Ben kendim yapcam elyaf alip kare seklinde yastığı doldurdum satenide daha diktirmedim ama ustune pleksi susleride aldım cok ucuza geliyor oyle sadece saten pahali metresi 20 falandi diğerleri 3-4 lira falan yani 30 a denk gelir saten 1 metre aldim besigin kenarina fiyonk ta yapcamçok pahalı 90 tl ya
Kendimiz mi yapsak acaba
Kaynananla birbirinizi mi bogazladinizHerkese günaydın.. ay saçma sapan rüyalar gördüm. Üstüne ağlayarak uyandım.. uykular bölük pörçük..
Farkında mı kardeşi olacağınınBizim var beşiğimiz seninkinin biraz daha büyüğü. Ama ablasıverecel mi bakalım.. merakla bekliyoruz:)
Ya hemen doğsun derken zaman çabuk geçsin o gün hemen gelsin de gününde doğsun istiyom benPrenses mihamilelikte kul kedisi gibi olma yeter
Ay bende dogurmak istiyorum diyodumda gecen bi video izledim vazcaydim.
Doktor diyoki anne karninda bir hafta durmasi demek kuvezde iki haftaya esit diyor.Ve bu haftalarda dogarsa illa kuveze girecek.
Kendi doktorum kuvez sureci cok yipratici bi anne icin dedi.Burdan eli bos cikipta psikolojisi bozulan cok hastam oldu dedi ki zaten benim psikoloji ruzgar esse etkilenir
Biraz daha dursun icimde demeye basladimnartik.Zaman cabuk gecsin bacim ins hepimiz icin dogumdan sonra dursun zaman sorun degil
Cok gecmis olsn cnmGecmisi ancak okuyabildim. 500u gecmis mesajlar. Bugun okulda iyice kotu oldum, oksur oksur mahvoldum. Sonra bulanti geldi kustum ne varsa, halsizlestim vs erken ciktim. Doktora gittik eve gelince esimle, alerjik oksuruge benziyo dedi doktor, bi burun spreyi bir de oksuruk kesici verdi, ama pek kullanmasan iyi dedi, kadin dogumcum da kullanabilirsin dedi, ne yapacagimi sasirdim ben de. Eve gelince tekrar istifar ettim. Asiri halsizim, cok bulantim var, bir iyilesseydim hayirlisiyla.
arkadaşlar yatak hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.. kim nereden nasıl bir karyola aldı? ( illa karyola değil anne yanı park yatak beşik vb alanlar için de soruyorum)
en önemlisi de aldığınız karyola/ park yatak / anne yanı vb içine yatağı nereden nasıl özellikte bir şey aldınız?
Ilk zamanlar icin sepet besik kullanacagim. Icinden kendi sunger benzeri yatak cikti. Yeni dogam doneminde ortopedik visko gibi yakalar önerilmiyor. Altina biraz minder destegi yapmistim kizimda cunku cok ince. Ayrica en uste de reflu yatagi koyacagim.
Hem gec yattim. 2ye geliyordu hem de 6 da kalktim. Of be. Kafaya taktim yine bir seyler. Eve ne zaman tasinacagiz falan. Teslim etseler bile oturma ruhsatinin cikmasi lazim. Bunlari taktim kafaya. Sinir oldum gece gerce uykum kacti. Subata kalirsa tasinma ne yapacagim. Esim de asiri umursamaz tavirlarda ona da ayri gicik oldum.Endiselerimi soyluyorum her seye lafi hallolur bir sekilde. Uzerine düşünmüyor bile. Onun onda biri kadar bile umursamaz olsam simdi mışıl mışıl uyuyor olurdum.
Aynen kuzum ya zaten ağırlaştığımı farkediyorum. İzne çıkınca belkide yıkama işine başlarım. Beşik Ocak başında gelecekti aradılar teslimatı bugün yapacaklarmış bakalım. Günaydın bu arada
Prenses mihamilelikte kul kedisi gibi olma yeter
Ay bende dogurmak istiyorum diyodumda gecen bi video izledim vazcaydim.
Doktor diyoki anne karninda bir hafta durmasi demek kuvezde iki haftaya esit diyor.Ve bu haftalarda dogarsa illa kuveze girecek.
