2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah sen de cok kolaylikla taşınırsin. Biz de besigi falan kurmadik daha

A ALEYALEY canim oncelikle Allah yardimcin olsun
Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin

Ama soyle bisey var ki cok sanslisin.Cunku sen neyle sinandigini biliyorsun.Ben neyle sinaniyorum Allah tarafindan hic bilmiyorum.Belki sinandigim sey icin isyan ediyorumdur farkinda degilim
Ahirette mukafatini fazlasiyla alacagina eminim.Bu zor mesakkatli yolda Allah yardimcin olsun

Yavaş yavaş başla kuzum sende yorucu ama başlayınca bitiriyor insan bir hevesle

İşe yarıyor canım bazen ama çoğu kez görmezden geliyorlar:))bol giyindigin için karnın belli olmaz zaten ince hatunsun sen maaşallah
O kadar ince değilim ama işe giderken Ptt kıyafeti giyiyorum mont çok kalın olunca belli olmuyor. Sivil de genel de eşimle gidip geliyoruz bir yerlere. Tek olduğumda da kimse yer vermedi

Ayaklarımı geçtim direk bacaklarım şişmiş. Canım sıkıldı ya.

O kadar ince değilim ama işe giderken Ptt kıyafeti giyiyorum mont çok kalın olunca belli olmuyor. Sivil de genel de eşimle gidip geliyoruz bir yerlere. Tek olduğumda da kimse yer vermedi
Belli olmuyordur canım.yok yer vermek işlerine gelmiyor tabii napalım geciyor zaman öyle de böyle de.37 ye çalışacak mısın canım

Canım öncelikle Rabbim sana güç kuvvet versin.sen melek annesin.o melek oğlunun meleğisin.İnşallah bebeğinde sağ salim vakitlşce doğar.sana çok şey söylemek istiyorum.ama yazamıyorum.Allahım kalbine serinlik versin.evlatlarına sağlık canım

Canim sende basla artik yavas yavas biseyler almaya istersen sonra birden yuklenme artik kritik donemi atlatmak uzeresin yada atlattin

Canim sende basla artik yavas yavas biseyler almaya istersen sonra birden yuklenme artik kritik donemi atlatmak uzeresin yada atlattin
Korkuyorum canım ve almaya.inan 1 mendili yok.30.haftayı bekliyorum.zaten ben hiç kalkmıyorum.hemşire iğne için eve geliyor artık.Netten alaçam yada annemle eşim gidecek alacak.o da ancak 15 tatilde olur.şimdi yazılı felan zamanı....

Selam kızlar nasılsınız ne var ne yok
SEPTEMBER LOVE kolun nasıl oldu canım daha iyi misin@4body1soul misafirlerin gelene kadar bol bol dinlen bence
Benim misafirim hiç bitmiyor bu ara

Nasıl zor imtihanlardan geçmişsin canım Allah yardımcın olsun karşılığını kat kat versin inş hem bu dünyada hem de Ahirette. Bebeğini de inş sağlıkla kucağına alırsın hoşgeldin

A ALEYALEY hoşgeldin topiğe
Çok zor şeyler yaşamışsın gerçekten Allah yardımcın olsun
Tüm bebişler vaktinde sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…