Umarım zevkine göre birşey bulursun. Ben Suwenin kalitesini beğeniyorum. kilomdan dolayı normal pijamalarla artık rahat etmiyorum. Sen illa lohusa pijaması değil de normal pijama da bakabilirsin bence.hemen bakacağım çok sağ ol canım
Salgın varmış tabi okullar da risk daha yüksek
Çok dikkat etmek lazım
Geçmiş olsun
Rapor verdi mi doktor
Bakacağız bugün sabah olacak mi deneme birrrrr :)becidina Allh kolaylik versin. Sabahlar olmaz artik o odada.
Canım çok geçmiş olsun halsiz kalmışsindir tabi, biraz dinlenmek ile ancak geçer yoksa zor oluyor.Gecmisi ancak okuyabildim. 500u gecmis mesajlar. Bugun okulda iyice kotu oldum, oksur oksur mahvoldum. Sonra bulanti geldi kustum ne varsa, halsizlestim vs erken ciktim. Doktora gittik eve gelince esimle, alerjik oksuruge benziyo dedi doktor, bi burun spreyi bir de oksuruk kesici verdi, ama pek kullanmasan iyi dedi, kadin dogumcum da kullanabilirsin dedi, ne yapacagimi sasirdim ben de. Eve gelince tekrar istifar ettim. Asiri halsizim, cok bulantim var, bir iyilesseydim hayirlisiyla.
Ilk zamanlar icin sepet besik kullanacagim. Icinden kendi sunger benzeri yatak cikti. Yeni dogam doneminde ortopedik visko gibi yakalar önerilmiyor. Altina biraz minder destegi yapmistim kizimda cunku cok ince. Ayrica en uste de reflu yatagi koyacagim.arkadaşlar yatak hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.. kim nereden nasıl bir karyola aldı? ( illa karyola değil anne yanı park yatak beşik vb alanlar için de soruyorum)
en önemlisi de aldığınız karyola/ park yatak / anne yanı vb içine yatağı nereden nasıl özellikte bir şey aldınız?
Bendede oluyo ritmik sekilde ayni yere vuruyo nasil beceriyo anlamiyom o kadar muntazam vuruyor kiArkadaslar karnimda aynı yer tik tik attı 5 dk boyunca
Ama hareket yok sanki bugün
Tedirgin oldum
Hmm bende muzisyen lacak heralde diyodum ritmik ritmik vurunca.Ay iyi bari :))Ritmik miydi tık tık. Oyleyse hickirik tutmus bebegini. Merak etme bol su ic cikolata ye soluna yat hareketlenir.
Ay ben yurumuyorum yatiyorumda noluyo yinede belim agriyo.Bu aydan sonra bel agrisi normal bebek kilo aliyo agirlasiyoruzOndan mı acaba bende ayakta kalıyorum ya günde iki saat yürüyorum en az. Belkide ondan. Merdiven inip çıkıyorum ama baya rahatsız etmeye başladı beni
Valla hamilelikten hiç bir şey anlamadım. Prensesler gibi olacaktım haniAy ben yurumuyorum yatiyorumda noluyo yinede belim agriyo.Bu aydan sonra bel agrisi normal bebek kilo aliyo agirlasiyoruz
Aynen kuzum ya zaten ağırlaştığımı farkediyorum. İzne çıkınca belkide yıkama işine başlarım. Beşik Ocak başında gelecekti aradılar teslimatı bugün yapacaklarmış bakalım. Günaydın bu aradaŞifonyerin gelince yavaş yavaş yıkar ütüler koyarsın Canım
Şubat ayında işler bitmiş olur rahat edersin ağırlaşmadan
Geçmiş olsun cnm inşallah kötü birsey cikmaz Rabbim korusunMerhaba kızlar. Takip etmeye çalışıyorum hepinizi ama çok çok yazamıyorum. Sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. Eşim 3 aydır iş bulamıyor onun dışında başka başka bir sürü şeyler. 2 yıldır yaşadıklarım roman olacak cinsten. Neyse buna da şükür diyelim. Minik mucizem en büyük nefes kaynağım. Şimdide göğsümdeki kist büyüdü gebeliğin başında gitmiştim doktor önemsemedi. Ultrasonda da bişey çıkmadı ama kistin olduğu yerdr kızarıklık oluştu. Başka bir doktora çıktım adam prof. kötü huylu tümör olabilir dedi. Yarın ultrasonum var dualrınızı bekliyorum.
Bizim var beşiğimiz seninkinin biraz daha büyüğü. Ama ablasıverecel mi bakalım.. merakla bekliyoruz:)Teşekkür ederim canım sen aldın mı ablasından beşiği var mı
Prenses miValla hamilelikten hiç bir şey anlamadım. Prensesler gibi olacaktım hanimide bulantısı çekiyorum hala. Üstüne bide bel ağrısı eklendi. Nefese nefese de kalıyorum hemen. Doğurmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?