2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

becidina ikiz anaları Allah yardımcınız olsun
Biri hastane yatıyor biri evde

Bugün okulda 33 haftalık hamile arkadaşla yan yana oturduk. Onun yanında benim hamile olduğum belli olmuyor bile.. ama kız 31. Haftada birden şişti. Acaba biz de öyle mi olacağız?

Bazı doktorlar kiloya takıyorlar bir arkadaşım da aldı kilo ama aşırı değil. Mide bulantısı da var. Doktoruna söylemiş çok yiyorsun diye bulanıyor miden demiş
Valla mı anam cok agır olmus o da çok biliyorlar napalım insan yemeden duramıyor benim de cok yedigimde nefesim daralıyor ah şu boğaz

20 aldım 22 verdim ilk çocukta bunları da verirlz güzelim ayrıca senin yaş da küçük daha da hızlı gider ki zaten azcık aldın maşallah diyeyim
Aldığımdan fazla veririm bende inşallah bünyeden bünyeye değişiyor. Verdiysen bunda da verirsin takma kafana

Bende 7 ayı girince birden şiştim
Daha da şisiyorum 9 kadar nasıl oluruz acaba
Ben de 30 şu haftaları bekliyorum. İlk çocukta hamilelik bıyunca hiç ödem olmamıştı. Ama onda 58kiloyla Doğuma gittim. Bunda şuan 56 kiloyum. Muhtemelen 60 la doğuma giderim. Ödem olunca yüz bile nasıl şişiyor. Tek karın şişse amenna. Eğer ödemin varsa senin de bol bol su iç.

Yaaa benimde artık otursam sırtım ağrıyor, yatsam heryerim ağrıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.yarın 30+0 oluyorum az kaldı sayılır Şikayet etmek istemiyorum ama allah sabır versin hepimize
Sabahtan akşama kadar sanki daha iyiyim ama akşam olmaya başlayınca resmen Yorgunluk halsizlik ağrı
Hepsi başlıyor
Daha da baya yolumuz var Allah nasip ederse

Ödem olmadı şükür
Tuz tüketmiyorum ya onla alakası olabilir
Sadece biraz sanki ayaklarım şişiyor arada
Oda yorgunluktan olabilir

Sabahtan akşama kadar sanki daha iyiyim ama akşam olmaya başlayınca resmen Yorgunluk halsizlik ağrı
Hepsi başlıyor
Daha da baya yolumuz var Allah nasip ederse
Bir şey kalmamış sizin bence. 2 ay nedir. Koskoca 7 ayı devirdiniz. Evde bebek olunca insan kendini pek dinleyemiyormuş onu anladım. Kızımla uğraşırken bir yerlerde sızıpkalıyorum. Neremin ağrıdığını bile anlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…