2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4body1soul insallah öyledir.

Biz annemlerde kaldik bu gece. Annem babam kiz kardesim ve ablam köyde yasiyor 10 yıldır. Cok keyifli burada yasamak ama her yer cok soguk. Tuvalete gitmek iskence. Pazar gecesinden sadece 1bucuk saat uykuyla durdugum halde gece 4 saat bile uyuyamadim. Belim ağrıyor. Gece uyandigimda insallah sabah olmustur diye saate bakiyorum. Sanırım dogumdan sonraya kadar gelmem buraya. Yeni 2 katli yer yapıyorlar ilk bahara bitmis olur. Buranın konforu artar insallah o zaman.

Günaydın kızlar dün ikindin gibi sezeryan yapıldı, bebeklerin biri 1060 diğeri 1080 gram doğdu. Bebeklerim yoğun bakımda düzgün göremedim daha ama iyi dediler. Okuyamadım SONRA müsait olunca okurum haber vereyim dedim. İlk olmayı istememiştim ama acilma çoğalmış mecburen alındılar. Rabbim sizin bebeklerinize zamanında sağlıkla doğmayi nasip etsin.

Canim cok gecmis olsun. Insaallah en kisa zamanda ikizlerin toparlanacak, guzel guzel buyusunler azcik da kuvozde. Bu surec umarim sizler icin kolay ve sikintisiz gecer. Guzel haberlerini bekliyoruz insaallah.

İyi olmalarına çok sevindim inşallah tez vakitte kucağına alıp ikizlerini evine götürürsün canım..

Yeni yıla böyle girmek nasip oldu sizlere de Allah size bağışlasın, güç kuvvet versin onlara..

Insallah kolaylikla buyurler yavrular. Sen girmeyince kesin doguma aldilar diye düşündüm. Masallah 1kilodan fazlalar. Insallah en kisa zamandakavusursun bebeklerine.

Rabbim hepinizi korusun. İnsallah bebislerinlere evine sağ saglim dönersiniz

Canim gecmis olsun ins iyisindir
Allah saglikla hastaneden ciktiginiz gunleride gormeyi nasip etsin ins

Evet kizginim sana ilk ben olacaktim

Öncelikle sana çok geçmiş olsun ve tabi bebislerinede rabbim sağlık versin bi an önce büyüsünler hayırlısı böyleymiş ben her zaman böyle düşünürüm bisey yaşıyorsak hep en hayırlısıdır derim

Çok geçmiş olsun canım bebeklerin iyi olmasına sevindim zor bir süreç Allah yardımcınız olsun inş sağlıkla atlatacaksınız.

Çok geçmiş olsun canım
Bebeklerin durumu da iyiymiş sende toparlanmaya çalış
Bebişler biraz sabırsız davrandılar annesi
Yeni doğanda yoğun bakımda çalışan hemşire arkadaşım
24 haftalık doğan bebekler de gayet sağlıklı büyüyebiliyor dedi üstelik onlar 500gr
Senin kuzucuklar da sağlıkla büyüyecek inşallah

Günaydın kızlar
Günlerdir misafirim var
Ve bu hafta çok daha ağır misafirlerim olacak
Mide yanmama muz birazcık iyi geliyor gibi ama tamamen bitmiş değil bulantı zaten hep var
Neyse bebeğim iyi olsun da ben razıyım
Dün halası kızıma kıyafet ve çorap aldı
Gelecek ay da arabasını pusetini alırım onu bana bırakın dedi
Sizde ne var ne yok canlarım

Günaydın kuzumm
Sonunda alışveriş başladı yani
Sağlıkla giysin teyzesinin kuzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…