2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Belli olmuyordur canım.yok yer vermek işlerine gelmiyor tabii napalım geciyor zaman öyle de böyle de.37 ye çalışacak mısın canım
Bilmiyorum canım ya eşim çalışma diyor ama ben çalışayım çalışabildiğim kadar diyorum. Net bir şey yok. Sen çalışacak mısın

Yaa keşke yaptırmasaymışım sadece kanamam vardı açılma yoktu inşallah tetiklemez

Birkaç çanta baktım ama hiçbirisinin astarı yırtık değildi o yüzden alamadimherkesin başına birşeyler geliyor dediğin gibi birkaç fikir almak lazım.Bizim her gittiğimiz Dr daha kötü konustu.Ben iyki dinlemeyip şans vermişim.Yoksa tekrar anne olmaya cesaret edemezdim.

Ay ne tatli dillisin masallah
Burda kimse bana boyle davranmiyo
Estağfurullah, damdan düşünce ortak acılar geçmişi canlandırıyor sadece. Hem sen buranın neşe kaynagisin, kiyamaz sana kimseler kız

A ALEYALEY hosgeldin canımm insallah sağlıkla kucağına al bebeğini sende :)
Çantadan haber ederiz ayıpsın
Hoşbuldum canım beniminsallah hepimiz sağlıkla alacağız Allah'ın izniyle.Hic şüphem yok artık çantadan yana.

Rica ederim canım ne demek.Evet haftamiz çok yakın inşallah beraber 30 ve sonrasını görürüz..serkajin süresi varmış gebelik küçükken yapılıyormuş.benim ileri haftada olduğu için yapılmadı.Senin ikizleri biliyorum, takip ediyordum burayibeni bir arkadaşım çift yumurta ikizlerini 37+0 da doğurdu, insallinsiz de öyle olun. Günde 3-4 çok değil.Duzenli aliklarla gelip hiç kesilmiyor doğum tehlikesi varsa. Yarın adalat la birlikte daha da azalir kasılmalar. Magnezyum 2 aydır ben de kullanıyorum.ayni anda calcimax da başladık.calsiyum ve d3 var içinde.bunlarin ucu de kalima ve kramplarda çok etkili.Ben de ilaç konusunda aşırı pimpirikliyim.fitigima rağmen Parol almadım zararı olur diye, çektim hep ağrıyı.Ama bu noktada güvenmek zorundayız artık Dr larin tedavi yoluna.Soyle düşün bir de artık organ gelişimi bitti.Yan etkisi olsa dahi ilaçların organlara zarar veremez.suan sadece hızlı büyüme evresindeler ve doğuma kadar nefes alıp vermeyi öğrenmek için ordalar.

Hos geldin. Kiz bosver o csntayi astari yirtik. Sen neler yasamissin bastan beri tam bir mart anasisin bizim gibi dertli. Bebeklere saglik versin de Allah. Her sey hallolur.
Öyle deme çanta önemli vallahi ya, ilk 12 hafta sizi okurken derdim ben de aynısını.meger ben de buraya aitmisim tabi beklerse paşa.

Rabbim nasılda güç kuvvet veriyor di mi? Maşallah sana.. Hoşgeldin aramıza
Çok şükür arkadaşım, hem de nasıl...

Nisan annelerinde okudun canim.İlk 12 hafta orda paylasimlarim olmuştu ama aylarca gitmeyince listeden bile çıkartmış beni konu sahibi.ordan birsuru arkadaş merak Edip mesaj atmış sagolsunlar.daha bugün gördüm.sen de orda pek aktif değilsin o yüzden hatırlayamamissindir belki.aslinda kimseyi üzmek için değil de benim gibi biri çıkar okur da umut olur diye yazdım.Vallah soz tutcam içimde
Hoşbulduk arkadasim
Kimse yaşamaz inşallah ama başına gelen olursa da yazdıklarımı görür umarım.insallah arkadaşım tek isteğimiz o

Çok çukur zor kısmı geçti gibi gözükuyor suan buradan bakınca.İnsallah da öyledir ve bundan sonra güzel şeyler yaşarız. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim.Gebelik dediğin şey kapalı kutu.Hicbir cihaz bilemez içerden ne çıkacağını.Allahim esirgesin sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza.cok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Evet tam bir Mart annesiyim sanirimogluma yasağı bildirdim, uyacağini umuyorum

Benim takvim Nisan gösteriyor ama büyük ihtimalle Mart anası olacağım. En baştan beri de buraya yazınca unutuyorum nisan topiğini :) ara ara yazıyorum. Bide buradaki arkadaşlar hep tanıdık gibi geliyor bana artık sanki tanıdık yüzleri görüyorum buraya yazınca çektiğin dertler olsun çileler olsun sıkıntılar olsun herşeyiyle buraya aitsin sen yılın en çilekeş topiği burası bugüne bugün

Bilmiyorum canım ya eşim çalışma diyor ama ben çalışayım çalışabildiğim kadar diyorum. Net bir şey yok. Sen çalışacak mısın
Canım Allah izin verirse çalışacagım ama şimdiden agırlaştım nasıl yaparım bilmiyorum.dogum sonrasına izin daha çok kalsın istiyorum ama nasip.sen de duruma göre bakarsın hayırlısı inşallah

canım yaşadıklarını okudum Allah sabır versin bu evladını sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin Melek annesi.. dualarımda olacaksın hep..
hosgeldin tekrar :)

Geçmiş olsun canım benim ya ateş mahvetmiştir çocuğu benimde bugun yok şükür ama dün ve ondan önceki gün vardı mahvoldum

Sorma canım komple ev tadilatı yaptırıyoruz 3 ay sürdü sanırım bitti çok şükür temizlik taşınma bundan sonra..
İnsallah ahız tadıyla otururuz şimdiden hüzünlendim gelin girdiğim evden ayrılacağım die :)
Insallah sen de cok kolaylikla taşınırsin. Biz de besigi falan kurmadik daha
Insallah kuzum ya bizde almadık bile bırak kurmayı bakalım nasıl yetişecek

Canım Allah izin verirse çalışacagım ama şimdiden agırlaştım nasıl yaparım bilmiyorum.dogum sonrasına izin daha çok kalsın istiyorum ama nasip.sen de duruma göre bakarsın hayırlısı inşallah
Benim de niyetim o aslında ama işte kendimden çok emin olamıyorum. Hava soğuk ben ağırlaşıyorum. 37 olmasa da 35 36ya kadar çalışsam da olur. Hayırlısı bakalım canım

Yoo yoo seni vermeyiz sen Mart anasısın

SEPTEMBER LOVE camum mutlaka git yarın bir doktora bize de yaz sonucu merak ederiz
Bende yarın gideceğim tekrar iyileşemedim ve endokrine birde hayırlısı ile

Benim de niyetim o aslında ama işte kendimden çok emin olamıyorum. Hava soğuk ben ağırlaşıyorum. 37 olmasa da 35 36ya kadar çalışsam da olur. Hayırlısı bakalım canım
Öyle canım Rabbim hepimize kolaylık versin yardımcımız oşsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…