2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay senin bendende cok isin var canim yaaa Allah yardimcin olsun
Bari bu donemde hasta olma tekrardan da artik bi sekilde halledersin
Gitti mi kayinvaliden

Daha iyilesemedim ki, bulantim kusmam gecti sukur de, oksurugum tam gaz devam malesef. Haftasonu kayinvalidemi goturduk artik. Yavas yavas islerin ucundan tutmam lazim benim de artik.

Ah canim ne kadar cok sikinti yasamissin, buyuk oglun guc vermis sana resmen, Allah yardimcin olsun, bebisini de insaallah zamaninda, saglikla, kolaylikla, kucagina alip buyutmeyi nasip etsin Rabb'im. Aramiza hosgeldin

Yarın sabah gideceğim inşallah kuzum saat 10 aldım randevu
İnşallah faydası olur

Aman senin bu agrilar uyusmalar ihmal edilcek gibi degil. Mutlaka bize de haber ver durumdan.

geronimo_s hadi bakalim insaallah dedikleri gibi olur da, bir an once tasinirsin, kafan rahatlar, ohhh mis gibi ev, mis gibi duzen, tasindiktan sonra heesey elden geciyor, fazlaliklar atiliyor, esyalarin bir kismi yenileniyor falan, cok hosuma gidiyor benim o yuzden. Allah sana da gokceyener e de kolaylik versin.

Geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sağlıklarına kavuştursun ve sizlere bağışlasın.

A ALEYALEY canim neler neler yasamissin Rabbim bundan sonra hep yuzunu guldursun insallah benim kardesimde cerebral palsi ve dogum hatasindan dolayi oldugu soylendi bizede anne olmak zaten zor hele bu tarz ozel cocuklara annelik gercekten cok zor hakkiniz odenmez benim gozumde o kadar kutsal ve güclü ki boyle anneler canim insallah bu yavrunu saglikla zamaninda al kucagina

Benimde sizi bırakmaya niyetim yok zaten Mart sonunda doğar demişti doktorum. Tekrar sormadım ama nisanı bekleyeceğini sanmıyorum
Bi ara SEPTEMBER LOVE la subat topigine gidiyodunuz oraninda midesini bulandirirsibiz diye yollamadiydik
Hey gidi gunler
O zamanlar bu haftalari hayal bile edemiyoduk bulantidan

O iş bende şekerim sen hiç
Merak etme
Eywallah kardişim

Teşekkür ederim canım, anne olduktan sonra güçlü olmak bir zorunluluk. Amin inşallah hepimiz saglikla alalım kucağımıza.

Amin canım amiiin. Sen de söyle düşün sadece sinandigini zannediyorsundur belki kim bilir...İnşallah kul yapısı cihazlar yanılıyor olsun.Yanlis hatırlamıyorsam beyin yapısıyla ilgiliydi senin değil mi? Hatta önceki gebeliğinde de mi benzer bir durum vardı?Öyle aklımda kalmış.

Sağol canım benim ettiğin dua yeter daha ne söyleyeceksin.amiiin,insallah sağlıkla gelecekler öyle düşünelim hep

Nasıl zor imtihanlardan geçmişsin canım Allah yardımcın olsun karşılığını kat kat versin inş hem bu dünyada hem de Ahirette. Bebeğini de inş sağlıkla kucağına alırsın hoşgeldin
Teşekkür ederim arkadaşım.Benim en büyük mükâfatını onların sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları olur herhalde.Hosbulduk canim

A ALEYALEY hoşgeldin topiğe
Çok zor şeyler yaşamışsın gerçekten Allah yardımcın olsun
Tüm bebişler vaktinde sağlıkla gelsin
Hoşbulduk canım, amin inşallah, anneler başka ne ister

Yaa keşke yaptırmasaymışım sadece kanamam vardı açılma yoktu inşallah tetiklemez
Hayır hayır öyle düşünme.zaten öyle bir etki edecek olsaydı coktaaan olurdu.Herkeste mutlaka yapacak diye birşey yok, her ilaçta olduğu gibi buda sadece bir tan etki.Bak bana da yapıldı daha 25. haftada.

