İnşallah canım. Annemde falan şeker var ama çıkar mı bilmiyorumİnşallah bir şey çıkmaz canım.
Aferin akıllı kız kime çekmiş acaba
Anasini durdurmaya calisiyo kilo alimki hareket edemesin agirlassin kirsin totosunu otursun diye
Oyyy yazık kızcegiz korkuyordurBabası gotik metal dinletiyor biz de . Doğunca festivale gideceklermiş. Kızçem hareketi falan kesiyor babasının müziklerini duyunca
İşte ediyorum canım yaa valla yemekler berbat zaten tavuk yemiyorum, kırmızı et yemekte çok zor azıcık ucundan alıyorum, sebze yemekleri salçalı suya yapilıyor tatsız azıcık tuz atıp ekmek banıyorum. Pilav pismiyor kıtır geliyor yiyemiyorum. Yani azıcık ucundan yiyip geçiriyorum.Sorucam sorucam unutuyorum
Hastanede iyi beslenebiliyormusun
Esin biseyler getirdimi
Ceviz kuruyemis biseyler arada atistirirsin meyve falan
İnşallah bir sorun olmaz, özel hastanelere belli olmuyor yoğun bakım olsa da gece pediatri dr yok olyr bir şey olur yoksa burda gönderen hastaneler de büyük özel hastaneler. İhtiyaç olmasın inşallah.Canım burası ankara gibi değil Allah düşürmesin orakara.özel hastanede yeni doğan yoğunvskim var.zaten başından konuştuk.hatta o zaman bana preeklemsi den dolayı yarın 1kg bebek alaçam dedi kadın doğ.banyo işini soracam bakalım 3 odağa kadar dayanabilirsem inşallah..Ay Canım ya 30 lu haf.görürüz.doktorum şuanlik şeker yüklemesinden bahsetmedi.yapacak mu bilmiyorum
Aramızda canım sorun yokAramIzda kalsın bende çeviremedim çok zor geldi
Ekstre durulama yapacağım
HahahhhahKiz acliktan napim iste yemek gibi geldi bana bide ben gazozlu icecekleri severim onun da etkisi var sevmemde ama sana bildigin eski usul yapmislar o yuzden miden bulanmis senin.. ee sonuclar nasil cikti aldin mi bi sknti yoktur insallah
Benim kide yukarda hemde baya yukardaBazen çok gerdiriyorlar normal bence hep söylerya gebeler canımı yaktı diye :))
Benim midem yanıyor ya ilk defa oluyor. Halbuki bebekte çok aşağıda benim ama. Eşime mercimek ısmarlayayım gelirken alsın yok bizim evde
Afiyet bal olsun dikkat edersen şeker olsun demiyorumEve kadar dayanmam imkansızdı zatenyedim bile
Ben kalabalik aileleri cok seviyorum tabi aralarinda baglilik saygi ve sevgi olacak.O yuzden ben bunu ikiz olsun diye cok istemistim ama gordumki benim bunye tek cocugu bile kaldirmiyo.İşte ediyorum canım yaa valla yemekler berbat zaten tavuk yemiyorum, kırmızı et yemekte çok zor azıcık ucundan alıyorum, sebze yemekleri salçalı suya yapilıyor tatsız azıcık tuz atıp ekmek banıyorum. Pilav pismiyor kıtır geliyor yiyemiyorum. Yani azıcık ucundan yiyip geçiriyorum.
Eşim iki günde bir balık ekmek yapıp getiriyor taze portakal mandalina suyuyla. Meyve bol getiriyor. Tahin pekmez yiyorum yemekler kötü gelince. Ceviz var hiç canım istemiyor. Sabahları evde yemedigim yumurtayı burda mecbur yiyorum. Kilo almamaya devam gibi.
Bir dokundun bin ah işittin bakzaten canım sıkkın benim de senin gibi sürekli oturup ağlamak geliyor içimden her şey dokunuyor. Bugünümuze çok şükür diyelim. Sağlıkla dogduklarını göreyim ancak öyle geçecek sanırım.
Aferin akıllı kız kime çekmiş acaba
Çocugun sözünü dinle kır dizini otur bak doğumuna falan gelemem. Yatıyorum biliyorsun.
Oyyy yazık kızcegiz korkuyordur
Benim kız sesleri duymaya başladığı aralar bir hapsurugumla korkup patır kütür yukarı tırmanmisti
İşte ediyorum canım yaa valla yemekler berbat zaten tavuk yemiyorum, kırmızı et yemekte çok zor azıcık ucundan alıyorum, sebze yemekleri salçalı suya yapilıyor tatsız azıcık tuz atıp ekmek banıyorum. Pilav pismiyor kıtır geliyor yiyemiyorum. Yani azıcık ucundan yiyip geçiriyorum.
