2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anasini durdurmaya calisiyo kilo alimki hareket edemesin agirlassin kirsin totosunu otursun diye
Aferin akıllı kız kime çekmiş acaba

Çocugun sözünü dinle kır dizini otur bak doğumuna falan gelemem. Yatıyorum biliyorsun.
Babası gotik metal dinletiyor biz de . Doğunca festivale gideceklermiş. Kızçem hareketi falan kesiyor babasının müziklerini duyunca
Oyyy yazık kızcegiz korkuyordur

Benim kız sesleri duymaya başladığı aralar bir hapsurugumla korkup patır kütür yukarı tırmanmisti
Sorucam sorucam unutuyorum
Hastanede iyi beslenebiliyormusun
Esin biseyler getirdimi
Ceviz kuruyemis biseyler arada atistirirsin meyve falan
İşte ediyorum canım yaa valla yemekler berbat zaten tavuk yemiyorum, kırmızı et yemekte çok zor azıcık ucundan alıyorum, sebze yemekleri salçalı suya yapilıyor tatsız azıcık tuz atıp ekmek banıyorum. Pilav pismiyor kıtır geliyor yiyemiyorum. Yani azıcık ucundan yiyip geçiriyorum.
Eşim iki günde bir balık ekmek yapıp getiriyor taze portakal mandalina suyuyla. Meyve bol getiriyor. Tahin pekmez yiyorum yemekler kötü gelince. Ceviz var hiç canım istemiyor. Sabahları evde yemedigim yumurtayı burda mecbur yiyorum. Kilo almamaya devam gibi.
Bir dokundun bin ah işittin bak zaten canım sıkkın benim de senin gibi sürekli oturup ağlamak geliyor içimden her şey dokunuyor. Bugünümuze çok şükür diyelim. Sağlıkla dogduklarını göreyim ancak öyle geçecek sanırım.
İnşallah bir sorun olmaz, özel hastanelere belli olmuyor yoğun bakım olsa da gece pediatri dr yok olyr bir şey olur yoksa burda gönderen hastaneler de büyük özel hastaneler. İhtiyaç olmasın inşallah.
Erken doğma ihtimali olduğundan belki sana da gerek kalmaz şeker testi. Hastanede biraz durmak gerekiyor. Rabbim şifa nasip eylesin hepimize.
AramIzda kalsın bende çeviremedim çok zor geldi
Ekstre durulama yapacağım
Aramızda canım sorun yok

Kiz acliktan napim iste yemek gibi geldi bana bide ben gazozlu icecekleri severim onun da etkisi var sevmemde ama sana bildigin eski usul yapmislar o yuzden miden bulanmis senin.. ee sonuclar nasil cikti aldin mi bi sknti yoktur insallah
Hahahhhah aromalı olmasının da etkisi var tabi daha çıkmadı canım. Yarım saate çıkar. İnşallah şekerim yoktur

Benim kide yukarda hemde baya yukarda
Kaburgalarım da nerdeyse

Ben kalabalik aileleri cok seviyorum tabi aralarinda baglilik saygi ve sevgi olacak.O yuzden ben bunu ikiz olsun diye cok istemistim ama gordumki benim bunye tek cocugu bile kaldirmiyo.
Allah dagina gore kar verirmis beni de bildiginden nasip etmemis Rabbim

Rapor alsam da evde de dinlenemiyorum ki. Benim kiz tepemden inmiyor, yanimdan ayrilmiyor.

Offf offf salgin var her yerde. Allah yavrularimizi korusun. Sagolsun kv cok yardimci oluyor ama.

Sana ne oluyor böyle
Gözemi nazara mı geliyorsun
Ama hiç dinlenmiyorsun çok yüklendin kendine

Valla gecen gun arkadas dediki, ne kadar iyi gidiyosun, hic rapor falan da almadin. Nazari mi degdi nedir.

Çalışıyor olmaktan iyidir canım sanki ya. Bende fenayım valla yarın da iş var. Bugün izin aldım da kontrolüm var diye yarın mecbur iş

Canım normal tepecik yapıyorlar benim de acıyor artık totolarını mı dizlerini mi dayıyorlar bilmem:))
Karnımda resmen dönerken Canım baya yanıyor
Artık tekme atma yok
Yer değiştirirken mi hareket ederken mi
Karnımı yırtacak gibi oluyor :)
Yav ben onun o hareketlerini yerim yeterki iyi olsunlar

Banyo suyuna azıcık sirke dökebilirsin
Kendine nazar duası okut kuzummm
Kayınvaliden evdeydi dimi oda okuya bilir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…