Sen n baya zayıf hamile kalmışsın masallahSizleri takip ederken çok istemiştim buraya ben de foto koymayı.Bugune kismetmis. İste bu da biz4-10-19-23 haftalıkken. 4-6 hafta arayla çekecektim aslında ama 10-19 hafta arası geçirdiğimiz o kötü dönemden dolayı foto yok.Hadi siz de koyun sizdee kimin gobusu ne alemde bilelim ona göre ayağımızı denk alalim dimi.Bunlar önemli mevzular Eki Görüntüle 2221073
Hoşbulduk arkadasim.Frekans tutmuyor bazen işte napcan.Burasi benim haziran anneleri grubu gibi.Bozulmasin insallah
Amin canım senin kardesine de.O yapabildiklerine nasıl seviniyorsunuzdur kim bilirA ALEYALEY rabbim sifa versin insallah ogluna benim kardesim yuruyemiyo konusamiyo canim ama oturabiliyo kendi yemegini yiyebiliyo o kadar cok doktorlara alternatif tıp biyoenerji masaj ne duyduysak goturduk annemde senin gibi butun hayatini kardesime adadi 22 yasinda simdi rabbim butun hastalara sifa versin kimseyi evladiyla sinamasin hayatta sagliktan daha onemli birsey yok insan yasamadan anlayamiyo
Vuhuuu kanatlarım kabardiHoş geldin kahraman anne aramıza. Rabbim saglicakla vaktinde bebegini kucağına almayı nasip etsin rabbim ilk göz ağrınada. Şifa versin inşallah .
56 kiloydum aslında, hayatımda hamilelik haric ilk kez gördüm o kiloyu.6 kilo aldım sonra ama sırt ağrısından uyuyamıyorum geceleri.Sen n baya zayıf hamile kalmışsın masallah
Kasılmalar çok can acıtıyor malesef.2 favori kas gevşetici var bu çocuklara verilen.biri lioresal diğeri sirdalud.lioresal oğluma hiç etki etmedi ama sirdalud çok iyi geldi.yalniz bir süre sonra vücut alışıyor o doza.Uyku da beyin hasarlı olduğu için melatonin az salgılıyor malesef. Yurt dışından melatonin getirtiyorum ben canım.Altenatif tıp çok daha fayda sağladı bizde.Cbd yağı kullanıyorum mesela bir araştır istersen. Ağrısı acisi azalsin diye uğraşıyoruz anca. Teşekkür ederim, oğluma borçluyum formumu
Geçmiş olsun arkadaşım. Solunum alerji bölümüne gitmen gerekiyor.Oksuruk neden oluyor o önemli, yukardan gelen bir akıntı varsa balgam sökülmeden kesilmez, zencefil sadece boğazdaki tahribata iyi gelir.ventolinin tek yan etkisi taşikardi o da nebul yolla alırsan, yoksa 2 fıs onu da yapmaz.baska bir zararı yok için rahat olsun.Kızlar ancak okudum ama mesajları alıntılayamadım. Geçen zencefil çok iyi geldi dedim ya. Geçiciymişöksürük beni mahvetti. Bir türlü toparlayamıyorum. Başka şeyler de denedim ama olmuyor. Pazartesi sağlık ocağına gittim. Ventilin verdi doktor. Birkaç kez kullandım ama içime sinmedi. Yarın hastaneye gideyim diyorum artık. Hangi bölüme gitmem gerekir?
Haftalar ilerledikçe şikayet ler artıyor canım,birde diğer çocuğunun durumu da senin ağrılarını tetikliyordurr.Zamaninda sağlıklı gelsin de bebisler unuturuz ins tüm cekilenleri56 kiloydum aslında, hayatımda hamilelik haric ilk kez gördüm o kiloyu.6 kilo aldım sonra ama sırt ağrısından uyuyamıyorum geceleri.
Teşekkür ederim canım. Bu arada aramıza hoş geldin. Umarım hepimiz zamanında ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Büyük oğluna da şifalar diliyorum.Geçmiş olsun arkadaşım. Solunum alerji bölümüne gitmen gerekiyor.Oksuruk neden oluyor o önemli, yukardan gelen bir akıntı varsa balgam sökülmeden kesilmez, zencefil sadece boğazdaki tahribata iyi gelir.ventolinin tek yan etkisi taşikardi o da nebul yolla alırsan, yoksa 2 fıs onu da yapmaz.baska bir zararı yok için rahat olsun.
