- 1 Eylül 2015
- 1.498
- 1.280
- 133
Zor olmustur tatilden sonra kuzum ama olsun Doğum iznine ne kaldı şurdaİnşallah daha etkili bir şeyler verir de atlatırsın kuzum ya. Cidden hamilelikte çok zor. Maalesef ki başladım
Doğum iznime daha var yaZor olmustur tatilden sonra kuzum ama olsun Doğum iznine ne kaldı şurda
İnsallah canım bir daha baksın bakalım ne diyecek
Git gör bakalım pitirciğini10 aralikta gordumm ama napiimm ozledim randevu bulunca da bi gidip goreyim pitircigimi dedm.. haftaya da kendi doktorumda randevum var
Oyyy kuzum ya inşallah iyi olacağız inşallahSEPTEMBER LOVE canım ateller ise yarayacaktır Eminim ama illa çekiliyor di mi
Rahme düşmesinden başlarmış annelik gerçekten öyle bugun bir duygusalım sorma..
Ben de şimdi kontrolden geliyorum açılma yok çok şükürEvet canım az suyla devam ama çok kötü de değil. İdare ediyorlar, yarın kontrol gelişmesi yavaşsa erken alırıız bebeği demişti doktorum. Ama ben bebeğimin büyüdüğünü hissediyorum. 2-3 hafta öncesine göre bile. Yarın güzel haberlerle gelirim inşallah. Sen de azıcık daha dayan inşallah. 30 u görseler seninkiler biz de çok sevineceğiz dualarımız seninle.
MasallahBen de şimdi kontrolden geliyorum açılma yok çok şükürbebeğin suyu azalabilir günde 3 litre su iç dedi bebeğimin gelişimi de 5. Aydan beri hep 1 hafta geri çıkıyor bir türlü gününü yakalayamadı 1280 gr olmuş
Şuan 6 yeni bitti diyorum bu haftanın sonunda 6buçuk derim artık
Ama haberle gayet güzelBen de şimdi kontrolden geliyorum açılma yok çok şükürbebeğin suyu azalabilir günde 3 litre su iç dedi bebeğimin gelişimi de 5. Aydan beri hep 1 hafta geri çıkıyor bir türlü gününü yakalayamadı 1280 gr olmuş
Sen direk 7 de boşver izinli misin bu günŞuan 6 yeni bitti diyorum bu haftanın sonunda 6buçuk derim artıksen ne diyorsun
Aramızda 4 gün var seninle bakalım hangimiz önce doğuracak:) Mart’ın 3 ü olsun daha çok beklemek istemiyorum. Sanırım benek büyüdü mideme baskı yapıyor. Eğilip kalkamıyorum. Kocamla da bu aralar papazız çok gereksiz sebeplerden ona da acayip sinirliyim.. Yanımda olsa bir kaşık suda boğarım.Yok anam yok
Dogum yasagi geldi agzimizin tadiynan doguramiyok
O yuzden kacirdigin bisey yok
7 değiliz dahaSen direk 7 de boşver izinli misin bu gün
Bende subatin son gunleri martin ilk haftasi dogurmak istiyorum.Aramızda 4 gün var seninle bakalım hangimiz önce doğuracak:) Mart’ın 3 ü olsun daha çok beklemek istemiyorum. Sanırım benek büyüdü mideme baskı yapıyor. Eğilip kalkamıyorum. Kocamla da bu aralar papazız çok gereksiz sebeplerden ona da acayip sinirliyim.. Yanımda olsa bir kaşık suda boğarım.
Başka nasıl almayacakmışsın kilo :) en çok kiloyu son aylarda almıyor muyuzBende subatin son gunleri martin ilk haftasi dogurmak istiyorum.
Bende egilip kalkamiyorum hele aksam oldumu hic hareket edemiyorum
Sag bacagimin eklem yeri ve belim sızlıyor
Toplamda 7 kilo aldim hani kilodan desem
Digerlerin de 19-21 kilo almistim ama daha rahat hareket ediyordum.
Doktor son gidisimde bu 7 kiloyuda zaten dogumdan ciktigin an verirsin baska kilo alma dogumdan sonra hamilelilik oncesi kilonda ol dedi.Ins almam
Yarin gidiyo kaynana buyuk gun
Garinin gozunude cikardin
Kiz ben 7 diyorummŞuan 6 yeni bitti diyorum bu haftanın sonunda 6buçuk derim artıksen ne diyorsun
Kız bizim 6. Ay yeni bitmedi miKiz ben 7 diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?