2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrr
Aksam beyimlen ayakkabılarımızı ve ic camasırlarımızı falan kolileyelim diye oturduk 12 buyuk koli doldu bile Ben bittim
o degilde bir gecede ne cok konusmussunuz anca yetistim okuyabildim sizi
Toplanma işleri başlamış. Kolay gelsin canım. Rahatlıkla halledersiniz umarım.

Ücretsiz izin bitene kadar tayinimiz çıkacak muçı bakalım anlık bir an doldum ama geçti şuan

Hormonlar anlık gelip gelip gidiyor kuzum normal :))

Sorma su perde asma resmen erkeklerin fobisi bizimki yıkamacıya gonderdi hepsini temizleri direkt yeni eve asılacakmıs cumartesi gunu :)
sen yine de cok yorma kuzum kendini.
Bu arada ozelden mesaj attım çma için

merhaba hanimlar. bugün doktor kontrolüm vardi her sey yolunda çok şükür ama 10 kilo almışım daha zaman da var siz de aldınız mı

Gozun aydın canım ne guzel hersey yolundaymıs...7-8 kg almıs herkes gayet normal bence ne kaldı zaten doguma :)

Insallah canim nette biraz okudum da babasinin seslenmesi fln etkiliyo yazmislar ne kdr dogrudur acaba aksamlari asagidan seslendirim bari babasina

Aaaa bunu ilk defa duyuyorum canım :)
Aksam diyeyim esime bende
denemekten ne olacak

Gelirim kız tabi :)
Ama haftaiçi çalışıyorum malum zor olur
Haftasonu bu hafta tasınma telaşım var ama siz ayarlayın uydurmaya calısırım kendimi
hepinizle de tanısmayı cok isterim

Aaaa ne guzel sayfanı bize de soylesene ozelden varsa hala yapıyorsan :)

Cok gecmis olsun canım benim...
sorma doktorum bana da enfeksiyonun cok zararlı oldugunu ve erken dogumu tetikledigini falan soyledi o yuzden vücutta enfeksiyon varsa bir an once kurtulmak en iyisiymis
bende simdi bir torba ilacla geziyorum insallah tez zamanda iyi oluruz.

Toplanma işleri başlamış. Kolay gelsin canım. Rahatlıkla halledersiniz umarım.
Sagol canııım insallah
Dun aksam epey yaptık esimle.
Bu aksam bir arkadasa gidecegiz yapmayız.
Yarın sabahtan aksama eltiler anneler gelip yapacak zaten insallah cumartesi aksamında yeni evimizde uyuyacagız

Sana da geçmiş olsun canım. Erken Doğuma neden olacağını bilmiyordum iyi ki gitmişim. Biraz geç atlatırsın ama Bebekten dolayı ağır ilaçlar veremem dedi doktor. Aman dedim ona birşey olmasın da çekeceğiz ne yapalım. Umarım sağlıkla atlatırız.

Sagol canııım insallah
Dun aksam epey yaptık esimle.
Bu aksam bir arkadasa gidecegiz yapmayız.
Yarın sabahtan aksama eltiler anneler gelip yapacak zaten insallah cumartesi aksamında yeni evimizde uyuyacagız
Aman kendini yorma canım. Maşallah gelenin çok olacakmış. Onlar yapar. Sen direktif ver yeter

Evet gelen cok olacak cok sukur
Ben soylerim yaparlar sagolsunlar

Çok geçmiş olsun inşallah çarçabuk tedavinden fayda görüp iyileşirsin

Akşam 6 da, çok var daha
İnşallah büyümüştür canım oğlum

Büyümüştür annesi büyümezmi 1100 dü değilmi şöyle 1300-1400 mis gibi olur

Orası öyle tabi canım zaten oğlumdan bir sürü bişey ayırmıştım az eksiğim var ama hevesleniyorum işte ama benimki her halta burnunu sokacak illa sinir ediyor beni
Benimde oglumdqn hersey bar zaten bi de arkadasimin yeni bebegi oldu o d vericek o yuzden hicbir sey almicam sadece gecelik tac terlik bebek sekeri falan

Çok geçmiş olsun inşallah çarçabuk tedavinden fayda görüp iyileşirsin

Büyümüştür annesi büyümezmi 1100 dü değilmi şöyle 1300-1400 mis gibi olur

Kendi doktoruma göre 950 idi ama 5 gün sonra 1100 çıktı. İnşallah büyümüştür bence büyüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…