Bende bu sayfadan verdim siparişi canım bence çok güzel yaptır derim,Ben bunun tulumunu verdimKızlar bu set 60 tl yarına kadar kampanyası varmış
Yaptırayım sizce
esut85 canim masallah
Artik boylari 40 li rakamlara geldigine gore doguma iyice yaklastik
Bide sislik odem tecrubelerime dayanaraktan yeme icme kadar vucut yapisiylada alakali.Sen ne kadar dikkat etsende ödem olacaksa oluyor o yuzden dikkat et ama kafayada takma bence
ayyy canım bebim çok duygulandım inankiGunaydin kizlarr-Piraye bugun ikimiz de ruyamizda dogum gormusuz yalniz ben kendi dogumumu okdr cok gormusum ki artik konuyu astim ben bugun ruyamda topikten birinin dogum yaptigini gordum mesajini bile cok net hatirliyorum esut85 ruyamda dogum yapan sendin erken dogum degildi vaktinde ve cok guzel gecmisti kizlarr ben dogurdum diye yazip bebeginin resmini atmistin topige cok guzeldi bebek bembeyazdi, saclari da siyahti
Hahajhahediyorum diyor kız göz hapsinde başka kimler var kara liste
Maşalllah kısss
Ne güzel büyümüş öyle
Senin en baştan beri ileride gidiyor. Hiç unutmuyorum b hcg 16 iken benim senin 1000li değerlerdi. MArtın başında baya büyük bebek olur seninki
Doğru söyledin bacım valla :)Anam bosver o zaman sadece kivircikla yap sen
Markete diye cikip nerelere gidip ne aldigin ortada bosver kuzum sen cikma evden
Ben başka yemek yapıp yeşdömBen yaptım yedim valla bol bol çok severim kısırıbence yap bol limonlu yersin bende mi yapsam
aynı sayfa kuZum ay sonuna kadar indirim varmış :)Bende bu sayfadan verdim siparişi canım bence çok güzel yaptır derim,Ben bunun tulumunu verdim
Evet bana kesinlikle yarar cok tesekkur ederim bu kampanyayi bekliyodum sut sagma pompasi ve kuvet almak icn cok tesekkur ederim canm haber verdgn icin.. ne zaman aciliyomusBu arada ebebek’ten mesaj geldi. Emaar avm de ebebek açılmış. Açılışa özel 150 TLlik alışverişe 50 tl hediye çeki veriliyomuş. İstanbuldakilere yarayabilir diye yazayım dedim. Yarın sonmuş.
Hiç sormaaynen canım,şişeceksek şişecez yapacak bişey yok
ayyy canım bebim çok duygulandım inankiinşallah rüyan gerçekleşir o zamanda konuşuruz
bizi şişircek kendi leblebi yutmuş solucan gibi ohhhh ne alaaa
çok tşk ederim canımm
evet hatırlıyorum bende,inşallah bakalım vaktiyle kucağımıza alırız
Ben kahvaltıyı geç yaptım daha yemek Faslı’na geçmedimBen başka yemek yapıp yeşdöm
aynı sayfa kuZum ay sonuna kadar indirim varmış :)
Kapıda ödeme varmı
Acilmis canim acilmisEvet bana kesinlikle yarar cok tesekkur ederim bu kampanyayi bekliyodum sut sagma pompasi ve kuvet almak icn cok tesekkur ederim canm haber verdgn icin.. ne zaman aciliyomus
Uzun zamandir ortalik karistirmiyodum bugun gidim de bi ortalik karistirim bariAcilmis canim acilmis
Ama magazada ilk olay acilisini sen yap
Aklıma deli sorular soktun bacıYaparsın, sen yollari arşınlayan kadınsın
Laa bi kısır kaldiydi yaaa hastanedeyim uleennn
Umay adi çok hoşuma gidiyor ama anlam bakımından Müslüman bir kıza uygun bulmadigim için pas geçtim yoksa düşünüyordum açıkçası erkek içinde Dağhan adı mesela bu da uygun değil ama beğeniyorum fonetik olarak
Tabiki benim görüşüm şahsi hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşallah.
Valla arayı isitiyorum dr larla seni kundeye getirip aşk meyveni alip yicezzzzisdira isdira hemideee
SEPTEMBER LOVE canım bu set aslında ilk bakışta güzel görünüyor ama detaya bakınca her bir vurucu bölüm farklı kanat kelebek kurdele ne bileyim karisik göründü sonra. Bir de o yakadaki inciler bebeğe Batar özellikle gidisina gelen yerde de var ise sonuçta sürekli kafası oraya yapisik.
AnlasildiUzun zamandir ortalik karistirmiyodum bugun gidim de bi ortalik karistirim bariesim hali saha macina gitti umarim gelince goturecek hali olur eger olmazsa kiziyla tehdit ederim onu sana küstürrüm derim nasil fikir
Canim cok gecmis olsun. Ne ilac veedi acaba ust solunum yollari icin, ben de bir danisayim doktoruma.
Bebim de bebege aldim uc bes parca kiyafet disinda birseyim yok, pijama takimi, canta, ivir zivir, o kadar cok eksik var ki, vakit bulamiyorum, Allah yardim etsin.
Guzel sonuclar almissin sukur, benim bebiste de vardi, normal sinirlara kuculmus, ama dogum sonrasi tekrar muayene etmek istedi cocuk kardiyologu.
Ben 27 de gitmistim bundan once 1 ay sonra gel dedi 31 de gittim bu hafta, yine 1 ay sonraya cagirdi. 35 te gittigim zaman 2 haftada 1 e dusurur aetik heralde. Ya da sen direk doguracagin zaman gel de diyebilir
Canim cok gecmis olsun, insaallah ciddi birsey degildir. Zamaninda saglikla, kolaylikla gelsin bebisin, beklesin daha, uzmesin annesini de bizleri de. Dualarim seninle.
Aaa doktorlarimiz ayniymis seninle, ben de Zahide hocaya gidiyorum
Berin
Katlanir kuvet alan arkadas kimdi buarada?? E bebekte baby&plus katlanir kuvet var o iyi midir indirim cekiyle onu alcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?