- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım olmaz mı gel valla ben ilkinden sonra bir takıma girmiştim iyi oluyor tartının fotosunu atıyordukOrda aksiyon macera olacaksa benide goturun
Aramızda 2 hafta var kuZum çok değil yanıBir şey kalmamış sizin bence. 2 ay nedir. Koskoca 7 ayı devirdiniz. Evde bebek olunca insan kendini pek dinleyemiyormuş onu anladım. Kızımla uğraşırken bir yerlerde sızıpkalıyorum. Neremin ağrıdığını bile anlamıyorum :)
Ben aslında eğitimci olmalıydım. Her şeyin de çetelesini tutmuşsun. Ultasyona da git nts de çekil hanııım. Ne yaparsan yap. Yanlış da olsa yap.Bi imla var bi ultrasYon var bi doktor var varda var
Maalesef cogu insan bebegi olmayan ya da gec olan insanlara karsi aşırı anlayışsiz. Cok iyi demissin utanmaza. Ne guzel simdi yakisikli oglun yolda.Geriden okuyorum konu geçmis kizlar
Evlat hasreti gerçekten bir zor ki çeken bilir
6 sene bekledik gözyaşlarımiz ve dualarimizla geldi Görkem bey inşallah Rabbim bağışlar bize.
Canimi yakan cok şeyler oldu birini anlatayım evlendigim ilk sıralar bir isim vardı oglum olursa onu koycam dedim ortalikta ne bilim bebegimi bu kadar bekleyecegim benim olmadi eltim hamile misafirlige gittik kaynim demezmi ogluna bu ismi koycaz ben dedim benim olursa ben koycam onu ama bos konuşuyorum çünkü benim yok belkide olmayacak onların geliyor sanki isim kalmamış gibi neyse ben bu olayi gorumceme söyledim dertlestim güya Allahim bir yıl sonra gorumcem hamile oğlu olacak utanmadan o da demezmi ben bu ismi koyacam hic seslenmedim ama eve gelene kadar ağladım canimi yakmak için diyor lar emindim ikiside koymadı bu isimleri. Bebegimin erkek olacağını öğrenince utanmadan birde gorumcem demezmi o begendigin ismi koyarsin heralde hayır dedim tiksindim o isimden herkes koyacak oldu dedim. Utanmazlar ya birde soyluyor şimdi saklıyoruz oglumun adını ne olur ne olmaz
Cnm sleppynin kendi sitesinde hala 3 tanesi 50 tlAğırlaşmadan halletmek istıyorum
Kimseden kimseye faysa yok ki Canım
Bi temizlik işim kalsın istıyorum
Bu arada siz bu marka mı almıştınız fiyat iyi mi
Ben hala göbekten yapiyorum dr sorun olmaz dediYanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcı iğne yapanlar vardı. Ben de Pazartesi’den beri sağlık ocağına koldan yaptırıyorum ama çok acıyor yaaaaa. Hafta sonları kendim yaparım dedim ama sanki zor olacak.hamileliğin başında göbekten yapmıştım bu kadar acımamıştı. Şimdi göbeğe olur mu ki. Yapanlar nerelerine yapıyorlar? En az neresi acır?
