- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ayaklarım felaket ağrıyor akşama kadar uzatıp dinlerimSEPTEMBER LOVE çok mu yoruldun sen aman da aman kızının kıyafetleri giyilecek olmuş.
Nasıldı deterjan kokusu falan. Evde geldi ben hiç görmedim :)
Şimdi çıktım dr. Çok şükür renklide kaçak göremedi. Küçük olduğu için kapanmış olabilir diye düşünüyorum ama hala tam bir duvar örülmüş gözükmüyor dedi. Doğduktan sonra tekrar kontrol edilecek artık.
İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ediyorum.
Not : Acemi olduğum için ve herkesi toplu etiketlemeyi daha öğrenemediğim için bu şekilde yazdım. Ne yaparsınız yaşlılık işte)
benim 8 saatlik aclıktı canım doktorum etkili olmus olabilir bu da ama endokrine git dedi moralim bozuk cok...
şu ara çok sık gidiyorum ölçümlere bakıyo meyve bende çok yedim meyve 1 e düştü meyvede çok şeker varCanım normalde sekerli unlu seyler sevmem yemem zaten meyve cok yiyordum sanıırm onu kesecegim endokrin carsambaya gun verdi o gune kadar dikkat edecegim...
ne kadar sonra gel dedi doktorun sana
Gözün aydın kuZumm çok sevindimŞimdi çıktım dr. Çok şükür renklide kaçak göremedi. Küçük olduğu için kapanmış olabilir diye düşünüyorum ama hala tam bir duvar örülmüş gözükmüyor dedi. Doğduktan sonra tekrar kontrol edilecek artık.
Not : Acemi olduğum için ve herkesi toplu etiketlemeyi daha öğrenemediğim için bu şekilde yazdım. Ne yaparsınız yaşlılık işte)
Arkandan geliyorum Canım benim sen yapıyorsun bende heveslenip yapıyorum işte
Birkaç güne alışırsın etiketlemeye ne yaşlılığı ayolsevindim kaçak olmamasına inşallah doğum sonrasıda çıkmaz :)
Bozma moralini yaa çözümü olan birşey nasılsa allah başka dert vermesin boşver. Bebiş iyi olsun gerisi hallolur
şu ara çok sık gidiyorum ölçümlere bakıyo meyve bende çok yedim meyve 1 e düştü meyvede çok şeker var
Cok sukur canım oylegokceyener canım benim Allah devasız dertlerden korusun
Çarşamba Git bakalım ne diyecekler
En kötü ihtimal diyet yaparsın kuZum
Ben kaç aydır tuzsuz diyetteyim
Arada kaçamak yapıyorum tabi ki
Ama bunada şükür
Gozun aydin gelisip buyume evresinde oldugu icin kapanma ihtimali zaten yuksekti.Şimdi çıktım dr. Çok şükür renklide kaçak göremedi. Küçük olduğu için kapanmış olabilir diye düşünüyorum ama hala tam bir duvar örülmüş gözükmüyor dedi. Doğduktan sonra tekrar kontrol edilecek artık.
Canim o zaman kisa zamanli kan vermekten yuksek ciktibenim 8 saatlik aclıktı canım doktorum etkili olmus olabilir bu da ama endokrine git dedi moralim bozuk cok...
Edecegim canım bugunden itibaren dikkat edecegim insallahCanim o zaman kisa zamanli kan vermekten yuksek cikti
Bozma moralini varsada seker yediklerine dikkat edersen zaten bisey olmaz
Benim 50 de 180 civarı çıkmıştı canım. 100 lükte 1. Saat 195 2. Saat 175 çıktı. 3. Saat 85 çıktı. Demek ki yiyince çıkıyor :) yemeyince normal:)Endokrine yonlendirdi canım simdi konustum..diyet verecektir dedi ama bilmiyorum ne olacak doktor izinliymis carsamba gidebilecegim....
75 lik tuketmistim canım
senin kac cıkmıstı
ne zamandır diyet olcum yapıyorsun
Canım gebelere hastaneler veriyor o cihazı. Bana hastane verdi. Kendim almadım. Hem de devlet hastanesi verdi. İşim bitince geri getireceğim.Edecegim canım bugunden itibaren dikkat edecegim insallah
seker olcum cihazı istedim eczaneden yarın sabahtan itibaren olcum yapacagım evde kendim
İnşalalh güzel haberler alırsın. Dualarımız seninle.Şu an hastanedeyim. Fetal eko da kontrol randevumuz var. İnş kalbindeki delik kapanmıştır bebeğimin ve başka bir sorun çıkmaz. Dualarınızı bekliyorum
Arkandan geliyorum Canım benim sen yapıyorsun bende heveslenip yapıyorum işte
Bide ev temİzliğine başlasanda bende arkandan gelsem :))
Evet şükürler olsun Baya kolayladık
Kendi giyeceklerim kaldı onları da yarın ya da başka zaman artık
Canım gebelere hastaneler veriyor o cihazı. Bana hastane verdi. Kendim almadım. Hem de devlet hastanesi verdi. İşim bitince geri getireceğim.
gokceyener insallah duzelir onemli olan saptanmis klmasi kontrol altindaki seker cocuga birsey yapmaz. A Ayasef94 sonuclarina sevindim insallah dogumdan sonra da tamamen normal cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?