Benim bir tane kizim da evde oldugu icin sikilacagimi pek sanmiyorum
seninki kronik oldu galiba. Sürekli öksürmek zor iş. Bu arada ben evde çok fena yoruluyorum. İşteyken dinlemiyormuşum. Kızım bir dakika oturmuyor. Kalk anne kalk. Sürekli ayaktayım. İzne erken ayrılma konusunda şüphelerim varBurda hava acayip ruzgarli ve ayaz, dondum dondumoksurugum de gecmedi zaten.
Evet ne zamandır yoksun, iyiyiz çok şükür sen de mutlusun sankiGünaydın kızlar
Bu sabah misafirlerimi gönderdim
Nasipse yarın Anneciğim gelecek
Misafirlerden pek uygun olamıyorum epey zamandır
Buraya da bakamıyorum haliyle
İnşallah herkes iyidir
Evet ya üzerine yatmak daha beter yapıyor zaten.Günaydın herkese... hava çok güzel burda. Nasılsınız sizler?geronimo_s ben de de sol kalça ve bacak ağrısı var. Gece o tarafa yattıkça daha çok ağrıyor.
canım benimkininde heryeri ayrı telden çalıyor. artık takmıyorum,doktorda sorun yok diyorGünaydın kızlar. Dün kontrolüm vardı. be nim bebiş 1450 Gr olmuş. Baş aşağıdaymış. Ölçümlerde fl uzunluğu ve karın 10 gün önden nerdeyse ama bebeğin başı 2 hafta geride. Böyle bişey yaşayan var mı. Doktor bişey demedi ama ben kendi kendimin içine kurt düşürmeyi başardım
Ben evde bile olsam haftanın 1 günü yapıyorumgünaydın kızlar size oscarlık bir sorum var
pazartesi kardeşimin nişanı var. ve ben hamilelik boyunca hiç makyaj yapmadım sadece bir iki defa göz kalemi dışında. makyaj yapan annişler varmı zararlı mı bilen varmı
yapsamda hafif yaparım ama organik değil sonuçta avondan falan malzemelerim kararsız kaldım 3 saatlik için yapıp pişman olmak istemiyorum ama fotolarda hortlak gibi çıkmakta istemiyorum
vallahi canım herşeyden kaçınıyorum ben baktım nette de doğal organik malzeme diyor nerden bulayım şimdi organik doğal bi kaç saat için onca para zaten para kalmadı oda hazırlicam diyeBen evde bile olsam haftanın 1 günü yapıyorum
Bi kaç saat gezip siliyorum :)
O kadarcıktan birşey olmaz herhalde. Ben 3 kere düğüne katıldım. Mecbur yaptım. 4. De yarın görümcemin nişanı olacak. Onun dışında yapmadım. Saçımı da boyamadım ama arkadaşın düğününde foto çekilmiştik. Çok kötü görünüyordum. Boyamak istemediğim için sprey boyalardan aldım. Yarın onu kullanacağım. Yıkayınca gidiyor ama inşallah zararı olmaz.günaydın kızlar size oscarlık bir sorum var
pazartesi kardeşimin nişanı var. ve ben hamilelik boyunca hiç makyaj yapmadım sadece bir iki defa göz kalemi dışında. makyaj yapan annişler varmı zararlı mı bilen varmı
yapsamda hafif yaparım ama organik değil sonuçta avondan falan malzemelerim kararsız kaldım 3 saatlik için yapıp pişman olmak istemiyorum ama fotolarda hortlak gibi çıkmakta istemiyorum
Daha önce kısalma varmıydı canım hatırlayamadım. İstersen yine bir doktorunla görüş. İçin rahatlar.Herkese selam
Benim bu gece çok sıkıntılı geçti. Karnıma kramplar girdi taş gibi kesildi sürekli wcye kalkıyordum bu gece arttı. Ateş basması stres yarattı. Şu an kalkamıyorum yataktan vajinaya çok baskı var. Çok korkuyorum bı şey olmaz demi rahim boyum kısalmadı çünkü 2 hafta önce her şey yolundaydı . Acaba rahim boyu bir anda imcelmismidir
Annem gelecek canımEvet ne zamandır yoksun, iyiyiz çok şükür sen de mutlusun sanki
Evet ya üzerine yatmak daha beter yapıyor zaten.
Çoğu mağaza indirimde bide şimdi :))vallahi canım herşeyden kaçınıyorum ben baktım nette de doğal organik malzeme diyor nerden bulayım şimdi organik doğal bi kaç saat için onca para zaten para kalmadı oda hazırlicam diye
eşim hergün eve gittiğimde soruyor bugün ne indirimdeymiş ne aldındün de bi mağazada kaliteli kol çantaları 150 tl den 70 e düşmüştü iki tane aldım
Alışveriş başlasın bakalımAnnem gelecek canım
Alışveriş e başlayacağız onun heyecanı mutluluğu var
Sen nasılsın ne var ne yok
Yavaş yavaş mutfak dolaplarından başladımKizlar ev temizliğini yapmaya ne zaman basliycaksiniz
Iyi yapmissin canim ben de ne zaman baslasam yavas yavas yapsam diye düşünüyorumYavaş yavaş mutfak dolaplarından başladım
Ay sonuna bırakmak istemedim
İyice ağır oluruz
Annem gelecek canım
selam doktorunuz sarı akıntı için ne dedi bnde de aynısı var geçti mi sarı akıntı şikayetiniz?betsy_pc canm lekelenme tam sariya dondu cumartesiye biraktm doktor isini geri.. sanirim ya usuttum ya da enfeksiyon cunku dun gun boyunca kasiklarimda sanci vardi bugun gitsem alelacele gidip gelcktm o yuzden cumartesi rhat rhat hem unuttgm seyleri sorarm dedm ztn tam idrar tahlili de istemisti enfeksiyon fln varsa o da cikar..
SEPTEMBER LOVE cantayi gordn muuu aksam esim gelsin ben de alcm aynisindan..onun aliexpress hesabi var karti da kayitli smdi bide bnmkini kaydetmyim dedm.. 4body1soul gecmis olsn buarada dikkat et kendini yorma bak buraya kadar geldik daha riskleri kaldirck durumda degil bebis azck daha buyusun..kiz bak olaylarin kadini yine cektm belayi.. senin hepsiburada da indirimde diye mesajini gordm gaza geldm aldm demistim ya daha canta yok meydanda guya 6aralikta kargolanckti ben de hepsibuaradaya mail attim iptal ettrdm ben de aliden alcm
Ooo hadi bakalim zaman hizli akar simdi sanaAnnem gelecek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?