Bu arada kızlar bugün göğüs hastalıklarına gittim. Ağır bronşit olmuşsun dedi kan verdim enfeksiyon yüksek çıktı. 4 tane ilaç yazdı. Kadın Doğum doktoruma sordum kullan dedi. Haftaya çarşamba kontrole gideceğim. Diyeceğim o ki benim gibi hasta olunca çok beklemeyin. Geçer geçer dedim ilerlemekten başka birşey olmadı. Sayfaları ancak okudum. Alıntı yapmaya fırsatım olmadı.
Ben hotobosu senin oraya cektiririm @dry75xxtalyaxx
ve onun kaynanasinin iki elti gorumce biseyleri vardi "dimeeee" diyen onlarida alir istikamet izmir ekibini basmaya
Yallah sofeerrr yallah
Bundan 3 ay önce Ban yediğim gibi kazenle uzun bir telefon görüşmesine maruz kalmıştım bu yüzden biri şikayet etmediği sürece Ban yiyeceginizi sanmiyorum.Burdan olmaz belki ama dışardan takip edenler yapar.
Ne demek kuzum nasıl sağlıkla dogacaklarsa o şekilde gelsinler.Tabiki doğal olan en güzeli.
Dünya küçük işte sekerimrica ederim daha bsy yapmadım.evet dogurmadan olmali.
Şimdi an itibariyle tartıştık. Daha doğrusu ben söylendim o kaçtı diyorum kk de Mart anneleri herşeylerini tamamladı biz daha bişey almadık daha çok var kendini kimseyle kıyaslama diyor.ölür müsün öldürür müsün
Şimdi an itibariyle tartıştık. Daha doğrusu ben söylendim o kaçtı diyorum kk de Mart anneleri herşeylerini tamamladı biz daha bişey almadık daha çok var kendini kimseyle kıyaslama diyor.ölür müsün öldürür müsün
Canim 1 2 gunluk is hic kendini sıkma bunun icin biz esimle gidip 1 gunde besigine karar vermistik diger gunde kiyafetlerini banyo gereclerini almistik hic gozunde buyutme ama insan hevesleniyo tabi orasi ayri
Ben de manisadan gelebilirim haftasonları ve ptesi günüm boş. Yarıyıl tatili de olabilir ama haftalar daha da ilerlemeden bi buluşma olsa ne güzel olur
Bu arada kızlar bugün göğüs hastalıklarına gittim. Ağır bronşit olmuşsun dedi kan verdim enfeksiyon yüksek çıktı. 4 tane ilaç yazdı. Kadın Doğum doktoruma sordum kullan dedi. Haftaya çarşamba kontrole gideceğim. Diyeceğim o ki benim gibi hasta olunca çok beklemeyin. Geçer geçer dedim ilerlemekten başka birşey olmadı. Sayfaları ancak okudum. Alıntı yapmaya fırsatım olmadı.
benim bu ilk gebelik zaten ama eskiden baya zayiftim dumduzdu gobegim hic fazlam yoktu smdi baya aldim kiloyuda abur cuburda yemem zaten bu aralar cok yemiyorum ama genede baya kilo aliyorum bende anlamiyorum nasil oluyor bide bu aylarda daha hizli kilo almaya basliyoruz son zamanlarda daha fazla akinirmis ben en basndan beri cok hizli aldim kesin 80le felan dogururum
Canim 1 2 gunluk is hic kendini sıkma bunun icin biz esimle gidip 1 gunde besigine karar vermistik diger gunde kiyafetlerini banyo gereclerini almistik hic gozunde buyutme ama insan hevesleniyo tabi orasi ayri
Orası öyle tabi canım zaten oğlumdan bir sürü bişey ayırmıştım az eksiğim var ama hevesleniyorum işte ama benimki her halta burnunu sokacak illa sinir ediyor beni
Sağol canım, daha önce gitmediğime pişmanım. Belki bu kadar ilerlemezdi. Çektiğim eziyettte yanıma kaldı. Önceki vitaminlerle falan bir sürü ilaç oldu. Eşime diyorum ki bir çizelge mi yapsam :))
Kıvranıp duruyorum yatakta
1 i geçiyordu uyuduğum da oysa ki
Günlerdir hep koşturuyorum misafirden
Tüm bedenimi yorgun hissediyorum
Buraya da bakamıyorum kızlar
Umarım herkes iyidir SEPTEMBER LOVE
doktor ne dedi canım@Ftszynp kızın iyidir inşallah