- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Iste klasik erkek tipiGünaydın hanımlar
Günlerdir evdeyim
Pazar’a gideyim diyordum eşim hava soğuk hasta olursun
Ne lazımsa akşam ben getiririm gelirken dedi
Havalar yüzünden eve tıkıldım resmen
Boşuna uyuz olmuyorum ben görümcelereGeriden okuyorum konu geçmis kizlar
Evlat hasreti gerçekten bir zor ki çeken bilir
6 sene bekledik gözyaşlarımiz ve dualarimizla geldi Görkem bey inşallah Rabbim bağışlar bize.
Canimi yakan cok şeyler oldu birini anlatayım evlendigim ilk sıralar bir isim vardı oglum olursa onu koycam dedim ortalikta ne bilim bebegimi bu kadar bekleyecegim benim olmadi eltim hamile misafirlige gittik kaynim demezmi ogluna bu ismi koycaz ben dedim benim olursa ben koycam onu ama bos konuşuyorum çünkü benim yok belkide olmayacak onların geliyor sanki isim kalmamış gibi neyse ben bu olayi gorumceme söyledim dertlestim güya Allahim bir yıl sonra gorumcem hamile oğlu olacak utanmadan o da demezmi ben bu ismi koyacam hic seslenmedim ama eve gelene kadar ağladım canimi yakmak için diyor lar emindim ikiside koymadı bu isimleri. Bebegimin erkek olacağını öğrenince utanmadan birde gorumcem demezmi o begendigin ismi koyarsin heralde hayır dedim tiksindim o isimden herkes koyacak oldu dedim. Utanmazlar ya birde soyluyor şimdi saklıyoruz oglumun adını ne olur ne olmaz
Akşamları çıkalım diycem o işten geldikten sonraIste klasik erkek tipi
Amac evin ihtiyaclarini almak degil ki
Gezip hava almak
Hepiniz vardınız!! Yani düşünün kimse hatırlamadığına göre4body1soul Hariç epey geçmiş üstünden.. ayrıca ortada 3 farklı olay Var. Hepsini hatırlayan tek 4body1soul
Ben de 30 şu haftaları bekliyorum. İlk çocukta hamilelik bıyunca hiç ödem olmamıştı. Ama onda 58kiloyla Doğuma gittim. Bunda şuan 56 kiloyum. Muhtemelen 60 la doğuma giderim. Ödem olunca yüz bile nasıl şişiyor. Tek karın şişse amenna. Eğer ödemin varsa senin de bol bol su iç.
Ins canim yaaGunaydin herkese, bugun Ankara'da kar tatili yok, yollar buz pisti, biraz daha iyi gibiyim, gidicem mecburen okula bakalim, insaallah sag salim kolaylikla varirim, aksama kadar da kotulesmem umarim.
Geriden okuyorum konu geçmis kizlar
Evlat hasreti gerçekten bir zor ki çeken bilir
6 sene bekledik gözyaşlarımiz ve dualarimizla geldi Görkem bey inşallah Rabbim bağışlar bize.
Canimi yakan cok şeyler oldu birini anlatayım evlendigim ilk sıralar bir isim vardı oglum olursa onu koycam dedim ortalikta ne bilim bebegimi bu kadar bekleyecegim benim olmadi eltim hamile misafirlige gittik kaynim demezmi ogluna bu ismi koycaz ben dedim benim olursa ben koycam onu ama bos konuşuyorum çünkü benim yok belkide olmayacak onların geliyor sanki isim kalmamış gibi neyse ben bu olayi gorumceme söyledim dertlestim güya Allahim bir yıl sonra gorumcem hamile oğlu olacak utanmadan o da demezmi ben bu ismi koyacam hic seslenmedim ama eve gelene kadar ağladım canimi yakmak için diyor lar emindim ikiside koymadı bu isimleri. Bebegimin erkek olacağını öğrenince utanmadan birde gorumcem demezmi o begendigin ismi koyarsin heralde hayır dedim tiksindim o isimden herkes koyacak oldu dedim. Utanmazlar ya birde soyluyor şimdi saklıyoruz oglumun adını ne olur ne olmaz
Umarım
Hic bir fikrim yok canimUmarımbiri cevap versin artık su içebilir miyim yüklemeden önce. 10Da randevum
50 gr mıUmarımbiri cevap versin artık su içebilir miyim yüklemeden önce. 10Da randevum
75 yapacak sanırım doktorum. Öyle demişti50 gr mı
İnşallah ya diyet falan çok zorlar beniHic bir fikrim yok canim
Digerlerini hatirlamiyorum bundada yaptirmadim icin
Ins guzel cikar sonuclarin
İçmeyeyim o zaman. 75 yapılacak büyük ihtimalle50 gr ise hafif kahvaltı bile dert edilmiyor ama 75 ya da 100 gr lık yapılacaksa içemezsin
İçme içmeİçmeyeyim o zaman. 75 yapılacak büyük ihtimalle
hep var hep bende neler yaşıyorum valla şiştim artık.@Polly87 Bende öyle bir görümce vakası yaşamıştım
Hemşire olan görümcem
Gebeliğimi öğrendiğim de hemen sevinme boş gebelik olabilir demişti
Ben daha önce hamile kaldım herkes çok mutlu olmuştu sonra boş gebelik olduğunu öğrenmiştik demişti.
Ben ve eşim nasıl korkup üzülmüştük günlerce
Kayınvalide ve görümce sorunsalı hep var
Ağzını çalkala iki yudum suyla biraz idare eder hiçdeğilseDilim damağım kurudubide çok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?