2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde bugün 28+3 daha 30 lara girseydik sağlıkla...

kızlar erken doğumdan korkmaya başladım sanırım okuduklarımdan da kaynaklı evham evham dün gece wc ye gittim uykulu uykulu sanki istemsiz bir su aktı tam hatırlayamadım bi evham yaptım ki amniyon su mu çiş mi diye ama her evhamda da hastaneye gidilmezki değildir dedim bekliyorum bakalm bir daha geceleri wc ye gitmeden yüzümü yıkayayım bari kendimden haberim olmuyor

Aynı korkuyu birgün bende yaşamıştım. Ama değilmiş :))

Aynı korkuyu birgün bende yaşamıştım. Ama değilmiş :))
bende bekliyorum cnm 24 saatte sancı başlıyormuş Allah korusun birde bizim kuduruk maşallah maç yapıyor harekette yavaşlıyormuş sanırım birde bir bardak değil 2-3 litre gibi akıyor diyolar ne bilek Allah hepimize zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Gebeyiz biz gölgemizden korkmak, trip atmak, zırlamak hakkımız... o yüzden endişeli 9 ay geçiriyoruz. Hareketleride iyiymiş kuzunun birdaha olmazsa hiç endişe etme bence

Aslında Ben böyle birşey arıyorum. Hem bebek arabasında hem de bacak arasında pusete bağlama yeri var. Ama bu biraz pahalı gibi 1veya 2ay için.

Eklentiler

• upload_2019-1-3_13-38-0.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…