Günaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Geçmiş olsun canım. Sağ Salim doğmuşlar çok şükür. Durumlarının iyi olmasına sevindim. Sağlıkla büyüyüp, evinize götüreceğiniz günler yakındır canım. Güzel haberlerinizi bekliyoruzGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Canım benim ya gece rüyamda bile sizi gördüm öyle aklımdaydınız ki çok şükür sağlıkla gelmiş bebişleriniz insallah en kısa zamanda hastaneden çıkışınız da olur sağlıkla evinize kavuşursunuzGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Ruya gorecek kadar uyuduguna gore uykunu aldinCanım benim ya gece rüyamda bile sizi gördüm öyle aklımdaydınız ki çok şükür sağlıkla gelmiş bebişleriniz insallah en kısa zamanda hastaneden çıkışınız da olur sağlıkla evinize kavuşursunuz
Dualarımız sizinle
Topigimizin ilk guzel annesiGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Canım hayırlı olsun yavrularına tez vakitte kavuş inşallah şükür kiloları da iyi kısa zamanda toparlar evinize dönersiniz inşallahGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden hep beraber. Bizi habersiz bırakma.Günaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Gerisi kolay ya ellerine sağlıkCok yoruldum ama prensesi kiyafet utu,dolap yerlestirme isi bitti sukur.
Uzunca bir sure utu yapmayi dusunmuyorum.
Simdi bez islak mendil sampuan alisverisi ve hastane cantasi hazirlama isi kaldi.Onuda 2-3 hafta sonra yapmayi planliyorum.Bu cuma il disindan misafirim gelecek onun yorgunlugunu atmadan elimi biseye surmek istemiyorum
İnşallah tez zamanda bebeklerinle evinize dönersiniz.Hem geçmiş olsun hem gözün aydın topiğimiZin ilk annesiGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
3unuze de gecmis olsun, insallah hepiniz bir an once toparlarsiniz, sen ne kadar once toparlarsan bebeklerde o kadar iyi olacaktirGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Çok yorucu oluyor ama zevkli oluyorCok yoruldum ama prensesi kiyafet utu,dolap yerlestirme isi bitti sukur.
Uzunca bir sure utu yapmayi dusunmuyorum.
Simdi bez islak mendil sampuan alisverisi ve hastane cantasi hazirlama isi kaldi.Onuda 2-3 hafta sonra yapmayi planliyorum.Bu cuma il disindan misafirim gelecek onun yorgunlugunu atmadan elimi biseye surmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?