2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Rabbim yardimciniz olsun inşallah mucizelerin sımsıkı tutunur hayata çok üzüldüm ama inşallah iyi olur herşey

becidina bütün gece aklım sendeydi. Elektrik yok netim çekmiyor zor bela girdim baktım. Gelmiş senin minikler. İyi olmalarına çok sevindim. Kucağına da alırsın inşallah en kısa zamanda. Bizi habersiz bırakma topiğimizin ilk annesi

becidina inşallah en kısa zamanda çıkarsınız hastaneden iyi olmalarına çok sevindim daha da iyi olacaklar inşallah çok geçmiş olsun dualarımız sizinle

becidina Allah yardımcınız olsun insallah hemen toparlar bebeklerin ve evinize dönersiniz. Doğum kg ları az değil,inanıyorum kısa sürede annelerinin yanina gelecek bebekleri.sende kendine iyi bak lütfen çok yıprandın bu süreçte.

Geçmiş olsun canım. Sağ Salim doğmuşlar çok şükür. Durumlarının iyi olmasına sevindim. Sağlıkla büyüyüp, evinize götüreceğiniz günler yakındır canım. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

1 gün giremedim ilk bebişlerimiz olmuş bile becidina kuzum kg’ları maşallah gayet iyi,hiç canını sıkma her şerde vardır bir hayır.. Herşey güzel olacak

Herkese sağlıklı,mutlu,huzurlu,bebişli seneler diliyorum

becidina canm inan sbaha kdr uyuyamadm girip girip baktm ama nedense icimden hep iyi olduklari gecti bebeklerin.. insallah kisa zamanda toparlanirlar evinize donersiniz dualarim sizinle.. sen naslsn buarada agrin var mi cok

Canım benim ya gece rüyamda bile sizi gördüm öyle aklımdaydınız ki çok şükür sağlıkla gelmiş bebişleriniz insallah en kısa zamanda hastaneden çıkışınız da olur sağlıkla evinize kavuşursunuz
Dualarımız sizinle

Ruya gorecek kadar uyuduguna gore uykunu aldin
Benim dogumumda refakatci sen olacaksin o zaman

Topigimizin ilk guzel annesi
Hosgelmisler yavrularin ins hmeen toparlanip evininize giderseniz. Kilolari da cok sukur iyimis en guzel sekilde bu sureci atlatmaniz dilegiyle.

Canım hayırlı olsun yavrularına tez vakitte kavuş inşallah şükür kiloları da iyi kısa zamanda toparlar evinize dönersiniz inşallah

Cok yoruldum ama prensesi kiyafet utu,dolap yerlestirme isi bitti sukur.
Uzunca bir sure utu yapmayi dusunmuyorum.
Simdi bez islak mendil sampuan alisverisi ve hastane cantasi hazirlama isi kaldi.Onuda 2-3 hafta sonra yapmayi planliyorum.Bu cuma il disindan misafirim gelecek onun yorgunlugunu atmadan elimi biseye surmek istemiyorum

Canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden hep beraber. Bizi habersiz bırakma.

Gerisi kolay ya ellerine sağlık

İnşallah tez zamanda bebeklerinle evinize dönersiniz.Hem geçmiş olsun hem gözün aydın topiğimiZin ilk annesi

3unuze de gecmis olsun, insallah hepiniz bir an once toparlarsiniz, sen ne kadar once toparlarsan bebeklerde o kadar iyi olacaktir allah anali babali buyutmeyi nasip etsin... yeni yil ikizleri

Çok yorucu oluyor ama zevkli oluyor
Seninde bitti sayılır hazırlıklar
Sağlıkla giysin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…