Hayırlı haberlerle gel inş. Bende cuma günü gaziye gideceğim. Bebeğin kalbinin kontrolü var.Bu arada yarin gidicem ultrasYona
Askimin meyvesi bal kupum pammik prensesim kac kilo olmus napmis netmis bi bakayim
Aynen katılıyorum merdiven inip çıkmanın normal doğuma çok faydası oluyor. Normal doğum isteyenler son zamanlarda muhakkak inip çıksın. Hatta herşey yolunda olursa sancı başladığında da çokca inip çoksın. Benim ilk doğumum da dr eşinle ilişkiyiyi kesmeyin demişti. Alman komşumız da merdiveni önermişti. Yanı sıra bol yürüyüş ve sık sık banyo tabiki. Allaha şükür ilk doğumum da sancının başlamsı ve doğumun bitmesi 2 saat 15 dak sürdü. İkinciside 2 saat 5 dak. Allah üçüncüyüde böyle kolaylıkla yapmamı nasib etsin. Tabi tüm annelerininkinideAsıl son aylarda in çık ki pırt diye doğur. Benim ilk evim9. Kattı. Asansörden korktuğun için yürüme inip çıkıyordum. Çok yararı oldu bence Doğuma... yengeç gibi yan yan çıkıyordum
Sizinki büyükmüydü. Bizimki tek kapılıydı ona rağmen 2.5 saat sürdü. Ayrıca vida ve dübel arttı
Görümcen nasılda ismi unutmamış. Koymak istediğini gayet iyi biliyor yani. İnsanda biraz vicdan olmalı. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Biz de 5.5 yıllık evliyiz. 2. Tüp bebekle oldu. Seninki kadar acımasız sözler duymadım ama insanların düşüncesizlikleriyle çok ağladım. En yakın arkadaşlarımdan birini hayatımdan çıkardım. Bu süreç öyle zor ki maalesef yaşamayan çoğunlukla anlayamıyor. Empati lazım ama o da bizim toplumumuzda pek fazla yok.Geriden okuyorum konu geçmis kizlar
Evlat hasreti gerçekten bir zor ki çeken bilir
6 sene bekledik gözyaşlarımiz ve dualarimizla geldi Görkem bey inşallah Rabbim bağışlar bize.
Canimi yakan cok şeyler oldu birini anlatayım evlendigim ilk sıralar bir isim vardı oglum olursa onu koycam dedim ortalikta ne bilim bebegimi bu kadar bekleyecegim benim olmadi eltim hamile misafirlige gittik kaynim demezmi ogluna bu ismi koycaz ben dedim benim olursa ben koycam onu ama bos konuşuyorum çünkü benim yok belkide olmayacak onların geliyor sanki isim kalmamış gibi neyse ben bu olayi gorumceme söyledim dertlestim güya Allahim bir yıl sonra gorumcem hamile oğlu olacak utanmadan o da demezmi ben bu ismi koyacam hic seslenmedim ama eve gelene kadar ağladım canimi yakmak için diyor lar emindim ikiside koymadı bu isimleri. Bebegimin erkek olacağını öğrenince utanmadan birde gorumcem demezmi o begendigin ismi koyarsin heralde hayır dedim tiksindim o isimden herkes koyacak oldu dedim. Utanmazlar ya birde soyluyor şimdi saklıyoruz oglumun adını ne olur ne olmaz
Göbekten olduğunu bilmek rahatlattı valla. Büyük ihtimal yine de ağrır ama benim en rahat yapacağım yer galiba. Teşekkür ederim.Ben hala göbekten yapiyorum dr sorun olmaz dedi
Cocuklara msj at biri getirsin yarin okula mutlaka birinin anasinda vardir :))1 saattir deli dana gibi evin icinde tığ ariyorum yok yok yok kaybetmisimbulmadan uyku girmez gozume suan kendime cok sinirliyim yaa
O iki hafta bana o kadar çok geliyor ki bir bilsen :) bana da zaman hiç geçmiyor gibi geliyor.Aramızda 2 hafta var kuZum çok değil yanı
Ne bileyim her gün sanki daha zorlanıyorum
Evde tek olunca belki o yüzden zaman geçmiyor
Sen çalışıyorsun bide eve gelip kızçenle ilgileniyorsun zaman geçiyor
Ben dayanamıyorum aslında ama üstümde baskı baskı var bekle diyeKuZumm sen annecinle 2 günde halledersiniz
Görümcen yanında Kardeşinde gelecekmiş annenle bak
Para cepte olsun 1 günde biter alışveriş
Sonra el birliği ile yıka ütüle kaldır yaparsınız
Evi bile mis gibi yaparsınız :))
Bari hastane çıkışı filan al sende yaa
Nasıl dayanırsın brova :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?