2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

M mel33 arkadaşım ben de adalat crono 60 mg kullanıyorum günde 6 kez 4 saat arayla. Bir de proluton igne yapılıyor. Adalat kalp ve tansiyon ilacı.Malesef erken doğumu önleyecek bir ilaç henüz olmadığı için böyle ilaçların yan etkilerinden faydalanıyor Dr lar. 24+4 te doğum başladı benim. Nstde çıktı çünkü artık 2 dk da bire düşmüştü ve 2,5 cm acilmam vardı. Adalat, endol fitil ve proluton igne ile durduruldu.Suan 30 haftaya kadar içerde durması için uğraşıyoruz.Bu arada endol fitil de bir kas gevşetici.Fakat 32 haftadan sonra kullanılması uygun değil aklında olsun.Celeston ( ciğer geliştirici iğne) bana da yapılıyor.

Gerisi kolay ya ellerine sağlık

Çok yorucu oluyor ama zevkli oluyor
Seninde bitti sayılır hazırlıklar
Sağlıkla giysin inşallah
Saolun kizlar
Evet bitti sayilir en zor kismini halettim bundan sonrasi kolay
Nasil gozumde buyuyordu
Bide yatagi gelipte odaya yerlesti mi ortusu abajur ufak tefek dekorasyon isi-alisverisi var ama acelesi yok
Allah daha kiyafet isine girismeyene yardim etsin

Allah yardimcin olsun canim suan kac haftaliksin

Allah yardimcin olsun canim suan kac haftaliksin
Sağol arkadaşım amin, rabbim hepimize vaktinde ve sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin.13 haftalıkken normal doğumla alınacaktı kuzum.o dönem takvimi kaldirmistim.Zor bir surec geçirdik, herkese umut olsun diye anlatacağım gece oğlum uyuyunca.Suan 25+6 olduk.Bu arada sizin topigin sıkı takipçisiyim ve buradaki iletişiminizi çok beğeniyorum başından beri. Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum.Hepinizin aldığı o çantadan yok bende ama Allah affetsin artik

Aslında becidina nin dogumunu görünce yazmak istedim, vesile oldu diyelim.Elbetteki vaktinde gelmeleri öncelik hepimiz için.Ama başaramadılarsa bunu eğer, hayata tutunmalari önemli.Durumlarinin iyi olması çok güzel.Bir süre ventilatorle entube olarak solunum yapacaklar ama kucağına sağlıkla gelecekler inşallah.O ağızlarına giren entube borusunu, vücutlarındaki kabloları görünce korkma sakın olur mu.Onlar çok guclu, başarabilecek kadar güçlü olmasalardı erken gelmeyi secmezlerdi.Dokunman çok önemli, hatta keşke imkan tanısalar da kanguru duruşu yapabilseniz.O olmasa bile görmeye gittiğinde ellerine dokunman bile çok şey değiştirecek.Suan oral alım yoksa bile sütünü sağ düzenli olarak arkadaşım.Ayni bebek emiyormus gibi saatte bir sağ gelse de gelmese de.Biliyorsun prematüre lerde daha önemli anne sutu.Her sagdığını buzluğa at.3 ay kullanım süresi var.posetlerin üstüne de tarih yazmayı unutma.Hepsi gececek, acıyan kalbinden öpüyorum seni güzel anne

Ciğer geliştirici iğne bana da yapıldı iki doz etkisi ne kadar sürüyor biliyor musun acaba

İyilik valla şekerim sen nasılsın
Akşam geceyarısını göremeden uyudum, bütün gün de yatış. Artık ayaktayken aşağı doğru bastığını hissediyorum, herkeste öyle mi acaba
Ben gördüm gece yarısını bugün tüm gün yağmur yağdı yataktan çıkmadım neredeyse. Kitap okudum bitmek üzere pek aktif bir gün olmadı. Benim karnım üç günde kocaman oldu valla bende zorlanıyorum bide hareketleri sertleşti hanımefendinin aşağı doğru bir baskı yok şimdilik bende

İyilik valla şekerim sen nasılsın
Akşam geceyarısını göremeden uyudum, bütün gün de yatış. Artık ayaktayken aşağı doğru bastığını hissediyorum, herkeste öyle mi acaba
Ben de korkudan wc harici put gibi yatıyorum kilo da aldım iyice sanırım dönmekte kalkmakta zorlanmaya başladım ağır yaşamlardaki kadınlar gibi hissetmeye başladım kendimi

Ben 7 aydır kitapta okuyamıyorum... hiç dikkatimi birşeye veremiyorum gece gündüz çalıştığım vakitte bile dünya klasiklerini okuyabiliyordum şimdi basit roman bile gitmiyor. Karnım büyüdü hızlıca bir kilo artışı oldu öğünlerim çok farketmediği halde:)

Sen benden ilerdesin ama benim kilo alımım da hızlandı galiba. Tartılmaya korkuyorum ama genişlediğimi hissediyorum bi tartılsam mı ne yapsam bende okuyamadım hamilelik başından beri ama benim sorunum başlamak. Başlarsam ve kitap hoşuma giderse mokunu çıkarıyorum bitene kadar sürekli okuyorum :))

Dekorasyon işini galiba en sona hatta doğumdan sonraya bile bırakacaz gibi görünüyor
Bi çanta işimiz kaldı onuda inşallah hafta içi yapacağım
Kapı süsü ve süslü yastığınıda hallettik hafta sonu
Şimdilik o kadar dekorasyon yeter

Dekorasyon için ben bir sticker yaptım karyolasını koyacağımız duvara, balina raf , kapı süsü yapılıyor. Başka birşey yapmayacağım.

Öncelikle sağlıkla gelsin inşallah bütün bebeler
Üzülme kısss indirim olunca ben haber veririm sana
Biliyorsun o çantalar olmadan asla

Dekorasyon için ben bir sticker yaptım karyolasını koyacağımız duvara, balina raf , kapı süsü yapılıyor. Başka birşey yapmayacağım.
Duvar kağıdı olduğu için sticker işine girmedim
Abajur istiyorum bide konsol gibi olan dolapın üstüne
Açılan pencere gibi çocuk odalarına bir raf gibi
Bir şey beğenmiştim ondan istiyorum
Ama bakalım onlar doğumda sonra bile yapılır
Zaten böyle giderde dayısı oyuncakla dolduracak odasını :)
Bana da çok güzel defter almışlar
Pera nın her özel ilk anını yazıp resmini çekip koymak için

betsy_pc -Piraye bende ayağa kalkınca zorlanıyorum baskıdan
Artık artık kalkmadan da zorlanıyor
İyice hareketlerim kısıtlandı
Zaten artık el ağrısını katmıyorum bile
Yemek bile yemekte zorlanıyorum uyuşmadan

Kızlar yaklaşık bir iki haftadır bebeğin başının olduğu yerde sanırım içten karnımda bir acı oluyor ama baya bir şiddetli. Sanki o an karnımda da sertlik oluyor. Sizde de oluyor mu böyle acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…