2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar
Günlerdir evdeyim
Pazar’a gideyim diyordum eşim hava soğuk hasta olursun
Ne lazımsa akşam ben getiririm gelirken dedi
Havalar yüzünden eve tıkıldım resmen
Iste klasik erkek tipi
Amac evin ihtiyaclarini almak degil ki
Gezip hava almak

Boşuna uyuz olmuyorum ben görümcelere
Bizde görümce olduk ama kardeş gibi geçindik yıllarca hala öyleyiz şükür
Resmen mutluluğu baltalamak için var bunlar
Allahtan eltim yok ve hiç olmayacak

Iste klasik erkek tipi
Amac evin ihtiyaclarini almak degil ki
Gezip hava almak
Akşamları çıkalım diycem o işten geldikten sonra
Bi bakıyorum koltuğa yayılıyor
Yorgun’um demeler falan
2 gündür de uyukluyor
Heyy Allahım yaa

Hepiniz vardınız!! Yani düşünün kimse hatırlamadığına göre 4body1soul Hariç epey geçmiş üstünden.. ayrıca ortada 3 farklı olay Var. Hepsini hatırlayan tek 4body1soul

Ben de hatirliyorum, hatta bir arkadas daha vardi, bebegini kaybeden arkadas miydi acaba, nickini tam hatirlayamadim.

Son iki haftada karnimin bir anda cok buyudugunu soyluyor herkes. Onun disinda ciddi bir kilo alimim yok bence. 54'le basladim, su an 60-61 arasindayim.

Gunaydin herkese, bugun Ankara'da kar tatili yok, yollar buz pisti, biraz daha iyi gibiyim, gidicem mecburen okula bakalim, insaallah sag salim kolaylikla varirim, aksama kadar da kotulesmem umarim.
Ins canim yaa
Senin kiza kim bakiyor bu arada annen falan bakiyorsa yine yemegine falan yardim edrr yapar verir

Kadının düşmanı yine kadın. Ne kadar empati yeteneğinden yoksun insafsız insanlar ya. Resmen yeşilçam filmi gibi gibiler. Hertürlü entrika çevrilir.

-Piraye gör bebeğini bakalım sonuçlarında iyi çıkar umarım haber et

S ssule07 iyileştinmiki sen aman dikkat et kendine

Umarım biri cevap versin artık su içebilir miyim yüklemeden önce. 10Da randevum

50 gr ise hafif kahvaltı bile dert edilmiyor ama 75 ya da 100 gr lık yapılacaksa içemezsin

hep var hep bende neler yaşıyorum valla şiştim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…