2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım,şişeceksek şişecez yapacak bişey yok

ayyy canım bebim çok duygulandım inanki inşallah rüyan gerçekleşir o zamanda konuşuruz

Hahajhah ediyorum diyor kız göz hapsinde başka kimler var kara liste

bizi şişircek kendi leblebi yutmuş solucan gibi ohhhh ne alaaa

Maşalllah kısss
Ne güzel büyümüş öyle

çok tşk ederim canımm

Senin en baştan beri ileride gidiyor. Hiç unutmuyorum b hcg 16 iken benim senin 1000li değerlerdi. MArtın başında baya büyük bebek olur seninki

evet hatırlıyorum bende,inşallah bakalım vaktiyle kucağımıza alırız

Anam bosver o zaman sadece kivircikla yap sen
Markete diye cikip nerelere gidip ne aldigin ortada bosver kuzum sen cikma evden
Doğru söyledin bacım valla :)
Hiç evden çıkasım Yok zaten
Yorgancıya bile kayınvalidemi gönderdim
adam yastık yap dedik adam boş yastık kılıfı verip göndermiş
Kadın bir daha gitti

Bu arada ebebek’ten mesaj geldi. Emaar avm de ebebek açılmış. Açılışa özel 150 TLlik alışverişe 50 tl hediye çeki veriliyomuş. İstanbuldakilere yarayabilir diye yazayım dedim. Yarın sonmuş.
Evet bana kesinlikle yarar cok tesekkur ederim bu kampanyayi bekliyodum sut sagma pompasi ve kuvet almak icn cok tesekkur ederim canm haber verdgn icin.. ne zaman aciliyomus

Hiç sorma gelme bu oyunlara bende kendimi şiş şiş hissediyorum kollarım falan kocaman oldu

Acilmis canim acilmis
Ama magazada ilk olay acilisini sen yap
Uzun zamandir ortalik karistirmiyodum bugun gidim de bi ortalik karistirim bari esim hali saha macina gitti umarim gelince goturecek hali olur eger olmazsa kiziyla tehdit ederim onu sana küstürrüm derim nasil fikir

Aklıma deli sorular soktun bacı

Seninki de baya rahat bir doktor çıkmış :)
bizimkiler temkinli sanırım beni de 2 haftada bir çağırmaya başladı 28den sonra.

Katlanir kuvet alan arkadas kimdi buarada?? E bebekte baby&plus katlanir kuvet var o iyi midir indirim cekiyle onu alcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…