2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE çok mu yoruldun sen aman da aman kızının kıyafetleri giyilecek olmuş.
Nasıldı deterjan kokusu falan. Evde geldi ben hiç görmedim :)
Ayaklarım felaket ağrıyor akşama kadar uzatıp dinlerim
Ama değdi şükürler olsun hep güzel oldu
Deterjan 25 yıkamalık diyor ama yalan
Ben yarısına geldim bile bi kapak koyuyorum
Kokusu yok denilebilecek kadar
Ama asla leke çıkarmıyor ZAten leke çıkarmayacağını biliyorduk
Ben gene ekstre durulama yaptım içim rahat olsun diye
Normalde 40 tl veripte Alman öyle diyeyim
Diğer sıvılardan alıp onları da denemek lazım

Eklentiler

• AB78F4C6-8071-4C30-AF16-235CEDBE1071.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 48

Birkaç güne alışırsın etiketlemeye ne yaşlılığı ayol sevindim kaçak olmamasına inşallah doğum sonrasıda çıkmaz :)

benim 8 saatlik aclıktı canım doktorum etkili olmus olabilir bu da ama endokrine git dedi moralim bozuk cok...

Bozma moralini yaa çözümü olan birşey nasılsa allah başka dert vermesin boşver. Bebiş iyi olsun gerisi hallolur

Canım normalde sekerli unlu seyler sevmem yemem zaten meyve cok yiyordum sanıırm onu kesecegim endokrin carsambaya gun verdi o gune kadar dikkat edecegim...
ne kadar sonra gel dedi doktorun sana
şu ara çok sık gidiyorum ölçümlere bakıyo meyve bende çok yedim meyve 1 e düştü meyvede çok şeker var

Gözün aydın kuZumm çok sevindim

gokceyener canım benim Allah devasız dertlerden korusun
Çarşamba Git bakalım ne diyecekler
En kötü ihtimal diyet yaparsın kuZum
Ben kaç aydır tuzsuz diyetteyim
Arada kaçamak yapıyorum tabi ki
Ama bunada şükür

Bebişimiz iyi cok sukur bin sukur o iyi olsun da zaten baska hicbir sey onemli degil...
Ama iste insan takılıyor alısırım az zaman gecsin :) carsamba gunune kadar ben bir diyete baslayayım carsamba ne cıkacak bakalım doktorda

şu ara çok sık gidiyorum ölçümlere bakıyo meyve bende çok yedim meyve 1 e düştü meyvede çok şeker var

meyve benim bunu yapan galiba meyve ve süt cok tukettim yoksa pilav ekmek makarna un seker cikolata vs hic sevmem ve tuketmem...
Bakalım meyveye sınır koyup devam edeyim carsamba gunu ne cıkacak

Cok sukur canım oyle
Allah baska dert vermesin bebişlerimiz iyi olsun yaparız diyet ne yapalım..
Yani sanırım sonrasında bu hastalıgın bende kalmasından korkuyorum icten ice ailemizde cok oldugu ve gordugum icin ne cektiklerini ileride...
Carsambaya kadar kendimce bir diyet yapacagım kardesim doktor onunla konustum da bakalım carsamba ne cıkacak hayırlısı

Gozun aydin gelisip buyume evresinde oldugu icin kapanma ihtimali zaten yuksekti.
Banada bosluk var dediler bi hafta sonra cocuk kardiyoloji de temiz cikti.

Endokrine yonlendirdi canım simdi konustum..diyet verecektir dedi ama bilmiyorum ne olacak doktor izinliymis carsamba gidebilecegim....

75 lik tuketmistim canım
senin kac cıkmıstı
ne zamandır diyet olcum yapıyorsun
Benim 50 de 180 civarı çıkmıştı canım. 100 lükte 1. Saat 195 2. Saat 175 çıktı. 3. Saat 85 çıktı. Demek ki yiyince çıkıyor :) yemeyince normal:)

Edecegim canım bugunden itibaren dikkat edecegim insallah
seker olcum cihazı istedim eczaneden yarın sabahtan itibaren olcum yapacagım evde kendim
Canım gebelere hastaneler veriyor o cihazı. Bana hastane verdi. Kendim almadım. Hem de devlet hastanesi verdi. İşim bitince geri getireceğim.

Ev temizliği artık planlı doğum olursa o zaman düşünürüz, yoksa bir anda gelesi gelirse temizlik falan yalan olur. Sen beni bekleme bebeem

Canım gebelere hastaneler veriyor o cihazı. Bana hastane verdi. Kendim almadım. Hem de devlet hastanesi verdi. İşim bitince geri getireceğim.

Eczane tanıdıgın canım ben hastane verirce ona geri veririm artık
Hakkımızda hayırlısı olsun insallah ne kadar diyet yapıp gideceksin bir daha endokrine

gokceyener insallah duzelir onemli olan saptanmis klmasi kontrol altindaki seker cocuga birsey yapmaz. A Ayasef94 sonuclarina sevindim insallah dogumdan sonra da tamamen normal cikar

Insallah duzelir canım insallah..
Dua edin bana da ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…