2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok pahalı 90 tl ya
Kendimiz mi yapsak acaba
Ben kendim yapcam elyaf alip kare seklinde yastığı doldurdum satenide daha diktirmedim ama ustune pleksi susleride aldım cok ucuza geliyor oyle sadece saten pahali metresi 20 falandi diğerleri 3-4 lira falan yani 30 a denk gelir saten 1 metre aldim besigin kenarina fiyonk ta yapcam

Ya hemen doğsun derken zaman çabuk geçsin o gün hemen gelsin de gününde doğsun istiyom ben bebeğim küvezde kalacağına çekerim ben tabiki ama çok zorlandım cidden. Hala da zorlanıyorum

Cok gecmis olsn cnm

Ben geceleri sepet beşikte yatak odasında yatıracağım onun içine kendi yatağı ince diye ailem pamuk yatak yaptırmış. Gündüzleride kendi odasında karyola aldık. Onun içine de mopateks bambu yatak aldık. Orada yatıracağız

Yaa erkekler öyle canım takılma sen. Zor zamanlarına denk gelirse sen annene gidersin eşin halletsin bakalım ne kadar rahat olabilecek o zaman :)

Günaydın canım.. haydi hayırlı olsun. Şifonyer ne zaman gelecekmiş.

Bence de bütün bebekler en az 36 yı beklesin daha erken gelmesin hepimiz için zorlu süreçler olur bunlar

Gününüz güzel geçsin kızlar :) günaydın

Günaydın herkese, güzel bir gün geçirelim inşallah.

Canım sen neden kafana takıyorsun bunları boşu boşuna sonuçta sen kafana taksan da takmasan da değişmeyecek süreç oluruna bırak sıkıntısını olduğunda çekeceksin zaten şimdiden kendini strese sokma oğlunu da uykusuz bıraktın değdi mi uyuyup büyüyecekti sabi.
Takma kafana en uzun yaşayanlar en gamsız olanlar.

Ne güzel söyledin hakikaten yaşlanmayan insan grubu gamsız olanlar

Ya hemen doğsun derken zaman çabuk geçsin o gün hemen gelsin de gününde doğsun istiyom ben bebeğim küvezde kalacağına çekerim ben tabiki ama çok zorlandım cidden. Hala da zorlanıyorum
Yok ben seni anladim canim
Ben hemen dogsun diyodum artik demiyom artik zaman cabuk gecsin diyom senin gibi

Gayet iyi uyudum gece tabi iki saatte bir hemşire gelişini saymazsak. Bir de kadınin biri çok fena horluyordu koridor inliyordu.
geronimo_s ya bu kadın sabah sabah yine bir video sesi açıyor dovim mi caiz mi

Alemsin

Kız ayağa kalkmadan nasıl dövecen bulduysan formülünü bana da söyle
Himm şimdi aramızda perde var onu tutan askı demirler var güçlü kariyimdir perdeye asildim mi gelir Demir elime eee bı zahmet yattığım yerden iki savurur sallarim bir tarafına değer muşmula haspamin

Gayet iyi uyudum gece tabi iki saatte bir hemşire gelişini saymazsak. Bir de kadınin biri çok fena horluyordu koridor inliyordu.
geronimo_s ya bu kadın sabah sabah yine bir video sesi açıyor dovim mi caiz mi

Delü kadin ya. Kulaklik takiyodu hani. Bi kac kez laf sokmak lazim sanirim.

Belirsizlik beni cok sinirlendiriyor. Hamileligin de etkisi var sanirim. Tasinmadikca ben daha cok eziyet cekecegim ona üzülüyorum. Her gun kizi okula ben goturup getirmek zorundayim. Esim sabah goturse de aksam 7bucukta cikiyorve tek araba var o saate kadar okul kapaniyor ayrica onun is yeri uzak okula . rapor almak istememinen buyuk nedeni bu. Doğum iznine gec cikayim diye dusunmeye basliyorum. Aman neyse yasayip gorcez bakalim. Bebegim saglikla buyusun, oğlum kizim kocam ben sağlıklı olalim da gerisi çözülür.

Kaynananla birbirinizi mi bogazladiniz

Kizzz yemek yapiyo mu artik
Söylüyorum açık açık canım. Anne çorba yapar mısın. Şuranın tozunu alır mısın diye. Dün eşim aradı görüntülü annesi yatıyordu kanepede. Anne iyi keyif yaptın dedi. Dinlendin bu ay dedi. :) hiç üstüne bile alınmadı:) dizim ağrıyor dedi.

Canım sorma misafirde hazirlik ayri dert, toplamasi ayri dert yani anlamalari lazım.. Boyle konusuyorum ama dun aksam bende misafir vardı öldüm bittim yani nasil yataga attim kendimi biliyorum arkadaslardı guya yani yardımda ettiler ama iste insan illaki yoruluyor..

bende bebek doğduktan sonra etaminli çerçeve yapmak istiyorum doğum tarihi kgsu vs işleyip

Evet canım o da cok mantıklı guzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…