olması gereken parcalarını değiştirmen gerekecektir canım yedek parçada gayet iyiler diye okudum.
Sağol canım, hepimizin sutu bol olsun mamalara hic yaklaşmadan büyutelim bebekleri.
Kurtarın beni imdaattttt
Bence de degil yani aldım ama napayım canım alınıyor..evet canım ama onlar bir anda nasıl zayıf oluyor karınları düz oluyor anlamıyorum toparlanmak cok da kolay degil ki zaman istiyor..Neden abartmışlar ki kilonu
Alişanın eşine bak gayet kilo aldı demek ki sorun yapacak bişey değil
Aynen canım işe yarıyor güzelim kuzun yakın yerlere gider onunla:)Bende öyle düşündüm battaniyesine sarar içene koyarım kuZumu
Ben yürürken karnım önden gidiyor :)evet video ve resim çekilecek o yüzden ona göre bir şeyler giymem gerek.
bakacağım artık.
kuzum karnım bu gün daha da büyümüş.
oturamıyorum karnım göğsüme değiyor.
belim ağrıyor.
ağırlaştıkça zor olacak sanırım işimiz.
Yokk bacım ne dogurmasi daha 12 haftalık gebe enfeksiyon için yatıyor. Odaya gelen giden bitmedi. İki kişilik odada anası ile yanlız kalıyordu ben geldim rahatlari bozuldu yanımıza birini vermeyin demişler yer olmayınca mecbur vermişler beni. Hacettepe de boş yatak pek Durmaz habire birileri geliyor.becidina kısss asistan doktor Doğum mu yaptı ona özel ilgi alaka var mı
Ben yürürken karnım önden gidiyor :)
Enfeksiyon varsa neden ziyaretçi kabul ediyorlar dimi kuzumYokk bacım ne dogurmasi daha 12 haftalık gebe enfeksiyon için yatıyor. Odaya gelen giden bitmedi. İki kişilik odada anası ile yanlız kalıyordu ben geldim rahatlari bozuldu yanımıza birini vermeyin demişler yer olmayınca mecbur vermişler beni. Hacettepe de boş yatak pek Durmaz habire birileri geliyor.
Tabi daha naif davranıyorlar. Normalde kapıyı çalmaz dalarlar her gelen kapı çalıyor :)))
Grip en kötüsü kuzum bide bu aylar da bol bol meyve yeçalışırım diyordum 34.haftaya kadar falan ama zor olacak sanırım.
32de ayrılacak gibiyim.
zaten bir de grip oldum yine çok fena.
Grip en kötüsü kuzum bide bu aylar da bol bol meyve ye
Bide riske atma 32 haftada ayrıl izne
14 ocak oluyor dimi
Ben evde yoruluyorum kuZumm12 ocak olarak hesapladım ben ama tam bilmiyorum.
şu an eve gidip ayaklarımı uzatmanın hayalini kuruyorum.
İdrar yolları enfeksiyonu yaa gelenler doktor ya zaten hijyenik onlar. :))Enfeksiyon varsa neden ziyaretçi kabul ediyorlar dimi kuzum
Allah herkesin hepimizin yardımsı olsun inşallah
Ne ucuz şeyler var sitede kıyafet filan aldın mı oradan
ben onu araştırdım kuzum.hıçkırık tutuyor minnaklarn,diyaframları gelişiyor yavrularımızınArkadaslar karnimda aynı yer tik tik attı 5 dk boyunca
Ama hareket yok sanki bugün
Tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?