2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızlar bugün göğüs hastalıklarına gittim. Ağır bronşit olmuşsun dedi kan verdim enfeksiyon yüksek çıktı. 4 tane ilaç yazdı. Kadın Doğum doktoruma sordum kullan dedi. Haftaya çarşamba kontrole gideceğim. Diyeceğim o ki benim gibi hasta olunca çok beklemeyin. Geçer geçer dedim ilerlemekten başka birşey olmadı. Sayfaları ancak okudum. Alıntı yapmaya fırsatım olmadı.

Yakalanacağız

Ay seninki cok var diyo sinir oluyon
Benimkide bitti bitti diyo
Bittide ben niye dogurmuyom hala
Şimdi an itibariyle tartıştık. Daha doğrusu ben söylendim o kaçtı diyorum kk de Mart anneleri herşeylerini tamamladı biz daha bişey almadık daha çok var kendini kimseyle kıyaslama diyor.ölür müsün öldürür müsün

Canim 1 2 gunluk is hic kendini sıkma bunun icin biz esimle gidip 1 gunde besigine karar vermistik diger gunde kiyafetlerini banyo gereclerini almistik hic gozunde buyutme ama insan hevesleniyo tabi orasi ayri

Ben İstanbul Dayım kuzum
Ağrı yumuşma geçsin de doktor geceleri tak dedi
Hadi ya, olsun belki bigün gelirsin tatile gezmeye falan canım heh, o zaman da toplasiriz

İyki gitmişsin cnm.İlaclarini aksatma da aşağıya inmesin. Çok geçmiş olsun.

inşallah veririz doğumdan sonra ben yedim ve aldım yapacak bi şey yok bebeklerimiz sağlıklı olsun

Canim 1 2 gunluk is hic kendini sıkma bunun icin biz esimle gidip 1 gunde besigine karar vermistik diger gunde kiyafetlerini banyo gereclerini almistik hic gozunde buyutme ama insan hevesleniyo tabi orasi ayri
Orası öyle tabi canım zaten oğlumdan bir sürü bişey ayırmıştım az eksiğim var ama hevesleniyorum işte ama benimki her halta burnunu sokacak illa sinir ediyor beni

Hadi ya, olsun belki bigün gelirsin tatile gezmeye falan canım heh, o zaman da toplasiriz

İyki gitmişsin cnm.İlaclarini aksatma da aşağıya inmesin. Çok geçmiş olsun.
Sağol canım, daha önce gitmediğime pişmanım. Belki bu kadar ilerlemezdi. Çektiğim eziyettte yanıma kaldı. Önceki vitaminlerle falan bir sürü ilaç oldu. Eşime diyorum ki bir çizelge mi yapsam :))

73 şirnak’ a geciyoruz
Yaaaaa ilk görev yerim oradaki öğrencilerimi hala sevgiyle ve özlemle hatırlıyorum.

Kıvranıp duruyorum yatakta
1 i geçiyordu uyuduğum da oysa ki
Günlerdir hep koşturuyorum misafirden
Tüm bedenimi yorgun hissediyorum
Buraya da bakamıyorum kızlar
Umarım herkes iyidir
SEPTEMBER LOVE doktor ne dedi canım@Ftszynp kızın iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…