- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Ben sadece senin yazdiklarini okuyom diger kizlarinkini es geciyomGruba yeni yazmaya başladım önceden beri takip ediyordum dedi ya, aaa nerenle okuyosun acaba?
Bulantı benim kankim artık. 6 aydır bulantı çekiyomSeni şuan o kadar iyi anlıyorum ki
Sabırlı olmaya çalış kafanı dağıt
Bulantını aklına getirme
Ben sadece senin yazdiklarini okuyom diger kizlarinkini es geciyom
Sana ne oluyor böyleAz once tuvalete zor yetistim, istifar etmekten icim disima cikti, agzimdan burnumdan da kan geldi, ya burunda kilcal damarlardan biri patladi basinctan, ya da bogazik tahris oldu bilemiyorum artik. Nasil duzelcem bilmem ama, 4 aydan fazla bulanti kusma nasil cekmisiz acaba aklim almiyor, dayanilcak gibi degil vallahi.
Kızlar karın ağrım oluyor normal mi hamilelikte?regl dönemimde değil?
Çok üşendim çevirmedim :)
Minik minik herşey o kadar kıyafeti nasıl asacağım ben
Bide daha 3 makine daha çıkar çamaşır
Artık yemek yiyebilirsin yanı :)Son kanı şimdi verdim canım. 2den sonra çıkacak
Canım inşallah benim de normal olur.oh ne güzel doktor da demiş hayırlısı ile inşallah.Ben sezeryana dayanamam canim yaa ins herkesin gonlunden gecen dogum sekli olur ama bana %90 normal olur dedi bugun
Ayyyy bi tırstım şimdi heeeBen kizima hamileyken hali sildigimde aksamina suyum geldi
Birak bacim bosver gorumcen ne is yapiyo silsin haspam
Çok tembel canımGörümcene söyle o sersin
Markette de sen çıkma görümcen gitsin :)
Hmm o zaman daha vakit var deseneSanmiyorum net bisey demez
Cunku seninki ilk gebelik bebegin gec donecek benim ilkinde 36.hafrada dondu.
36dada donmeseydi gun verecek ti sezeryana
Seninki daha belli olmaz
Ama tavsiyem normal dogur
Evet maalesef
Kaderdaşım benimBulantı benim kankim artık. 6 aydır bulantı çekiyomsindirdim onu kusma isteğimi susturdum
Ne güzel sen bitirdin bende hayırlısı ile yapabilsemArada oluyor normaldir heralde benim ençok tuvalete girmediğim günlerde oluyor karın ağrısı
Kaç makina yıkadın çok çıkıyor hakikaten el oyalıyor. Bir günde yüklenme kendine
O an korku aklina gelmiyor canim bir an once nolacaksa olsun bitsin diyosunAyyyy bi tırstım şimdi heee
Söyleyemiyorum ona
Bana tek faydası
Kahvaltı hazırlaması
Onun dışında bir hayrı yok
Çok tembel canım
İş yapmayı sevmiyor
Evi süpürünce bile akıl edip ben yapayım demiyor
Arada bulaşığa yardım ediyor o kadar
Söylemiyorum bende ona
Hmm o zaman daha vakit var desene
İnşallah normal Doğum olur benim ki
Ama korkuyorum da
Evet maalesef
Kaderdaşım benim
Ne çektik beee :)
Bazen çok gerdiriyorlar normal bence hep söylerya gebeler canımı yaktı diye :))Bebeğimim hareketleri canımı yakıyor normal mı ?
O hareketli iyi olsunda ben dayanırım acaba merak ediyorum normal mı ?
Arada oluyor normaldir heralde benim ençok tuvalete girmediğim günlerde oluyor karın ağrısı
Haklısın bak. Kan ilacından beri tuvalet sorunum var. O yüzden büyük ihtimalle.
Kaç makina yıkadın çok çıkıyor hakikaten el oyalıyor. Bir günde yüklenme kendine
İnşallah bir şey çıkmaz canım.Son kanı şimdi verdim canım. 2den sonra çıkacak
Geçmiş olsun ya. Bana bir iki yudum süt içmek iyi geliyor. Ama bardakla değil iki yudum azıcık. Gaviscon da aldır her gebenin evinde bulunması gereken ilaçBazen çok gerdiriyorlar normal bence hep söylerya gebeler canımı yaktı diye :))
Benim midem yanıyor ya ilk defa oluyor. Halbuki bebekte çok aşağıda benim ama. Eşime mercimek ısmarlayayım gelirken alsın yok bizim evde
benimki henüz o kadar acıtmıyor, ama Yağmur'a hamileyken sağlam acıtırdı.Bebeğimim hareketleri canımı yakıyor normal mı ?
O hareketli iyi olsunda ben dayanırım acaba merak ediyorum normal mı ?
Kiz acliktan napim iste yemek gibi geldi bana bide ben gazozlu icecekleri severim onun da etkisi var sevmemde ama sana bildigin eski usul yapmislar o yuzden miden bulanmis senin.. ee sonuclar nasil cikti aldin mi bi sknti yoktur insallahElmalı değildi benimki. Bildiğin şekerli suydunormalde aç karına su içtiğimde bile midem çok bulanıyor bide kaldı ki şekerli şuan çok kötüyüm çok sevmişmiş ilahi ya açım aaaaç
Eve kadar dayanmam imkansızdı zatenArtık yemek yiyebilirsin yanı :)
Güzelce bir kahvaltıya yapmaya gittin
Hiç evde uğraşma
Aynen hiç sorma. Biter biter dedik bitmediAyyyy bi tırstım şimdi heee
Söyleyemiyorum ona
Bana tek faydası
Kahvaltı hazırlaması
Onun dışında bir hayrı yok
Çok tembel canım
İş yapmayı sevmiyor
Evi süpürünce bile akıl edip ben yapayım demiyor
Arada bulaşığa yardım ediyor o kadar
Söylemiyorum bende ona
Hmm o zaman daha vakit var desene
İnşallah normal Doğum olur benim ki
Ama korkuyorum da
Evet maalesef
Kaderdaşım benim
Ne çektik beee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?