2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

-Piraye deterjanlar geliyor yıkama başlarsın artık :)
Şifponyer gelince kendi odans koyacaksın demi
Beşik bizim odada olacak canım şifonyeri elbise dolabımın olduğu odaya koyacağım. Orda bi berjer var puf koltuk var. Şifonyer de orda kalacak. Asılacak kıyafetleri de kendi dolabımdan yer açacağım. İki seneye tayinimiz çıkacak. Yeni tayin yerinde oda yapacağım. Şifonyeri de yatak odasında kullanacağım. Benim deterjanlar geldi kuzum bugün ama şifonyer gelmedi erken değil mi daha yıkamak için

Bende iş güç valla uğraşıyorum işte. İşle ilgili bir sıkıntı var onu çözmeye çalışıyorum. Bide belim çok ağrıyor artık. Toplam da 10 kg mı aldın? Normal ama 10 kg. Ekmek pirinç tatlı yemezsen çok almazsın canım zaten

Bakamadım pek kızlar. Geçmişi de okuyamadım. Yani hepsini :) belim çok ağrıyor. Hareketleri de kuvvetlendi bizim cadının. 32. Haftaya da çok var daha

Gecmisi ancak okuyabildim. 500u gecmis mesajlar. Bugun okulda iyice kotu oldum, oksur oksur mahvoldum. Sonra bulanti geldi kustum ne varsa, halsizlestim vs erken ciktim. Doktora gittik eve gelince esimle, alerjik oksuruge benziyo dedi doktor, bi burun spreyi bir de oksuruk kesici verdi, ama pek kullanmasan iyi dedi, kadin dogumcum da kullanabilirsin dedi, ne yapacagimi sasirdim ben de. Eve gelince tekrar istifar ettim. Asiri halsizim, cok bulantim var, bir iyilesseydim hayirlisiyla.

Çok geçmiş olsun ilaç içemeyince daha beter oluyor işte. Hamilelik zor benimde boğazım ağrıyor hasta olacak gibiyim

ben kullandım ve sarilik sorunu yasamadik. yine kullanacagim. eskilerin vardir bildigi diyorum.

Şifonyerin gelince yavaş yavaş yıkar ütüler koyarsın Canım
Şubat ayında işler bitmiş olur rahat edersin ağırlaşmadan

Salgın varmış tabi okullar da risk daha yüksek
Çok dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun
Rapor verdi mi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…