Fermuari ac hotobosa binince
Bilmiyorum canım ya eşim çalışma diyor ama ben çalışayım çalışabildiğim kadar diyorum. Net bir şey yok. Sen çalışacak mısınBelli olmuyordur canım.yok yer vermek işlerine gelmiyor tabii napalım geciyor zaman öyle de böyle de.37 ye çalışacak mısın canım
Yaa keşke yaptırmasaymışım sadece kanamam vardı açılma yoktu inşallah tetiklemezSana da çok geçmiş olsun inşallah vaktinde doğar bu muzurlar. Celeseton etkisi bir haftayı bulmuyor malesef.Ama korkma acil doğum olsa bile hemen yine yapılıyor.İlk 24 saat en etkin olduğu zaman dilimi.Aslinda 32 haftadan önce yapılması doğumu tetikliyor doktorum öyle söyledi.Ama zaten erken doğum belirtileri olan bir hasta için kar zarar hesabı yapınca 32 den önce vuruluyor bizde olduğu gibi.
Amiiiinah süpersin, sana minnettar olurum sekerim Onu alamazsam dışarda kim bilecek yoksa benim Mart annesi oldugumu
Aldın mı randevu canım?Evet ya gitmem lazım çok zorlanıyorum artık
Birkaç çanta baktım ama hiçbirisinin astarı yırtık değildi o yüzden alamadimAaaa ama olmadi simdi
Astari yirtik cantan yoksa alamayik seni aramuza
Gel bacim gel izne ne gerek var
Ama ilk indirimde astari yirtik canta almazsan hatrim kalir
Bu arada hep derim tek doktorla yetinmeyin diye bi doktor alalim der oteki kim diyo onu bebegin saglikli der.Benimde ilk gebeligimde basima gelmis mi
Estağfurullah, damdan düşünce ortak acılar geçmişi canlandırıyor sadece. Hem sen buranın neşe kaynagisin, kiyamaz sana kimseler kızAy ne tatli dillisin masallah
Burda kimse bana boyle davranmiyo
Hoşbuldum canım benim
Rica ederim canım ne demek.Evet haftamiz çok yakın inşallah beraber 30 ve sonrasını görürüz..serkajin süresi varmış gebelik küçükken yapılıyormuş.benim ileri haftada olduğu için yapılmadı.Senin ikizleri biliyorum, takip ediyordum burayiSağol canım cevabın için hemen hemen aynı sayılırız hafta olarak canım.12.haftada serklaj oldum.2 haftadır bebekler dikişe dayanmış.ikiz canım benim.dün doktor rahimde incelmiş dedi ciğer iğnesi verdi dün 2 tane bugün 2 tane haftaya de 2 tane vurulucsm inşallah.beni nst ye almadı.sancum yok.sertleşme de gün içinde 3 4 kez ancak oluyor.tedbir amaçlı verdi bana adalatı sabah akşam.ciğer iğneleri bur az dokundu.o yüzden yarın sabah başlıyacam inşallah.magnezyumca kullanıyorum 12.haftadan beri...eger 2 tane ağır gelirse arayıp söyleyecem belki teke düşürür.bebeklere zararı olur diye aklım çıkıyor
Öyle deme çanta önemliHos geldin. Kiz bosver o csntayi astari yirtik. Sen neler yasamissin bastan beri tam bir mart anasisin bizim gibi dertli. Bebeklere saglik versin de Allah. Her sey hallolur.
Çok şükür arkadaşım, hem de nasıl...Rabbim nasılda güç kuvvet veriyor di mi? Maşallah sana.. Hoşgeldin aramıza
Nisan annelerinde okudun canim.İlk 12 hafta orda paylasimlarim olmuştu ama aylarca gitmeyince listeden bile çıkartmış beni konu sahibi.ordan birsuru arkadaş merak Edip mesaj atmış sagolsunlar.daha bugün gördüm.sen de orda pek aktif değilsin o yüzden hatırlayamamissindir belki.aslinda kimseyi üzmek için değil de benim gibi biri çıkar okur da umut olur diye yazdım.Vallah soz tutcam içimdeHangi topikte okuduğumu hatırlamıyorum ama okumuştum senin durumunu. Çok etkilenmiştim. Gerçekten çok güçlü bir annesin. Çok çok zor şeyler yaşamışsın. Allah yardımcın olsun ve aramıza hoş geldin. Senet imzalatacağız sana Ocak şubatta doğurmak yok sağlıkla Mart’ta doğuracaksın ona göre :)) hoş geldin tekrardan
Kimse yaşamaz inşallah ama başına gelen olursa da yazdıklarımı görür umarım.insallah arkadaşım tek isteğimiz oYazdıklarına diyecek bir şey yok. Rabbim yardımcın olsun. Hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar. Rabbim böyle yazmış. Elden me gelir. Kiminizin sınavı daha zor oluyor. İnşallah 2. Bebeğin hayırlısıyla sağlıkla doğsun. Rabbim dualarını geri çevirmesin.
