2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bir tane kizim da evde oldugu icin sikilacagimi pek sanmiyorum
Burda hava acayip ruzgarli ve ayaz, dondum dondum oksurugum de gecmedi zaten.
seninki kronik oldu galiba. Sürekli öksürmek zor iş. Bu arada ben evde çok fena yoruluyorum. İşteyken dinlemiyormuşum. Kızım bir dakika oturmuyor. Kalk anne kalk. Sürekli ayaktayım. İzne erken ayrılma konusunda şüphelerim var

Günaydın kızlar
Bu sabah misafirlerimi gönderdim
Nasipse yarın Anneciğim gelecek
Misafirlerden pek uygun olamıyorum epey zamandır
Buraya da bakamıyorum haliyle
İnşallah herkes iyidir

Günaydın kızlar
Bu sabah misafirlerimi gönderdim
Nasipse yarın Anneciğim gelecek
Misafirlerden pek uygun olamıyorum epey zamandır
Buraya da bakamıyorum haliyle
İnşallah herkes iyidir
Evet ne zamandır yoksun, iyiyiz çok şükür sen de mutlusun sanki
Günaydın herkese... hava çok güzel burda. Nasılsınız sizler? geronimo_s ben de de sol kalça ve bacak ağrısı var. Gece o tarafa yattıkça daha çok ağrıyor.
Evet ya üzerine yatmak daha beter yapıyor zaten.

canım benimkininde heryeri ayrı telden çalıyor. artık takmıyorum,doktorda sorun yok diyor

Herkese selam
Benim bu gece çok sıkıntılı geçti. Karnıma kramplar girdi taş gibi kesildi sürekli wcye kalkıyordum bu gece arttı. Ateş basması stres yarattı. Şu an kalkamıyorum yataktan vajinaya çok baskı var. Çok korkuyorum bı şey olmaz demi rahim boyum kısalmadı çünkü 2 hafta önce her şey yolundaydı . Acaba rahim boyu bir anda imcelmismidir

Ben evde bile olsam haftanın 1 günü yapıyorum
Bi kaç saat gezip siliyorum :)

Ben evde bile olsam haftanın 1 günü yapıyorum
Bi kaç saat gezip siliyorum :)
vallahi canım herşeyden kaçınıyorum ben baktım nette de doğal organik malzeme diyor nerden bulayım şimdi organik doğal bi kaç saat için onca para zaten para kalmadı oda hazırlicam diye
eşim hergün eve gittiğimde soruyor bugün ne indirimdeymiş ne aldın dün de bi mağazada kaliteli kol çantaları 150 tl den 70 e düşmüştü iki tane aldım

O kadarcıktan birşey olmaz herhalde. Ben 3 kere düğüne katıldım. Mecbur yaptım. 4. De yarın görümcemin nişanı olacak. Onun dışında yapmadım. Saçımı da boyamadım ama arkadaşın düğününde foto çekilmiştik. Çok kötü görünüyordum. Boyamak istemediğim için sprey boyalardan aldım. Yarın onu kullanacağım. Yıkayınca gidiyor ama inşallah zararı olmaz.

Daha önce kısalma varmıydı canım hatırlayamadım. İstersen yine bir doktorunla görüş. İçin rahatlar.

Çoğu mağaza indirimde bide şimdi :))

selam doktorunuz sarı akıntı için ne dedi bnde de aynısı var geçti mi sarı akıntı şikayetiniz?

Gecmisi okuyamadim kizlar
Evde degisiklik yaptik bide okul tatil oncesi kitap telasi basladi.Tatil donemi icin kitap alincakmis ne alsak hangisini alsak onlari arastirdik.Pek secenek yoktu ama sectik bakalim ins verimli olur
Doguran var mi doguran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…