Evet canım malesef, iyi olsunlar da dedigin dlgibi gececek zaten surda sayılı günler... Onu kaldırmak çok zorluyor beni fıtıktan dolayı ama çarem yok çünkü onun da tek çaresi benim.Haftalar ilerledikçe şikayet ler artıyor canım,birde diğer çocuğunun durumu da senin ağrılarını tetikliyordurr.Zamaninda sağlıklı gelsin de bebisler unuturuz ins tüm cekilenleri
Rica ederim canım, hoşbulduk.Aminnnn.Cok teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim canım. Bu arada aramıza hoş geldin. Umarım hepimiz zamanında ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. Büyük oğluna da şifalar diliyorum.
Bacak ve sirt agrisindan yatakta donmekten yorulup da o saate yeni uyuyorum benHaydin bakalim bizim Burada da
Gece 12 olduguna gore kepenkleri indiriyorum sabah en az 5 e kadar herkes agrisiz sizisiz uyusun ins.
Topigimizin ilk annesi ve iki yavrusu da guzel bir gece gecirsin
Safak 74 bartin=)
Kizzzz sen beni bunlardan iyi taniyon cakma nisan anasi hakiki mart anasiAmin canım amiiin. Sen de söyle düşün sadece sinandigini zannediyorsundur belki kim bilir...İnşallah kul yapısı cihazlar yanılıyor olsun.Yanlis hatırlamıyorsam beyin yapısıyla ilgiliydi senin değil mi? Hatta önceki gebeliğinde de mi benzer bir durum vardı?Öyle aklımda kalmış.
.
walla mi gizzzBenim de sezeryanla 2 Nisan doğum tarihi.Allahim keşke gösterse o tarihi bize.Bosver önemli olan nereye ait hissettiğimiz.oraya başından beri ısınamadim.hep bı gerginlik var, fikrini söylemeye korkuyorsun hemen tartışma çıkıyor ortam geriliyor.Ama burası samimi ve sıcak.Takip ederken çok kez dedim ki bunu şimdi diğer tarafta yazsalar tartışma çıkardı.Daha geçen gün maaşını eşi alan biri şikayet eder gibi anlatmış.Yazik bir arkadaş da destekleyici bir yorum yapmış ama sana biliyor der gibi pişman etmiş kızı.Boyle şeyler geriyor insani.
Geçsin gitsin kötü anlar da sadece anı olarak kalsın yeter ki.
Once kulak burun bogaza git. Onlar gerekirse baska bölüme yönlendirirler. Soguk buhar makinen varsa evde calistir ortam kurudugunda daha kotu oluyorKızlar ancak okudum ama mesajları alıntılayamadım. Geçen zencefil çok iyi geldi dedim ya. Geçiciymişöksürük beni mahvetti. Bir türlü toparlayamıyorum. Başka şeyler de denedim ama olmuyor. Pazartesi sağlık ocağına gittim. Ventilin verdi doktor. Birkaç kez kullandım ama içime sinmedi. Yarın hastaneye gideyim diyorum artık. Hangi bölüme gitmem gerekir?
Ben o isleri biraktim genclikteydi onlar.walla mi gizzz
Tamgeronimo_s ve benlik
Cok sac bas birbirine giren oluyo mu
Du ben netten cekirdek siparis edimde nisan dopigine gideyim
Degil miA ALEYALEY rabbim sifa versin insallah ogluna benim kardesim yuruyemiyo konusamiyo canim ama oturabiliyo kendi yemegini yiyebiliyo o kadar cok doktorlara alternatif tıp biyoenerji masaj ne duyduysak goturduk annemde senin gibi butun hayatini kardesime adadi 22 yasinda simdi rabbim butun hastalara sifa versin kimseyi evladiyla sinamasin hayatta sagliktan daha onemli birsey yok insan yasamadan anlayamiyo
Kizlar kosun kosun bu cok zayifff hadi topa tutalimSizleri takip ederken çok istemiştim buraya ben de foto koymayı.Bugune kismetmis. İste bu da biz4-10-19-23 haftalıkken. 4-6 hafta arayla çekecektim aslında ama 10-19 hafta arası geçirdiğimiz o kötü dönemden dolayı foto yok.Hadi siz de koyun sizdee kimin gobusu ne alemde bilelim ona göre ayağımızı denk alalim dimi.Bunlar önemli mevzular Eki Görüntüle 2221073
Gecmis olsun canimKızlar ancak okudum ama mesajları alıntılayamadım. Geçen zencefil çok iyi geldi dedim ya. Geçiciymişöksürük beni mahvetti. Bir türlü toparlayamıyorum. Başka şeyler de denedim ama olmuyor. Pazartesi sağlık ocağına gittim. Ventilin verdi doktor. Birkaç kez kullandım ama içime sinmedi. Yarın hastaneye gideyim diyorum artık. Hangi bölüme gitmem gerekir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?