2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sen n baya zayıf hamile kalmışsın masallah

Hosgeldin aramiza A ALEYALEY
Gecen sene de kasim annelerinin oldugu gruptaydim o grupta malesef bu gruptaki muhabbeti bulamadim ama masallah bu grup baya samimi
Hoşbulduk arkadasim.Frekans tutmuyor bazen işte napcan.Burasi benim haziran anneleri grubu gibi.Bozulmasin insallah

Amin canım senin kardesine de.O yapabildiklerine nasıl seviniyorsunuzdur kim bilirBen de ne tedavi duyduysam denedim, heryere gittim tek başıma.Ama olmuyor yok işte care.Kok hücre nakli için telavive gitmeyi çok istemiştim ama parayı toplayamadik.Daha sonra kök hücre yüzünden kötüye giden çocuklar gördüm varmış bı hayır dedim.Nobet var mı kardesinde? Oğlum 3 ayda bir eeg ye giriyor.4 tane nöbet ilacı var.Bide uyku çok büyük sorun.Cok sordum ama canını acitiyorsam şöyle konuşmayalım bu konuyu, anlarım seni.Aynen, yaşamayan bilemez zorluklarini.Kimseyi sınamasın bu dertle rabbim.

Hoş geldin kahraman anne aramıza. Rabbim saglicakla vaktinde bebegini kucağına almayı nasip etsin rabbim ilk göz ağrınada. Şifa versin inşallah .
Vuhuuu kanatlarım kabardihosbulduk canimmm. Amiiiin inşallah

A ALEYALEY yok canim ne istersen sorabilirsin nöbet falan olmuyo cok sukur uykusuda cok iyi degil cunku vucudu kasiliyo ve rahat uyuyamiyo malesef canim Allahin takdiri biz de ne duysa goturduk ama belli bir yere kadar faydasi oluyo Allah bu gunumuzu aratmasin bu arada cok fit bi hamilesin masallah

Kızlar ancak okudum ama mesajları alıntılayamadım. Geçen zencefil çok iyi geldi dedim ya. Geçiciymiş öksürük beni mahvetti. Bir türlü toparlayamıyorum. Başka şeyler de denedim ama olmuyor. Pazartesi sağlık ocağına gittim. Ventilin verdi doktor. Birkaç kez kullandım ama içime sinmedi. Yarın hastaneye gideyim diyorum artık. Hangi bölüme gitmem gerekir?

Kasılmalar çok can acıtıyor malesef.2 favori kas gevşetici var bu çocuklara verilen.biri lioresal diğeri sirdalud.lioresal oğluma hiç etki etmedi ama sirdalud çok iyi geldi.yalniz bir süre sonra vücut alışıyor o doza.Uyku da beyin hasarlı olduğu için melatonin az salgılıyor malesef. Yurt dışından melatonin getirtiyorum ben canım.Altenatif tıp çok daha fayda sağladı bizde.Cbd yağı kullanıyorum mesela bir araştır istersen. Ağrısı acisi azalsin diye uğraşıyoruz anca. Teşekkür ederim, oğluma borçluyum formumu

Geçmiş olsun arkadaşım. Solunum alerji bölümüne gitmen gerekiyor.Oksuruk neden oluyor o önemli, yukardan gelen bir akıntı varsa balgam sökülmeden kesilmez, zencefil sadece boğazdaki tahribata iyi gelir.ventolinin tek yan etkisi taşikardi o da nebul yolla alırsan, yoksa 2 fıs onu da yapmaz.baska bir zararı yok için rahat olsun.

56 kiloydum aslında, hayatımda hamilelik haric ilk kez gördüm o kiloyu.6 kilo aldım sonra ama sırt ağrısından uyuyamıyorum geceleri.
Haftalar ilerledikçe şikayet ler artıyor canım,birde diğer çocuğunun durumu da senin ağrılarını tetikliyordurr.Zamaninda sağlıklı gelsin de bebisler unuturuz ins tüm cekilenleri

Teşekkür ederim canım. Bu arada aramıza hoş geldin. Umarım hepimiz zamanında ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Büyük oğluna da şifalar diliyorum.

