2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım bir an önce aile olduğumu hissetmemiz lazım. Hem benim hem de çocuklarımın
Allah kolaylık versin. Hepizimde ayrı ayrı sıkıntılar var. Sağlığmız yerinde olsun da bizim de yavrularımızın da her şey çözülür Allah'ın izniyle.
Bu küvetler zaten 3-4 ay kullanılabilecek şeyler heralde. Oturmaya başlayınca oturtulan bir aparat var onunla küvet ya da duş içinde rahat rahat yıkanır diye düşünüyorum.
Ben yaşına kadar küvette yıkadım, seviyordu onun içinde olmayı. Ama indir kaldır artık zorladı beni kaldırdım.

Canim günaydın. Benim anne de kardeşime hamileyken. Çekmiş kol uyusuklugunu doğumdan sonra gecmis.uyuyamadim diyor.aglardim.agrisindan dedi

Canim günaydın. Benim anne de kardeşime hamileyken. Çekmiş kol uyusuklugunu doğumdan sonra gecmis.uyuyamadim diyor.aglardim.agrisindan dedi
Bende öyleyim ağlamak istemiyorum eşim üzülmesin diye
Ama Allah ıma isyan asla değil ama dayanamıyorum geceleri
İnşallah en yakın zamanda geçer ya da hafifler
Çünkü bu kollarla bebeğime bakamam ki
Onu alıp emziremem bile bir bardak suyu alamıyorum geceleri

Yüzde 90 azalacak doğumdan sonra. Düşünme bunları şimdiden. Doğurduğu gün ağrıları geçen bir yakınım vardı.

Canim geçmis olsun bir doktara gitsen belki uygun krem vs vardır bu dönemde kullanabileceğim en azından ağrısı giderdi. Birde at kestanesi kremi varya farması sanırım doğal diyorlar aceba iyi gelirmi ağrına bi sakıncası varmıdır,kas ağrılarında çok iyiymiş.

Ayh en sevdiğim öyle geri yatmalariyi yapmisin canım bu halinle hiç birde yolda panik yapacaktın araba kaydı etti diye

Kiyamam ya, randevu gunun gelse de bi hemen, hal caresi bulunsa, cok uzuldum, ben kronik vs bir durum olmadigi halde oramin buramin agrisindan zor uyuyorum geceleri, seni hic dusunemiyorum.

Sağol canım geçecek bunlar biliyorum. Sabretmeye çalışıyorum. İnşallah Allah’ın izniyle her şey yoluna girecek.

Neyse ki sakinlesmissin biraz. Bazen insan cidden tahammul edemiyor, benim de olurdu boyle herseyi kirip dokup bagirasimin geldigi anlar, sonra bir yazi okudumve cok etkilendim. O an bir saniye durup karsinizdakinin sizin en kiymetliniz oldugunu, onun cani yansa dunyayi nasil yakacaginizi, vereceginiz tepkiyi boncuk gozleriyle nasil takip ettigini, herseyin bir telafisi oldugunu ancak yavrunuzda acilacak yaralarin telafisinin cok zor oldugunu dusunun gibi birsey diyordu. Sen de cok sinirlendiginde gozlerini kapat hemen ve yavrunun ne kadar kiymetli oldugunu dusun, sonra kendini sakinlestirip yavrunla sakince konusup hatasini anlatmaya calis.

Ayy ne güzel tam yılbaşı öncesinde doğmuşsun. İyi ki doğdun. Yaş kaç olursa olsun doğum günü kutlamaları güzeldir.

F Ftszynp oluyor bazen öyle öfke patlamaları yeğenlerimle beraber yaşarken banada çok olmuştur annelerinden korkusuna her yaramazligi benim odada yaparlardı,çekmeceleri boşaltıp Kadar,rujla ayna çizer neler neler çok dışımı sıktığım zamanlar olmuştu hatta korkuyorum onlara tahammulsuzken kendi çocuğum 2 katını yaptığında napucam

Allah yavrunla, esinle ve sevdiklerinle hayirli, mutlu, saglikli, bereketli, nice yillar nasib etsin canim..

Ben de birkaç olumlama yazısı okusam çok iyi olur:) bir iki kitap okuyunca 6 ay 1 yıl idare ediyor. Şu aralar biraz daha klasikleri okuyorduö.çıkınca hemen alayım bir kitap kendime beni sakinleştirecek. Eşim olunca arada ona patlıyordum. Bu kadar şiddetli olmuyordu öfke patlamalarım.geçecek geçecek inşallah. Zaten sonrasında bir de kızımı üzdüğüm için ağladım.

Sağlıklı güzel yaşların olsun. Bir dahaki Doğum gününde daha da mutlu huzurlu olman dileğiyle canım.

Ben yeğenlerime çok sabırlıydım.. ama sanırım yaşla, hayat şartlarıyla da alakalı biraz sabır.

Kızlar boğazım çok fena yanıyor son birkaç gündür
Neden oluyordur
Bir fikriniz var mı
Süt içince de faydası olmuyor

Çarşamba günü gideceğim doktora kuZum bakalım ilaç gelirse de artık kendi doktoruma soracağım

Geceleri yaratığımım yerini değiştiremiyorum Güç kaybından
Gene de şükür bebeğim iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…