- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Toplanma işleri başlamış. Kolay gelsin canım. Rahatlıkla halledersiniz umarım.Günaydın kızlarrrr
Aksam beyimlen ayakkabılarımızı ve ic camasırlarımızı falan kolileyelim diye oturduk 12 buyuk koli doldu bileBen bittim
o degilde bir gecede ne cok konusmussunuzanca yetistim okuyabildim sizi
Ücretsiz izin bitene kadar tayinimiz çıkacak muçı bakalımanlık bir an doldum ama geçti şuan
Bende yavaş yavaş yapıyorum
Hemen yoruluyorum
Cam kapı temizliği için ya eşime yaptırmayı planlıyorum :)
Benim camlar küçük
Peteklerimi yerde oturup ben silerim
Oda camları alsa yeter bana
Perde asma kısmında ise kulaklarıma Pamuk tıkayacağımçok söyleniyor çünkü
merhaba hanimlar. bugün doktor kontrolüm vardi her sey yolunda çok şükür ama 10 kilo almışımdaha zaman da var siz de aldınız mı
Insallah canim nette biraz okudum da babasinin seslenmesi fln etkiliyo yazmislar ne kdr dogrudur acabaaksamlari asagidan seslendirim bari babasina
Yok kemalpaşa bildiğin kemalpaşaama eşim ev bakmış sen ücreysiz izne çıkacaksın zaten Bornova’ya taşınalım diyo. Bi ev var haber gelirse evde güzelse bi taşınma olayı da bende gelebilir. Günü falan ortak ayarlayalım ben gelirim bende varım gokceyener de Aydın’dan gelir dimi kız
Ya aslında daha önce Nisan topiginde birkaç yazismistik seninle ama başka konular üzerineydi.Boyle tanışma fırsatımiz olmadı.Keske o zaman tanissaydik ya, neyse olsun bundan sonraya bakalım.Ben de tam onu diyecektim bizim kirazliga gideriz yazın diye.Hazirandi canım.O zamana bebeler de ele gelir hem inşallah.Evet evet küçük Erzurum orası.Bu arada benim eşim de Erzurumluama orda tanismadik biz.Benim de kk dan tanıştığım hala görüştüğümüz arkadaşlarim var.Eslerle denize bile gittik.ve birisi dogumumda tüm gün yanımda kaldı benim.35 haftalık kocaman göbeğiyle.Bazen çok sağlam dostluklar çıkıyor.Ben bizden de umitliyim suan
Ordan geldim ya hemen gireyim konuya suardanben oda yapmayacağım o yüzden beşik aldım ve uyku setini, cibinligi baby nest i kendim diktim.Bide örgü puset yaptım.Kapi süsü ve ikramliklari da yapacağım inşallah.Ama ben böyle şeyleri daha önce çok uzun süre yaptım.Eve kapanınca böyle şeylerle uzun süre geçimimi sağlamıştım, oğluma bu işi yaparak baktim.Bebek şekeri, nikah kına, doğumgünu vs ait herşey.Yurt dışına da kargo yapıyordum. Haberimiz bile yapılmıştı bizim TV de
Bu arada kızlar bugün göğüs hastalıklarına gittim. Ağır bronşit olmuşsun dedikan verdim enfeksiyon yüksek çıktı. 4 tane ilaç yazdı. Kadın Doğum doktoruma sordum kullan dedi. Haftaya çarşamba kontrole gideceğim. Diyeceğim o ki benim gibi hasta olunca çok beklemeyin. Geçer geçer dedim ilerlemekten başka birşey olmadı. Sayfaları ancak okudum. Alıntı yapmaya fırsatım olmadı.
Sagol canııım insallahToplanma işleri başlamış. Kolay gelsin canım. Rahatlıkla halledersiniz umarım.
