2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Ben de Elmalı gazozlu olmasına rağmen zorlanmıştım. Çıkarmadığın iyi olmuş yoksa test iptal oluyor. Sonucun normale benziyor. Umarım öyledir.
Doktorumda normal şuanki değerler dedi. İkinci saatin sonucunu bekliyoruz. Netten baktım ilk saat 130un altında olması gerekiuor diyor ama

Kızlar bana kadının biri bugün senin karnım düşmüş az kalmış herhalde dedi bende yok daha 2 ayim var dedim mon mon baktı bana panik yaptı gerçektende su son bikac gündür aşağıda geliyo karnım bana bebek dönmüş olabilirmi daha erken diilmi yaa kontrole 1.5 hafta var daha varmi böyle olan

Yok 75lik yaptı. İçtikten bir saat sonra verdiğim sonuç 137. İki saat sonra verdiğim kanın sonucu çıkmadı canım
İnternetten baktım 130un altında olmalı yazıyor dedin ya canım. İnternetten sonuç aralığı yükleme miktarına göre değişiyor. Yani 75lik yükleme sonucu diye mi internetten baktın demek istemiştim :))

Bende çekirdek ailede kardeş bol seviyorum 5 kardeşiz bizde Rabbim nasip ederse inşallah iki evlat da bize nasip edecek daha fazlası için zaman yok gibi artık. Valla ikiz bu kadar zor olacağını bilsem tek yapın derdim ama soruladi bile yas 35 olunca ikisini birden transfer ettiler. Benim bünyede kaldiramiyormus.
Rabbim hayırlısindan ayırmasın inşallah diyelim.

M mel33 canım başa geldiği için söyledim yani hastanen sorun olmaz diyorsa olmaz inşallah. Sonuçta sadece kadın doğum ile bitmiyor iş. Premature Bebek hastaneler risk olduğu için çok istemiyor hele ki bizimkiler çok küçük. Devlet mecbur bakıyor. Ben sırf bu nedenle hacettepeye başladım başımıza da geldi yani.
Şeker yazmıştım ben yaptırmadim dr zaten karışık durum gerek yok dedi. Erken doğum riski olduğundan çok elzem görünmüyor şeker testi.

Benimki 29 da indi dr um daha çıkmaz dedi. Normal endişe etme :)bir sıkıntı olmaz dedi bana da.

geronimo_s D dry75 madame coco hurçları geldi. Göndereceğim ben onları geri bildiğin yumuşak bunlar

[QUOTE="ssule07, post: 58355451, member: 283445"

Valla gecen gun arkadas dediki, ne kadar iyi gidiyosun, hic rapor falan da almadin. Nazari mi degdi nedir.[/QUOTE]
Nazar olmuş olabilir. İnsanların bilinçli ve ya bilinçsiz nazarları değebiliyor. Kendinizi okuyun yada okutun. Ve çok iş yapıp göze batmayın bence

S ssule07 canım geçmiş olsun. Hastayken konuşup ders anlatmakta zor. Ben de bugün biraz hastayım. Hem ders anlattım hem de öksürdüm durdum. Şimdi yatağa girdim ama uyuyamıyorum.

Çok biliyorlar ya, bence normaldir. Daha bebek 3 katına kadar büyüyecek, daha tam yukarı çıkmadı ki düşsün karnın. O son zaman oluyor son 1 ay falan. Pozisyonu değiştiyse daha aşağıda hissediyorsundur.

He pardon canım anlamamışım 75liğe baktım yanlış bakmadıysam

En küçük boy 4 tane almıştım onları iade etmeyeceğim. Kullanılır yine de. Ben de büyük ve orta boylar için iade talebi oluşturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…