2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah daha etkili bir şeyler verir de atlatırsın kuzum ya. Cidden hamilelikte çok zor. Maalesef ki başladım
Zor olmustur tatilden sonra kuzum ama olsun Doğum iznine ne kaldı şurda
İnsallah canım bir daha baksın bakalım ne diyecek

Ben de şimdi kontrolden geliyorum açılma yok çok şükürbebeğin suyu azalabilir günde 3 litre su iç dedi bebeğimin gelişimi de 5. Aydan beri hep 1 hafta geri çıkıyor bir türlü gününü yakalayamadı 1280 gr olmuş

Masallah
Gozun aydin canim

P Polly87 kilosuna cok takilma bacim
Tam net olcum olmuyor malesef
Bebegin pozisyonu cihazin hassasiyeti etkiliyor
Saglikli olsun onemli olan o
Benimkilerde zayif dogdu inan daha cabuk toparlaniyorlar ve suan gelisimleri cok iyi
Zamanin da saglikla al kucagina kiloya cok takilma

Ama haberle gayet güzel
Geride olmasına rağmen kilosuda fena değiş
Su içmek bebeğin suyunu artırıyor mu cidden

Yok anam yok
Dogum yasagi geldi agzimizin tadiynan doguramiyok
O yuzden kacirdigin bisey yok
Aramızda 4 gün var seninle bakalım hangimiz önce doğuracak:) Mart’ın 3 ü olsun daha çok beklemek istemiyorum. Sanırım benek büyüdü mideme baskı yapıyor. Eğilip kalkamıyorum. Kocamla da bu aralar papazız çok gereksiz sebeplerden ona da acayip sinirliyim.. Yanımda olsa bir kaşık suda boğarım.

Bugün 29. Haftam doluyor. Yarın 30 haftaya başlıyorum. Sanırım 7 aylık oldu. Zaten 38. Haftada doğar diye 2 ay kaldı Doğuma diyorum. Yani kimseye değil d kendimi öyle avutuyorum. Daha fazla gücüm kalmadı sanırım. Hele diyetten sonra. Onu da tam anlamıyla yapamıyorum çünkü açım açken de gücüm kuvvetim olmuyor. Bazen kahvaltıyı saat 2 de yaptığım oluyor. Akşam yemeği yemeden yattığım oluyor. Arada 3-5 kuruyemişle geçiştiriyorum ya da 1 ayvayla. O yüzden şekerim de çok yükselmiyor. Ama bugün iki dilim peynirli pide yedim şekerim hemen çıkmış. Karnımdakini sağlıkla doğurayım hayırlısıyla da önüme bakayım. Nasıl bir hayat beni bekliyor çok merak ediyorum.

Bende subatin son gunleri martin ilk haftasi dogurmak istiyorum.
Bende egilip kalkamiyorum hele aksam oldumu hic hareket edemiyorum
Sag bacagimin eklem yeri ve belim sızlıyor
Toplamda 7 kilo aldim hani kilodan desem
Digerlerin de 19-21 kilo almistim ama daha rahat hareket ediyordum.
Doktor son gidisimde bu 7 kiloyuda zaten dogumdan ciktigin an verirsin baska kilo alma dogumdan sonra hamilelilik oncesi kilonda ol dedi.Ins almam

Yarin gidiyo kaynana buyuk gun
Garinin gozunude cikardin

Kızlar merhaba
Bende sağlık ocağı kontrolünden geliyorum,aldığım kg toplamda 11 olmus fazla olduğunu söyledi,dikkat et dedi. Boyun uzun diye göstermiyorum ama yavaşla dedi.2. Doz tetanoz vururdum. Birde çatı ağrısından bahsettim hemsireyede doktorum herşey yolunda diyor ama oldumu karşılaştığınız böyle durumlar dedim. Hemşirenin kendisi de aynı şeyi yaşamış ve onunda doktoru rhaim uzunluğun iyi diyormuş her kontrolde ama 6 hafta erken doğum olmus. Birdahaki gittiğinde ciğer geliştiriciler bahset çatı ağrısı çok hafife alınmamalı yaşadığım için seni anlıyorum dedi. Ilişkiye girmeyin erken doğumu tetikler dedi. Vallahi doktorumdan daha ilgiliydi ssaglik ocagindaki hemsire

Başka nasıl almayacakmışsın kilo :) en çok kiloyu son aylarda almıyor muyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…