2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

becidina Allh kolaylik versin. Sabahlar olmaz artik o odada.
Bakacağız bugün sabah olacak mi deneme birrrrr :)
Canım çok geçmiş olsun halsiz kalmışsindir tabi, biraz dinlenmek ile ancak geçer yoksa zor oluyor.

Elf17ahm çok geçmiş olsun canım inş iyi çıkar sonucun. O bahsettiğin genel cerahi doktoru Temel Bulut olabilir mi? 7.5 sene önce babamın rahatsızlığında bizi perişan etmişti bir güzel hasta haklarına şikayet etmiştim. Ama sonuç adam çanakkale hasta hakları başkanı çıktı ve hiçbir sonuç alamadık. Genel cerrahi ve hastanın moralini bozma deyince ilk aklıma gelen isim o. Çkale gibi küçük yerlerde hastane işleri maalesef zor yürüyor.
Buarada eşin de inş tez zamanda iş bulur bebişinizin şansına Allahım yüzünüzü güldürsün..
S ssule07 çok geçmiş olsun canım inş çabuk atlatırsın.

Herkes uykuda sanirim ben bugun bi tuhafim yavrum sanki iyice asagjda kasiktan da asagi indi sanirim resmen alttan batiyor hic kalkmadim diyebilirim bugun korkudan

arkadaşlar yatak hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.. kim nereden nasıl bir karyola aldı? ( illa karyola değil anne yanı park yatak beşik vb alanlar için de soruyorum)

en önemlisi de aldığınız karyola/ park yatak / anne yanı vb içine yatağı nereden nasıl özellikte bir şey aldınız?

Ilk zamanlar icin sepet besik kullanacagim. Icinden kendi sunger benzeri yatak cikti. Yeni dogam doneminde ortopedik visko gibi yakalar önerilmiyor. Altina biraz minder destegi yapmistim kizimda cunku cok ince. Ayrica en uste de reflu yatagi koyacagim.

Hem gec yattim. 2ye geliyordu hem de 6 da kalktim. Of be. Kafaya taktim yine bir seyler. Eve ne zaman tasinacagiz falan. Teslim etseler bile oturma ruhsatinin cikmasi lazim. Bunlari taktim kafaya. Sinir oldum gece gerce uykum kacti. Subata kalirsa tasinma ne yapacagim. Esim de asiri umursamaz tavirlarda ona da ayri gicik oldum. Endiselerimi soyluyorum her seye lafi hallolur bir sekilde. Uzerine düşünmüyor bile. Onun onda biri kadar bile umursamaz olsam simdi mışıl mışıl uyuyor olurdum.

Ondan mı acaba bende ayakta kalıyorum ya günde iki saat yürüyorum en az. Belkide ondan. Merdiven inip çıkıyorum ama baya rahatsız etmeye başladı beni
Ay ben yurumuyorum yatiyorumda noluyo yinede belim agriyo.Bu aydan sonra bel agrisi normal bebek kilo aliyo agirlasiyoruz

Ay ben yurumuyorum yatiyorumda noluyo yinede belim agriyo.Bu aydan sonra bel agrisi normal bebek kilo aliyo agirlasiyoruz
Valla hamilelikten hiç bir şey anlamadım. Prensesler gibi olacaktım hani mide bulantısı çekiyorum hala. Üstüne bide bel ağrısı eklendi. Nefese nefese de kalıyorum hemen. Doğurmak istiyorum artık

Şifonyerin gelince yavaş yavaş yıkar ütüler koyarsın Canım
Şubat ayında işler bitmiş olur rahat edersin ağırlaşmadan
Aynen kuzum ya zaten ağırlaştığımı farkediyorum. İzne çıkınca belkide yıkama işine başlarım. Beşik Ocak başında gelecekti aradılar teslimatı bugün yapacaklarmış bakalım. Günaydın bu arada

S ssule07 çok geçmiş olsun canım
Bende haftalarca kuru öksürük ve geniz akıntısı çektim haliyle bulantım da çok artmıştı
Öksürük şurubu kullandım mecburen birkaç kez ve kesildi çok şükür
Bence kullanabilirsin
Zaten birkaç kullanım sonra kesiyor öksürüğü

Geçmiş olsun cnm inşallah kötü birsey cikmaz Rabbim korusun

Valla hamilelikten hiç bir şey anlamadım. Prensesler gibi olacaktım hani mide bulantısı çekiyorum hala. Üstüne bide bel ağrısı eklendi. Nefese nefese de kalıyorum hemen. Doğurmak istiyorum artık
Prenses mi hamilelikte kul kedisi gibi olma yeter
Ay bende dogurmak istiyorum diyodumda gecen bi video izledim vazcaydim.
Doktor diyoki anne karninda bir hafta durmasi demek kuvezde iki haftaya esit diyor.Ve bu haftalarda dogarsa illa kuveze girecek.
Kendi doktorum kuvez sureci cok yipratici bi anne icin dedi.Burdan eli bos cikipta psikolojisi bozulan cok hastam oldu dedi ki zaten benim psikoloji ruzgar esse etkilenir
Biraz daha dursun icimde demeye basladimnartik.Zaman cabuk gecsin bacim ins hepimiz icin dogumdan sonra dursun zaman sorun degil

Herkese günaydın.. ay saçma sapan rüyalar gördüm. Üstüne ağlayarak uyandım.. uykular bölük pörçük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…