- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Günaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Günaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Yeni yıla böyle girmek nasip oldu sizlere de Allah size bağışlasın, güç kuvvet versin onlara..Günaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Insallah kolaylikla buyurler yavrular. Sen girmeyince kesin doguma aldilar diye düşündüm. Masallah 1kilodan fazlalar. Insallah en kisa zamandakavusursun bebeklerine.Günaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Rabbim hepinizi korusun. İnsallah bebislerinlere evine sağ saglim dönersinizGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Canim gecmis olsun ins iyisindirGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Öncelikle sana çok geçmiş olsun ve tabi bebislerinede rabbim sağlık versin bi an önce büyüsünler hayırlısı böyleymiş ben her zaman böyle düşünürüm bisey yaşıyorsak hep en hayırlısıdır derimGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canım bebeklerin iyi olmasına sevindim zor bir süreç Allah yardımcınız olsun inş sağlıkla atlatacaksınız.Günaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.
Günaydın kuzummGünaydın kızlar
Günlerdir misafirim var
Ve bu hafta çok daha ağır misafirlerim olacak
Mide yanmama muz birazcık iyi geliyor gibi ama tamamen bitmiş değil bulantı zaten hep var
Neyse bebeğim iyi olsun da ben razıyım
Dün halası kızıma kıyafet ve çorap aldı
Gelecek ay da arabasını pusetini alırım onu bana bırakın dedi
Sizde ne var ne yok canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?