2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En iyisini yaparsın canım. Emzik içinden bir tane çıkmış. Yani bir tam biberon oluyor diğeri de üst kısmı kapağı çıkarıp emzikli olanı takacagiz. Yani iki alt var kapaklarida iki imiş emzikli olan kapak tekmis.
Giz bizim sitede de bayan bi doktor var kocasi issiz.Carsi pazar alisveris yapiyo kadin calisiyo.Bide hic duzgun kiyafetle gormedim adami hep esofman pijama sokakta bile
Ya benim kocada işsiz üç yıldır her şeyi yapıyor evde ama benim kocam bildiğin beyefendi bu dediğim adamın yanında çok acayip bir konuşmasi davranış biçimi var. Bunlar evde kalmaktan korkan Doktorlar sanırım. Açıkçası ben doktor olsam dengim birini isterdim. Ne giybet yaptım haa hastane bozdu beni
Benim koca esortman ile karşıdaki bakkala gitmiyor git nolcak diyorum ayip ya diyor

Amin canım benim inşallah

becidina nere dustun gi sen
Dogumhane gene iyiydi.Koyun sayar gibi bebe sayiyodun
Kurtarın beni imdaattttt
Valla ya doğumhaneye kurban olayım gelen zaten sıkıntısı var geliyor doğurmak için bağırır en fazla burda keyfe keder. Sıcaktan havale geçireceğim. Bebek saymaya yollasinlar beni ne kadar datli aglıyorlar onlar oyy kuzular.

Neden abartmışlar ki kilonu
Alişanın eşine bak gayet kilo aldı demek ki sorun yapacak bişey değil
Bence de degil yani aldım ama napayım canım alınıyor..evet canım ama onlar bir anda nasıl zayıf oluyor karınları düz oluyor anlamıyorum toparlanmak cok da kolay degil ki zaman istiyor..

becidina kısss asistan doktor Doğum mu yaptı ona özel ilgi alaka var mı
Yokk bacım ne dogurmasi daha 12 haftalık gebe enfeksiyon için yatıyor. Odaya gelen giden bitmedi. İki kişilik odada anası ile yanlız kalıyordu ben geldim rahatlari bozuldu yanımıza birini vermeyin demişler yer olmayınca mecbur vermişler beni. Hacettepe de boş yatak pek Durmaz habire birileri geliyor.
Tabi daha naif davranıyorlar. Normalde kapıyı çalmaz dalarlar her gelen kapı çalıyor :)))

Enfeksiyon varsa neden ziyaretçi kabul ediyorlar dimi kuzum
Allah herkesin hepimizin yardımsı olsun inşallah

Enfeksiyon varsa neden ziyaretçi kabul ediyorlar dimi kuzum
Allah herkesin hepimizin yardımsı olsun inşallah
İdrar yolları enfeksiyonu yaa gelenler doktor ya zaten hijyenik onlar. :))
Amin inşallah, Rabbim yardım etsin.

@Cemre Yaman geçmiş olsun canım. Hastalık havası dikkat et. Gelen giden avm havası zaten sağlıksız. Gaz maskesi taksan ancak o sistemlerden hastalık kapmazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…