- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Normal kuZummArkadaslar karnimda aynı yer tik tik attı 5 dk boyunca
Ama hareket yok sanki bugün
Tedirgin oldum
yok valla hiçbişey almadım küvet harici.. oda hemen ertesi sabah kargoya verildi ve sorunsuz elime ulaştıNe ucuz şeyler var sitede kıyafet filan aldın mı oradan
Ritmik miydi tık tık. Oyleyse hickirik tutmus bebegini. Merak etme bol su ic cikolata ye soluna yat hareketlenir.Arkadaslar karnimda aynı yer tik tik attı 5 dk boyunca
Ama hareket yok sanki bugün
Tedirgin oldum
Bende de çok oluyorRitmik miydi tık tık. Oyleyse hickirik tutmus bebegini. Merak etme bol su ic cikolata ye soluna yat hareketlenir.
Beşik bizim odada olacak canım şifonyeri elbise dolabımın olduğu odaya koyacağım. Orda bi berjer var puf koltuk var. Şifonyer de orda kalacak. Asılacak kıyafetleri de kendi dolabımdan yer açacağım. İki seneye tayinimiz çıkacak. Yeni tayin yerinde oda yapacağım. Şifonyeri de yatak odasında kullanacağım. Benim deterjanlar geldi kuzum bugün
Teşekkür ederim canım sen aldın mı ablasından beşiği var mıGüzelmiş canım güle güle kullan...
Bende iş güç valla uğraşıyorum işte. İşle ilgili bir sıkıntı var onu çözmeye çalışıyorum. Bide belim çok ağrıyor artık. Toplam da 10 kg mı aldın? Normal ama 10 kg. Ekmek pirinç tatlı yemezsen çok almazsın canım zatenCanım yazamıyorum gun içinde otobüste ite kaka yazılmıyor:))şükür iyiyim sen nasılsın canım nasıl gidiyor:))bugün saglık ocağına gittim kiloyu dedi fazla diye 67 oldum diyetisyene gecen hafta gittim insallah yavaslarım:))
Küvetimiz yokta bizim :)) alayım artık
Benimde belim cok agriyo bel destek bandi varmis bende ona baktim bugun ise yariyomu acabaBakamadım pek kızlar. Geçmişi de okuyamadım. Yani hepsini :) belim çok ağrıyor. Hareketleri de kuvvetlendi bizim cadının. 32. Haftaya da çok var daha
Bilmiyorum ki ya çok sanmıyorum. İnce ince bir sızı giriyor resmenBenimde belim cok agriyo bel destek bandi varmis bende ona baktim bugun ise yariyomu acaba
Benimde ozellikte cok ayakta kalinca oluyo gobek artik buyudu sirta biniyo yukuBilmiyorum ki ya çok sanmıyorum. İnce ince bir sızı giriyor resmen
Ondan mı acaba bende ayakta kalıyorum ya günde iki saat yürüyorum en az. Belkide ondan. Merdiven inip çıkıyorum ama baya rahatsız etmeye başladı beniBenimde ozellikte cok ayakta kalinca oluyo gobek artik buyudu sirta biniyo yuku
Çok geçmiş olsunGecmisi ancak okuyabildim. 500u gecmis mesajlar. Bugun okulda iyice kotu oldum, oksur oksur mahvoldum. Sonra bulanti geldi kustum ne varsa, halsizlestim vs erken ciktim. Doktora gittik eve gelince esimle, alerjik oksuruge benziyo dedi doktor, bi burun spreyi bir de oksuruk kesici verdi, ama pek kullanmasan iyi dedi, kadin dogumcum da kullanabilirsin dedi, ne yapacagimi sasirdim ben de. Eve gelince tekrar istifar ettim. Asiri halsizim, cok bulantim var, bir iyilesseydim hayirlisiyla.
ben kullandım ve sarilik sorunu yasamadik. yine kullanacagim. eskilerin vardir bildigi diyorum.kızlar şimdi ocak annelerini okuyordum gözüme takıldı şu sarı yazma olayı,daha önceki tecrübeli anneler sizler kullandınızmı bebeğin yüzüne örtmeye. kaynanam komşusuna iğne oyası yazma yaptırtıyor bebiş için sarı bende gerek görmüyordum ama sanırım faydası oluyormuş ne dersiniz
Şifonyerin gelince yavaş yavaş yıkar ütüler koyarsın CanımBeşik bizim odada olacak canım şifonyeri elbise dolabımın olduğu odaya koyacağım. Orda bi berjer var puf koltuk var. Şifonyer de orda kalacak. Asılacak kıyafetleri de kendi dolabımdan yer açacağım. İki seneye tayinimiz çıkacak. Yeni tayin yerinde oda yapacağım. Şifonyeri de yatak odasında kullanacağım. Benim deterjanlar geldi kuzum bugünama şifonyer gelmedi erken değil mi daha yıkamak için
Salgın varmış tabi okullar da risk daha yüksekGecmisi ancak okuyabildim. 500u gecmis mesajlar. Bugun okulda iyice kotu oldum, oksur oksur mahvoldum. Sonra bulanti geldi kustum ne varsa, halsizlestim vs erken ciktim. Doktora gittik eve gelince esimle, alerjik oksuruge benziyo dedi doktor, bi burun spreyi bir de oksuruk kesici verdi, ama pek kullanmasan iyi dedi, kadin dogumcum da kullanabilirsin dedi, ne yapacagimi sasirdim ben de. Eve gelince tekrar istifar ettim. Asiri halsizim, cok bulantim var, bir iyilesseydim hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?