Çok çukur zor kısmı geçti gibi gözükuyor suan buradan bakınca.İnsallah da öyledir ve bundan sonra güzel şeyler yaşarız. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim.Gebelik dediğin şey kapalı kutu.Hicbir cihaz bilemez içerden ne çıkacağını.Allahim esirgesin sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza.cok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Evet tam bir Mart annesiyim sanirimÇok zor günler yaşamışsınız. Hayat zaten zormuş biraz daha zorlaşmış. Bundan sonra ailecek yüzünüz güler inşallah. İnşallah miniğinde vaktine yakın gelir de hiç değilse yenidoğan dönemini sıkıntısız atlatırsın. Mart analarına hoşgeldin yakışan analardansın dertsiz yok gibi :)) inşallah hepimiz sağlıklı alacağız kucağımıza bu bebişleri. @becidina @SEPTEMBER LOVE ın koyduğu şubata kadar olan doğum yasağını deldi sen delme
Kollarım çok fena yarın sabah inşallah gideceğim hastaneyeSelam kızlar nasılsınız ne var ne yok
SEPTEMBER LOVE kolun nasıl oldu canım daha iyi misin@4body1soul misafirlerin gelene kadar bol bol dinlen bence
Benim misafirim hiç bitmiyor bu ara
Yarın sabah gideceğim inşallah kuzum saat 10 aldım randevuAldın mı randevu canım?
Benim takvim Nisan gösteriyor ama büyük ihtimalle Mart anası olacağım. En baştan beri de buraya yazınca unutuyorum nisan topiğini :) ara ara yazıyorum. Bide buradaki arkadaşlar hep tanıdık gibi geliyor bana artık sanki tanıdık yüzleri görüyorum buraya yazıncaBirkaç çanta baktım ama hiçbirisinin astarı yırtık değildi o yüzden alamadimherkesin başına birşeyler geliyor dediğin gibi birkaç fikir almak lazım.Bizim her gittiğimiz Dr daha kötü konustu.Ben iyki dinlemeyip şans vermişim.Yoksa tekrar anne olmaya cesaret edemezdim.
Estağfurullah, damdan düşünce ortak acılar geçmişi canlandırıyor sadece. Hem sen buranın neşe kaynagisin, kiyamaz sana kimseler kız
Hoşbuldum canım beniminsallah hepimiz sağlıkla alacağız Allah'ın izniyle.Hic şüphem yok artık çantadan yana.
Rica ederim canım ne demek.Evet haftamiz çok yakın inşallah beraber 30 ve sonrasını görürüz..serkajin süresi varmış gebelik küçükken yapılıyormuş.benim ileri haftada olduğu için yapılmadı.Senin ikizleri biliyorum, takip ediyordum burayibeni bir arkadaşım çift yumurta ikizlerini 37+0 da doğurdu, insallinsiz de öyle olun. Günde 3-4 çok değil.Duzenli aliklarla gelip hiç kesilmiyor doğum tehlikesi varsa. Yarın adalat la birlikte daha da azalir kasılmalar. Magnezyum 2 aydır ben de kullanıyorum.ayni anda calcimax da başladık.calsiyum ve d3 var içinde.bunlarin ucu de kalima ve kramplarda çok etkili.Ben de ilaç konusunda aşırı pimpirikliyim.fitigima rağmen Parol almadım zararı olur diye, çektim hep ağrıyı.Ama bu noktada güvenmek zorundayız artık Dr larin tedavi yoluna.Soyle düşün bir de artık organ gelişimi bitti.Yan etkisi olsa dahi ilaçların organlara zarar veremez.suan sadece hızlı büyüme evresindeler ve doğuma kadar nefes alıp vermeyi öğrenmek için ordalar.
Öyle deme çanta önemlivallahi ya, ilk 12 hafta sizi okurken derdim ben de aynısını.meger ben de buraya aitmisim tabi beklerse paşa.
Çok şükür arkadaşım, hem de nasıl...