Eşim iki günde bir balık ekmek yapıp getiriyor taze portakal mandalina suyuyla. Meyve bol getiriyor. Tahin pekmez yiyorum yemekler kötü gelince. Ceviz var hiç canım istemiyor. Sabahları evde yemedigim yumurtayı burda mecbur yiyorum. Kilo almamaya devam gibi.
Bir dokundun bin ah işittin bakzaten canım sıkkın benim de senin gibi sürekli oturup ağlamak geliyor içimden her şey dokunuyor. Bugünümuze çok şükür diyelim. Sağlıkla dogduklarını göreyim ancak öyle geçecek sanırım.
İnşallah bir sorun olmaz, özel hastanelere belli olmuyor yoğun bakım olsa da gece pediatri dr yok olyr bir şey olur yoksa burda gönderen hastaneler de büyük özel hastaneler. İhtiyaç olmasın inşallah.
Erken doğma ihtimali olduğundan belki sana da gerek kalmaz şeker testi. Hastanede biraz durmak gerekiyor. Rabbim şifa nasip eylesin hepimize.
Aramızda canım sorun yok[/QUOT
İnşallah öyle birşey olmaz canım.umarim acil bir durum olursada sabaha kadar bekletirker ya da yeni doğan çocuk doktorunu çağırırlar.bak akLima bir soru daha eklendi.gittiğinde doktora sorayım tekrar.kirkuttun beni devlet hastanesi deyip.çünkü hiç iyi anılarım yok maalesef.sen yaptırdın mi şeker yüklemesi
Heheh sağol kuzumAfiyet bal olsun dikkat edersen şeker olsun demiyorum
O renk ne oylehttps://www.hepsiburada.com/weego-t...in-1-kahve-p-HBV000004VXDK?magaza=Hepsiburada
bebek arabası almayan varsa özellikleri bilmiyorum ama indirim iyi
Bana su içme sakız bile çiğneme dedi canım. 75lik yapıldı ama hala çok kötüyüm. Zaten bulantım oluyordu şuan çok kötüyüm. Öğürüp durdum kusarsam bir daha içemem önüdür dayanıyorum. Ilıktı bide. Sana da çok geçmiş olsun canım ya baya kötüsün rapor mu alsan acaba. Böyle çalışamazsın ki
Sana ne oluyor böyle
Gözemi nazara mı geliyorsun
Ama hiç dinlenmiyorsun çok yüklendin kendine
Canım normal tepecik yapıyorlar benim de acıyor artık totolarını mı dizlerini mi dayıyorlar bilmem:))Bebeğimim hareketleri canımı yakıyor normal mı ?
O hareketli iyi olsunda ben dayanırım acaba merak ediyorum normal mı ?
Oooo biz 3 gözlü yapsak sabahı bulurdu herhalde :)) sonunda değmiş en azından. Güle güle kullanın canım.
Canım çıkmaz benim annem babam da var çıkmadı şükür senin de çıkmayacak Allahın izmi ileİnşallah canım. Annemde falan şeker var ama çıkar mı bilmiyorum
Çalışıyor olmaktan iyidir canım sanki ya. Bende fenayım valla yarın da iş var. Bugün izin aldım da kontrolüm var diye yarın mecbur işRapor alsam da evde de dinlenemiyorum ki. Benim kiz tepemden inmiyor, yanimdan ayrilmiyor.
Offf offf salgin var her yerde. Allah yavrularimizi korusun. Sagolsun kv cok yardimci oluyor ama.
Valla gecen gun arkadas dediki, ne kadar iyi gidiyosun, hic rapor falan da almadin. Nazari mi degdi nedir.
Karnımda resmen dönerken Canım baya yanıyorCanım normal tepecik yapıyorlar benim de acıyor artık totolarını mı dizlerini mi dayıyorlar bilmem:))
Banyo suyuna azıcık sirke dökebilirsinRapor alsam da evde de dinlenemiyorum ki. Benim kiz tepemden inmiyor, yanimdan ayrilmiyor.
Offf offf salgin var her yerde. Allah yavrularimizi korusun. Sagolsun kv cok yardimci oluyor ama.
Valla gecen gun arkadas dediki, ne kadar iyi gidiyosun, hic rapor falan da almadin. Nazari mi degdi nedir.
Geçmiş olsun canım. Ben de Elmalı gazozlu olmasına rağmen zorlanmıştım. Çıkarmadığın iyi olmuş yoksa test iptal oluyor. Sonucun normale benziyor. Umarım öyledir.Açlık 78
Tokluk 60 dk 137
İki saat sonra verdiğim kanın sonucu çıkmamış henüz
Sen alma eksik kalO renk ne oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?