Haftalar ilerledikçe şikayet ler artıyor canım,birde diğer çocuğunun durumu da senin ağrılarını tetikliyordurr.Zamaninda sağlıklı gelsin de bebisler unuturuz ins tüm cekilenleri
Evet canım malesef, iyi olsunlar da dedigin dlgibi gececek zaten surda sayılı günler... Onu kaldırmak çok zorluyor beni fıtıktan dolayı ama çarem yok çünkü onun da tek çaresi benim.

Teşekkür ederim canım. Bu arada aramıza hoş geldin. Umarım hepimiz zamanında ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Büyük oğluna da şifalar diliyorum.
Rica ederim canım, hoşbulduk.Aminnnn.Cok teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun.

Haydin bakalim bizim Burada da
Gece 12 olduguna gore kepenkleri indiriyorum sabah en az 5 e kadar herkes agrisiz sizisiz uyusun ins.
Topigimizin ilk annesi ve iki yavrusu da guzel bir gece gecirsin
Safak 74 bartin=)
Bacak ve sirt agrisindan yatakta donmekten yorulup da o saate yeni uyuyorum ben inşallah becidina da bebekler de iyidir.İyi geceler canım.Cift rakamlara düştük biz de takvime göre son 98 insallah

Kizzzz sen beni bunlardan iyi taniyon cakma nisan anasi hakiki mart anasi
Evet o talihli bendim
Ilk cocugumda da vardi bu bebegimdede.Beyin yapisi bizimkinden farkli.Oglum 9 yasina girecek cok sukur saglikli normal cocuklar gibi hatta devlet farkli bir egitim de veriyor extra.7 yasinda beyin yapisinin olusumundan kaynakli ona bir avantaj saglayacak bir yonu kesfedildi.6 yasinda kizim var.onda bir problem yoktu gebeligimde fakat karnimdaki bebegimdede oglumdaki problem olunca 6 yasindaki kizimida incelediler 2 ay once.Onunda oglum gibi farkli bir yonu oldugunu soylediler.Cok detaya inmek istemiyorum ama cocuklarim normal cocuklar gibi bi farki yok sadece olaylara bizim bakis acimizla degil farkli yorumlar getirerek bakan cocuklarmis.Ben surekli onlarla oldugum icin farkedemiyorum ama uzmanlar boyle diyor.Ve bu onlar icin bir avantajmis.
Simdi karnimdaki bebek icinde ayni olacagi soyleniyor.Hakkinda hayirlisi olsun.
Ama bu surecte cok yiprandim.Hayatimdan 3×9 ay silip atmak istiyorum.
Ev mal mulk para hersey gecici senin olan tek varlik evlat.Cok sey yasadim cocugumu almak bile istediler onume kagit koydular ilk gebeligimde.
Ama seni esin bile anlamiyor ben bunu anladim bu surecte.Ne kadar yaninda olsada destek gibi gozukse de yok arkadas anlamiyor.Ben annemle pek bisey paylasmam kiz kardesimle cok iyiyiz ama tum hamileliklerimde annem o kadar farkli bir kadin oldu ve beni anladigini hissettirdiki bana inanilmazdi.Iste burdada annelik duygusu devreye giriyor.
Annede anne baska soylencek kelime yok

Bu arada kuzenimde hamile.Onunda bendeki gibi bir durumu gozlendi bebeginde.Tabi onun ilk oldugu icin o bu sureci benim ilk cocugumdaki gibi daha sancili yasiyor.

walla mi gizzz
Tam geronimo_s ve benlik
Cok sac bas birbirine giren oluyo mu
Du ben netten cekirdek siparis edimde nisan dopigine gideyim

Once kulak burun bogaza git. Onlar gerekirse baska bölüme yönlendirirler. Soguk buhar makinen varsa evde calistir ortam kurudugunda daha kotu oluyor

Degil mi
Su tv yi bi aciyorum zaten pek tv acilmaz bizim evde kim neyin derdinde diyip kapatiyorum.
Bir trt haber spikeri bigun demisti ki oglumun vuuuuu diyerek ucak surmesi icin neler vermezdim ki demisti.Sozun bittigi yer

Kizlar kosun kosun bu cok zayifff hadi topa tutalim
Sen niye 10 kilo almadin 10 kilo alanlar parcalarlar seni yeminlen

Gecmis olsun canim
Hamileyken daha bi zor hastalik ay bi daha dogurana kadar kimse hasta olmasin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…