Nisan annelerinde okudun canim.İlk 12 hafta orda paylasimlarim olmuştu ama aylarca gitmeyince listeden bile çıkartmış beni konu sahibi.ordan birsuru arkadaş merak Edip mesaj atmış sagolsunlar.daha bugün gördüm.sen de orda pek aktif değilsin o yüzden hatırlayamamissindir belki.aslinda kimseyi üzmek için değil de benim gibi biri çıkar okur da umut olur diye yazdım.Vallah soz tutcam içimde
Hoşbulduk arkadasim
Kimse yaşamaz inşallah ama başına gelen olursa da yazdıklarımı görür umarım.insallah arkadaşım tek isteğimiz o
Çok çukur zor kısmı geçti gibi gözükuyor suan buradan bakınca.İnsallah da öyledir ve bundan sonra güzel şeyler yaşarız. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim.Gebelik dediğin şey kapalı kutu.Hicbir cihaz bilemez içerden ne çıkacağını.Allahim esirgesin sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza.cok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Evet tam bir Mart annesiyim sanirimogluma yasağı bildirdim, uyacağini umuyorum
Canım Allah izin verirse çalışacagım ama şimdiden agırlaştım nasıl yaparım bilmiyorum.dogum sonrasına izin daha çok kalsın istiyorum ama nasip.sen de duruma göre bakarsın hayırlısı inşallahBilmiyorum canım ya eşim çalışma diyor ama ben çalışayım çalışabildiğim kadar diyorum. Net bir şey yok. Sen çalışacak mısın
Canım geçmiş olsun git hiç ihmal etme geçer inşallahKollarım çok fena yarın sabah inşallah gideceğim hastaneye
Sende çok yorma kendini
Olur canım olur. En azından seni rahatlatacak bir şeyler verir doktor. Böyle daha fazla dayanamazdınYarın sabah gideceğim inşallah kuzum saat 10 aldım randevu
İnşallah faydası olur
canım yaşadıklarını okudum Allah sabır versin bu evladını sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin Melek annesi.. dualarımda olacaksın hep..Herkese merhaba arkadaşlar.Kusura bakmayın kendimi tanıtmadan ve selam vermeden birkaç mesaj atmıştım yeni vaktim oldu. 29 yaşında ve İzmirliyim, 6 yaşında %98 engelli bir oğlum var.2013 haziran annesiydim çok güzel arkadaşlıklarimiz oldu ve hala görüşüyoruz hatta farklı şehirlerden İzmir'e oğlumu görmeye gelen arkadaşlar bile oldu. Oğlum 37+1 de normal doğum esnasında ebenin hatası yüzünden ölü doğdu ve geri dondurulene kadar oksijensiz kalarak beyin kanamasi geçirdi.Suan serebral palsi li ( beyin felci). Birçok kez solunumu ve kalbi durdu.Sayisiz yogunbakima girdi.Bir gün daha fazla yaşaması için 6 yılda birçok şey için hastahanede eğitim aldım.Evde cihazları kullanmam için şarttı bu eğitimler.Cinar 17 aylıkken boşandım ve 2017 Haziran'da bizim icin mükemmel bir insanla tekrar evlendim. Şuan 25+6 haftalık gebeligim. 12+4 te cinsiyet öğrenmeye gittiğimiz gun ben "ekranda pipi mi var" derken, Dr telefona sarıldı.
"Sana bir hastami yollayacağım lütfen ilgilen, bizim için çok önemli bu gebelik engelli bir çocuğu var.Haftasi 13, NT 3.7 cm.Nift, amniyonsentez yada CVS ne gerekiyorsa hemen yap hafta ilerlemeden""
Bu diyaloğu dinlerken nasıl beyin kanaması gecirmedim hala bilmiyorum.Bazen bilmek iyi olmuyor.Evet ense kalınlığı 3.7 cm olan benim bebegimdi.Hemen araştırma hastahanesine gidip Dr arkadaşını bulduk ve perinatolog ultrasona aldı beni.Ben dua ederken durum daha vahim çıktı. Daha hassas olan bu cihazda ense 5.7 cm idi ve down sendromuna işaret eden başka bir bulgu daha vardı " hiperekojenik bağırsak" (parıltı).Ceset gibi çıktım odadan.Normal doğumla gebeliğin sonlandirilmasina karar verildi.Bir de CVS (koryon vullus biyopsisi) seçeneği sunuldu ama sonuç değişmez dediler.ustelik amniyosentez den daha riskli bir işlemdi.Bebegin eşinden parça alınacaktı, anestezi vermeden, uyuşturmadan.3 hafta sonra sonuç çıkacak ve tekrar kurulda karar verilecekti tabi bebek dusmediyse.1 hafta süre istedim.Arastirdim, yabancı kaynaklara da ulaştım, başka hikayeler okudum bizim gibi.Cok düşük bir ihtimal vardı ama 3-4 cm kalınlik olup da sağlıklı doğanlar vardı.Kalbini durdurma kararını verip patalojiden gelen sonuçla bebegin saglikli olduğunu öğrenen bir annenin yazdiklarini okudum.Cok ağır bir vicdan azabiydi.Yasasa da oğlumla birlikte mumkum degildi, yeterince zor bir hayatımız vardı. Ve ben 13+6 da CVS e girdim.On sonuç 3 gün sonra çıktı.En büyük şüphe olan down sendromuna ait 3 kromozom temizdi.Ama 3 hafta sonra çıkacak olan 43 kromozom sonucunda birşey mutlaka çıkacak dediler.Ve o da temiz çıktı. 