Kendi doktorum kuvez sureci cok yipratici bi anne icin dedi.Burdan eli bos cikipta psikolojisi bozulan cok hastam oldu dedi ki zaten benim psikoloji ruzgar esse etkilenir
Biraz daha dursun icimde demeye basladimnartik.Zaman cabuk gecsin bacim ins hepimiz icin dogumdan sonra dursun zaman sorun degil
Canım sen neden kafana takıyorsun bunları boşu boşuna sonuçta sen kafana taksan da takmasan da değişmeyecek süreç oluruna bırak sıkıntısını olduğunda çekeceksin zaten şimdiden kendini strese sokma oğlunu da uykusuz bıraktın değdi mi uyuyup büyüyecekti sabi.Ilk zamanlar icin sepet besik kullanacagim. Icinden kendi sunger benzeri yatak cikti. Yeni dogam doneminde ortopedik visko gibi yakalar önerilmiyor. Altina biraz minder destegi yapmistim kizimda cunku cok ince. Ayrica en uste de reflu yatagi koyacagim.
Hem gec yattim. 2ye geliyordu hem de 6 da kalktim. Of be. Kafaya taktim yine bir seyler. Eve ne zaman tasinacagiz falan. Teslim etseler bile oturma ruhsatinin cikmasi lazim. Bunlari taktim kafaya. Sinir oldum gece gerce uykum kacti. Subata kalirsa tasinma ne yapacagim. Esim de asiri umursamaz tavirlarda ona da ayri gicik oldum.Endiselerimi soyluyorum her seye lafi hallolur bir sekilde. Uzerine düşünmüyor bile. Onun onda biri kadar bile umursamaz olsam simdi mışıl mışıl uyuyor olurdum.
Ne güzel söyledin hakikaten yaşlanmayan insan grubu gamsız olanlarGünaydın herkese, güzel bir gün geçirelim inşallah.
Canım sen neden kafana takıyorsun bunları boşu boşuna sonuçta sen kafana taksan da takmasan da değişmeyecek süreç oluruna bırak sıkıntısını olduğunda çekeceksin zaten şimdiden kendini strese sokma oğlunu da uykusuz bıraktın değdi mi uyuyup büyüyecekti sabi.
Takma kafana en uzun yaşayanlar en gamsız olanlar.
Yok ben seni anladim canimYa hemen doğsun derken zaman çabuk geçsin o gün hemen gelsin de gününde doğsun istiyom benbebeğim küvezde kalacağına çekerim ben tabiki ama çok zorlandım cidden. Hala da zorlanıyorum
İşi biliyorlar onlar ders verseler ya ama o zaman bir şey öğretme kaygısı olur onlara tersNe güzel söyledin hakikaten yaşlanmayan insan grubu gamsız olanlar
İşi biliyorlar onlar ders verseler ya ama o zaman bir şey öğretme kaygısı olur onlara ters
Himm şimdi aramızda perde var onu tutan askı demirler var güçlü kariyimdir perdeye asildim mi gelir Demir elime eee bı zahmet yattığım yerden iki savurur sallarim bir tarafına değer muşmula haspaminAlemsin
Kız ayağa kalkmadan nasıl dövecen bulduysan formülünü bana da söyle
Gayet iyi uyudum gece tabi iki saatte bir hemşire gelişini saymazsak. Bir de kadınin biri çok fena horluyordu koridor inliyordu.
geronimo_s ya bu kadın sabah sabah yine bir video sesi açıyor dovim mi caiz mi
Abooooo kaç kaçHimm şimdi aramızda perde var onu tutan askı demirler var güçlü kariyimdir perdeye asildim mi gelir Demir elime eee bı zahmet yattığım yerden iki savurur sallarim bir tarafına değer muşmula haspamin
Evet canım farkında.. karnım büyüdükçe daha çok farkında oluyor. Gelip sarılıp öpüyor kardeş diye.Farkında mı kardeşi olacağının
Söylüyorum açık açık canım. Anne çorba yapar mısın. Şuranın tozunu alır mısın diye. Dün eşim aradı görüntülü annesi yatıyordu kanepede. Anne iyi keyif yaptın dedi. Dinlendin bu ay dedi. :) hiç üstüne bile alınmadı:) dizim ağrıyor dedi.Kaynananla birbirinizi mi bogazladiniz
Kizzz yemek yapiyo mu artik
bende bebek doğduktan sonra etaminli çerçeve yapmak istiyorum doğum tarihi kgsu vs işleyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?