Benim de sezeryanla 2 Nisan doğum tarihi.Allahim keşke gösterse o tarihi bize.Bosver önemli olan nereye ait hissettiğimiz. oraya başından beri ısınamadim.hep bı gerginlik var, fikrini söylemeye korkuyorsun hemen tartışma çıkıyor ortam geriliyor.Ama burası samimi ve sıcak.Takip ederken çok kez dedim ki bunu şimdi diğer tarafta yazsalar tartışma çıkardı.Daha geçen gün maaşını eşi alan biri şikayet eder gibi anlatmış.Yazik bir arkadaş da destekleyici bir yorum yapmış ama sana biliyor der gibi pişman etmiş kızı.Boyle şeyler geriyor insani.
Geçsin gitsin kötü anlar da sadece anı olarak kalsın yeter ki.

Evet ya ben de heyecanlaniyorum. Evde de olacagim zaten. Yavas yavas guzel duzen olustururum.

Canim aramıza hoşgeldin öncelikle,yaşadıkların gerçekten zor şeyler inşallah zamanında ve sağlıkla gelir bebişin.

Ayaklarımı geçtim direk bacaklarım şişmiş. Canım sıkıldı ya.
Ben de sisiyor ayakları biraz, daha erken sanki benim için ama...havaya kaldırmak çok iyi geliyor ama sırt üstü yatmamak şartıyla.

canım yaşadıklarını okudum Allah sabır versin bu evladını sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin Melek annesi.. dualarımda olacaksın hep..
hosgeldin tekrar :)
Canım benim çok teşekkür ederim amin.Allah razı olsun hosbulduk

A ALEYALEY cok zor seyler yasamissin. Allah hep yuzunu guldursun insallah.
Amin arkadaşım hepimizin sen de saglikla vaktinde kucağına al insallah.

Ah canim ne kadar cok sikinti yasamissin, buyuk oglun guc vermis sana resmen, Allah yardimcin olsun, bebisini de insaallah zamaninda, saglikla, kolaylikla, kucagina alip buyutmeyi nasip etsin Rabb'im. Aramiza hosgeldin
Hem de nasıl...Amin canım, nerde varsa rabbim yardım etsin. İnşallaaah, hepimize nasip etsin o güzel günleri, hosbulduk

Sağol arkadaşım amin biri böyle yazınca sanki akrabammis gibi yakın hissediyorum kendime.Keske kimse yaşamasa ama biz gibi olanlarla konuşmak iyi geliyor.Dogum çok mucizevi ve riskli birşey, ve insan hayatı o bir nefeslik 2-3 saniyeye bağlı.İlk nefes ah... Sonrası tüm hayat degisiyor.Cok zor ama dediğin gibi bir okadar da kutsal.Mesela ben ogretmendim ve 5 yıl önce çok sevdigim mesleğime veda ettim.Tum hayatımı ertelemeseydim Cinar yaşayamazdi.Suan rekor kırdı aslında.En ağır grupta benim oğlum.senin kardeşin ne durumda, kaç yaşında? Konusma, oturma, yürüme vs var mı? Mesela benim oğlumda hiçbir motor beceri yok.Agizdan bile beslenemiyor, karnında hortum var doğduğundan beri hiç ağızdan beslenmedi.

A ALEYALEY rabbim sifa versin insallah ogluna benim kardesim yuruyemiyo konusamiyo canim ama oturabiliyo kendi yemegini yiyebiliyo o kadar cok doktorlara alternatif tıp biyoenerji masaj ne duyduysak goturduk annemde senin gibi butun hayatini kardesime adadi 22 yasinda simdi rabbim butun hastalara sifa versin kimseyi evladiyla sinamasin hayatta sagliktan daha onemli birsey yok insan yasamadan anlayamiyo

Hoş geldin kahraman anne aramıza. Rabbim saglicakla vaktinde bebegini kucağına almayı nasip etsin rabbim ilk göz ağrınada. Şifa versin inşallah .

Sizleri takip ederken çok istemiştim buraya ben de foto koymayı.Bugune kismetmis. İste bu da biz 4-10-19-23 haftalıkken. 4-6 hafta arayla çekecektim aslında ama 10-19 hafta arası geçirdiğimiz o kötü dönemden dolayı foto yok.Hadi siz de koyun sizdeekimin gobusu ne alemde bilelim ona göre ayağımızı denk alalim dimi.Bunlar önemli mevzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…