1 hafta sonra ayrıntıliya aldılar tekrar.Bebek sağlıkla doğarsa tıp literatürüne geçeceğini söyledi perinatolog.cunku 5.7 cm ense kalınlığı 1.8 - 1.2 cm ye düşmüştü.Bu durum daha önce hiç olmamis.Bagirsaktaki parıltı da yok olmuş.Bu sefer omurilikte yada kalpte sorun cikabilir dediler.AFP testi ile omuriliğin de iyi durumda olduğunu öğrendik 15 günün sonunda.Ve son olarak 23 haftalıkken fetal eko ile kalbi incelendi.O da temiz çıktı. Yukarıda diğer yorumlarımda 24+4 te erken doğum başladığını yazdım.Agir kaldirdigim için oldu o da, oğlum 22 kilo ve herşeyiyle bana muhtaç. Bebegin icerde durduğu 1 gün bile kar bizim için.Onca sorunu atlattık çok sukur, inşallah bir sürpriz yoksa sağlıkla ve vaktinde gelmesi için dua ediyoruz şimdi.İlk olduğumuz için muayene, test, tahlil vs hepsi ücretsiz yapılıyor bu arada.Dogumda da alinmayacakmis ücret.Hic önemli değil yeter ki sağlıkla gelsinler, öyle yada böyle içerden çıkacaklar bir şekilde.Uzun oldu kusura bakmayın.Bizi kabul ederseniz aranızda olmak istiyoruz.Ocak ve subat annesi olmamak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.
Geçmiş olsun canım benim ya ateş mahvetmiştir çocuğu benimde bugun yok şükür ama dün ve ondan önceki gün vardı mahvoldumİyi akşamlar kızlar. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Kızım dün geceden beri ateşli onunla uğraşıyorum. Pek yazamadım. Umarım yılınız iyi başlamıştır. Bu arada benim bacaklarımda 2 gündür ciddi ödem oldu. Aranızda böyle olan var mı? İlkinde hiç olmamıştı da.
Sorma canım komple ev tadilatı yaptırıyoruz 3 ay sürdü sanırım bitti çok şükür temizlik taşınma bundan sonra..canım aynındert bendede var. uzun süre ayakta kalırsam sanki bebek düşecek gibi hissediyorum,göbeğimin altından tutasım geliyor. ama daha yeni ayrıntılıyada girdim bebek yan duvarda ve baya yukarda çok şükür.
ayy tadilatmıı canım Allah kolaylık versn,ben mahvoldm kaç gündür. anca düzenim oturdu.
benim yüzükler artık olmuyor,ayaklarımda şişiyor..
A ALEYALEY Rabbim nasılda güç kuvvet veriyor di mi? Maşallah sana.. Hoşgeldin aramıza
Insallah kuzum ya bizde almadık bile bırak kurmayıInsallah sen de cok kolaylikla taşınırsin. Biz de besigi falan kurmadik daha
Benim de niyetim o aslında ama işte kendimden çok emin olamıyorum. Hava soğuk ben ağırlaşıyorum. 37 olmasa da 35 36ya kadar çalışsam da olur. Hayırlısı bakalım canımCanım Allah izin verirse çalışacagım ama şimdiden agırlaştım nasıl yaparım bilmiyorum.dogum sonrasına izin daha çok kalsın istiyorum ama nasip.sen de duruma göre bakarsın hayırlısı inşallah
Yoo yoo seni vermeyiz sen Mart anasısınBenim takvim Nisan gösteriyor ama büyük ihtimalle Mart anası olacağım. En baştan beri de buraya yazınca unutuyorum nisan topiğini :) ara ara yazıyorum. Bide buradaki arkadaşlar hep tanıdık gibi geliyor bana artık sanki tanıdık yüzleri görüyorum buraya yazıncaçektiğin dertler olsun çileler olsun sıkıntılar olsun herşeyiyle buraya aitsin sen yılın en çilekeş topiği burası bugüne bugün
Yoo yoo seni vermeyiz sen Mart anasısın
Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz. Yüklemeyi tekrar yaparlar belkideSEPTEMBER LOVE camum mutlaka git yarın bir doktora bize de yaz sonucu merak ederiz
Bende yarın gideceğim tekrar iyileşemedim ve endokrine birde hayırlısı ile
Öyle canım Rabbim hepimize kolaylık versin yardımcımız oşsun inşallahBenim de niyetim o aslında ama işte kendimden çok emin olamıyorum. Hava soğuk ben ağırlaşıyorum. 37 olmasa da 35 36ya kadar çalışsam da olur. Hayırlısı bakalım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?