Sana da geçmiş olsun canım. Erken Doğuma neden olacağını bilmiyordumHormonlar anlık gelip gelip gidiyor kuzum normal :))
Sorma su perde asma resmen erkeklerin fobisi bizimki yıkamacıya gonderdi hepsini temizleri direkt yeni eve asılacakmıs cumartesi gunu :)
sen yine de cok yorma kuzum kendini.
Bu arada ozelden mesaj attım çma için
Gozun aydın canım ne guzel hersey yolundaymıs...7-8 kg almıs herkes gayet normal bence ne kaldı zaten doguma :)
Aaaa bunu ilk defa duyuyorum canım :)
Aksam diyeyim esime bende
denemekten ne olacak
Gelirim kız tabi :)
Ama haftaiçi çalışıyorum malum zor olur
Haftasonu bu hafta tasınma telaşım var ama siz ayarlayın uydurmaya calısırım kendimi
hepinizle de tanısmayı cok isterim
Aaaa ne guzel sayfanı bize de soylesene ozelden varsa hala yapıyorsan :)
Cok gecmis olsun canım benim...
sorma doktorum bana da enfeksiyonun cok zararlı oldugunu ve erken dogumu tetikledigini falan soyledi o yuzden vücutta enfeksiyon varsa bir an once kurtulmak en iyisiymis
bende simdi bir torba ilacla geziyorum insallah tez zamanda iyi oluruz.
Aman kendini yorma canım. Maşallah gelenin çok olacakmış. Onlar yapar. Sen direktif ver yeterSagol canııım insallah
Dun aksam epey yaptık esimle.
Bu aksam bir arkadasa gidecegiz yapmayız.
Yarın sabahtan aksama eltiler anneler gelip yapacak zaten insallah cumartesi aksamında yeni evimizde uyuyacagız
abbboww ne kdr geç,nası dayancanAkşam 6 da, çok var daha
İnşallah büyümüştür canım oğlum
Evet gelen cok olacak cok sukurSana da geçmiş olsun canım. Erken Doğuma neden olacağını bilmiyordumiyi ki gitmişim. Biraz geç atlatırsın ama Bebekten dolayı ağır ilaçlar veremem dedi doktor. Aman dedim ona birşey olmasın da çekeceğiz ne yapalım. Umarım sağlıkla atlatırız.
Evet canım biraz gec atlatırmısız ama gececekmis insallah.
mudahele edilmeseymis vücuttaki enfeksiyonlar erken doguma sebep olabiliyormus o nedenle en ufak seyde doktora gitmemiz lazım bebeklerimiz icin
Insallah en kısa zamanda atlatırız kuzum
Aman kendini yorma canım. Maşallah gelenin çok olacakmış. Onlar yapar. Sen direktif ver yeter
günaydın canım mesaj attım sana özeldenGünaydın kızlar.. Guzel bir gün olsun.
abbboww ne kdr geç,nası dayancaninşallah güzel haberler alırsın
Sana da geçmiş olsun canım. Erken Doğuma neden olacağını bilmiyordumiyi ki gitmişim. Biraz geç atlatırsın ama Bebekten dolayı ağır ilaçlar veremem dedi doktor. Aman dedim ona birşey olmasın da çekeceğiz ne yapalım. Umarım sağlıkla atlatırız.
Aman kendini yorma canım. Maşallah gelenin çok olacakmış. Onlar yapar. Sen direktif ver yeter
Akşam 6 da, çok var daha
İnşallah büyümüştür canım oğlum
Benimde oglumdqn hersey bar zaten bi de arkadasimin yeni bebegi oldu o d vericek o yuzden hicbir sey almicam sadece gecelik tac terlik bebek sekeri falanOrası öyle tabi canım zaten oğlumdan bir sürü bişey ayırmıştım az eksiğim var ama hevesleniyorum işte ama benimki her halta burnunu sokacak illa sinir ediyor beni
Çok geçmiş olsun inşallah çarçabuk tedavinden fayda görüp iyileşirsin
Büyümüştür annesi büyümezmi 1100 dü değilmi şöyle 1300-1400 mis gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?