2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaklaşık bir iki haftadır bebeğin başının olduğu yerde sanırım içten karnımda bir acı oluyor ama baya bir şiddetli. Sanki o an karnımda da sertlik oluyor. Sizde de oluyor mu böyle acı
Bebek hareketiyle ilgili de olabilir ama karında sertleşme genellikle sancı kaynaklı bir durum olduğu için çok önemli.Karninin sertlestigini doktornuna iletmelisin.

Ciğer geliştirici iğne bana da yapıldı iki doz etkisi ne kadar sürüyor biliyor musun acaba
Sana da çok geçmiş olsun inşallah vaktinde doğar bu muzurlar. Celeseton etkisi bir haftayı bulmuyor malesef.Ama korkma acil doğum olsa bile hemen yine yapılıyor.İlk 24 saat en etkin olduğu zaman dilimi.Aslinda 32 haftadan önce yapılması doğumu tetikliyor doktorum öyle söyledi.Ama zaten erken doğum belirtileri olan bir hasta için kar zarar hesabı yapınca 32 den önce vuruluyor bizde olduğu gibi.

Öncelikle sağlıkla gelsin inşallah bütün bebeler
Üzülme kısss indirim olunca ben haber veririm sana
Biliyorsun o çantalar olmadan asla
Amiiiin ah süpersin, sana minnettar olurum sekerim Onu alamazsam dışarda kim bilecek yoksa benim Mart annesi oldugumu

Aaaa ama olmadi simdi
Astari yirtik cantan yoksa alamayik seni aramuza
Gel bacim gel izne ne gerek var
Ama ilk indirimde astari yirtik canta almazsan hatrim kalir

Bu arada hep derim tek doktorla yetinmeyin diye bi doktor alalim der oteki kim diyo onu bebegin saglikli der.Benimde ilk gebeligimde basima gelmis mi

Ay ne tatli dillisin masallah
Burda kimse bana boyle davranmiyo

Tartil bakalim yazayim senide kara listeye

Ruya gorecek kadar uyuduguna gore uykunu aldin
Benim dogumumda refakatci sen olacaksin o zaman
Sorma öğlene kadar uyudum nerdeyse ‍ Ben ki iş olsun olmasın 7 de kalkan insandım
Masallah ne ilaç verdilerde kafamı kaldıramıyorum uykudan
Tabii ki refakatçin olurum hemen bir haber sal yeter

Ev tadilatı sonunda bitti bizim yarın ve yarından sonra temizlik yapılacak haftasonu taşınmak istiyorum ama hastayım ve hicbirsey toplamadım daha sizce çok mu hayalperestim :)

Hadi gozun aydin canim. Ben bugun aksama kadar temizlik yaptim. Bir tatil gunum var onu da boyle gecirmis oldum. Buyuk kizimin odasi geldi yerlesti, minigimim odasi da yerlesti kaba esya olarak. Bir kiyafetlerini yikayip utuleyip yerlestirmesi var, ona gore de eksigi gedigi varsa onlari belirlerim artik. Bebek bezi alincak, kendi hastane cantam hazirlancak, onun eksikleri alincak, lohusa takimim var bi tane kizimdan kalma ama şık ve sade bir takim daha almak istiyorum, bebisin odasina avize alincak, cibinligini yapicam, kapi susu karar veremedim daha, iki kizima da yaptircam kapi susu insaallah, hastane icin ufak tefek susleme, hediyelik, cikolata, badem sekeri falan alincak, buyuk kizimin odasinin halisini kestiricem. Cooookkk isim var cok. Nasi yetiscekse bunlar.

Ev tadilatı sonunda bitti bizim yarın ve yarından sonra temizlik yapılacak haftasonu taşınmak istiyorum ama hastayım ve hicbirsey toplamadım daha sizce çok mu hayalperestim :)

Canim nakliye sirketi tutucaksaniz, onlar cogu seyi topluyor zaten, gorumceler kayinvalide, sizinkiler derken, bence haftasonu tasinabilirsin. Sen kendini fazla yorma yeter.

Ay senin bendende cok isin var canim yaaa Allah yardimcin olsun
Bari bu donemde hasta olma tekrardan da artik bi sekilde halledersin
Gitti mi kayinvaliden

gokceyener canim bana gore ne kadar erken tasinirsan o kadar iyi
Cunku tasininca gozle gorulmeyen eksiklerin olacak.Bir an once o eksikleri tamamlamaya baslarsin.
Daha bebeginin eksikleride var bide onlari tamamlama isi derken cok isin var.
Ne is goruyo fitne fesat eltin goruncen gelsinler el ativersinler

Sağol canım cevabın için hemen hemen aynı sayılırız hafta olarak canım.12.haftada serklaj oldum.2 haftadır bebekler dikişe dayanmış.ikiz canım benim.dün doktor rahimde incelmiş dedi ciğer iğnesi verdi dün 2 tane bugün 2 tane haftaya de 2 tane vurulucsm inşallah.beni nst ye almadı.sancum yok.sertleşme de gün içinde 3 4 kez ancak oluyor.tedbir amaçlı verdi bana adalatı sabah akşam.ciğer iğneleri bur az dokundu.o yüzden yarın sabah başlıyacam inşallah.magnezyumca kullanıyorum 12.haftadan beri...eger 2 tane ağır gelirse arayıp söyleyecem belki teke düşürür.bebeklere zararı olur diye aklım çıkıyor

Ben daha hic bebek kiyafeti yikamadim. Annemlere gittik dun bugun donduk eve. Koyde insaat var demistim ya. Annemin dunya kadar işi var. Nasil gelecek yardıma bilmiyorum. Taşınırken insaata ara verdirirler de sirf camasir yikamaya zor gibi. Yeni camasir makinem gelsin de bi an once yikamaya baslayayim. Bu arada evin teslimi 15 ocak gibi olabilirmis. Oyle olursa ocak 3. Hafta gibi taşınıriz. 2-3 hafta icin camasir makinesini baglatacagiz mecbur. Bu makineyle gunluk giydiklerimizi bile yetistiremiyorum. Mecbur 400 devir kullaniyorum cunku kurumak bilmiyor camasirlar.

Hos geldin. Kiz bosver o csntayi astari yirtik. Sen neler yasamissin bastan beri tam bir mart anasisin bizim gibi dertli. Bebeklere saglik versin de Allah. Her sey hallolur.

İyilik valla şekerim sen nasılsın
Akşam geceyarısını göremeden uyudum, bütün gün de yatış. Artık ayaktayken aşağı doğru bastığını hissediyorum, herkeste öyle mi acaba
Yagmura hamileyken hic boyle bir sey hissetmedim ben de belki son zamanlar hissetmisimdir. Bu bebekte ayakta durunca serviksi zorluyor bildigin. Hep degil ama zorluyor iste.

Ayy tak sök makinayı boşuna iş çıkacak. Ama ev güzel vakitte teslim ediliyor çok sevindim. Sen de vakitlice hazırlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…