2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda gelebüldünüz yani hanfendü, merak etmistik artik.
Amaaannn sakin cikma disari bi metromalle gittik geldik ruzgar ucuruyodu beni
Avize abajur baktik kizin odaya ama istedigim gibi bulamadim istanbul yolundaki avizecilere bakicam

Gecmisi okuyamadim kizlar
Evde degisiklik yaptik bide okul tatil oncesi kitap telasi basladi.Tatil donemi icin kitap alincakmis ne alsak hangisini alsak onlari arastirdik.Pek secenek yoktu ama sectik bakalim ins verimli olur
Doguran var mi doguran
Sen doğurmadıysan şimdilik becidina dan başka yok

Oooo astarı yırtık çantalardan da değildir eminim güzeldir

Evde degisiklik yaptik bide okul tatil oncesi kitap telasi basladi.Tatil donemi icin kitap alincakmis ne alsak hangisini alsak onlari arastirdik.Pek secenek yoktu ama sectik bakalim ins verimli olur
Doguran var mi doguran

Nerelerdesin kız alışveriş yapınca ağrı sızı geçti mi nisan analarına kaçtın sandık

Nerelerdesin kız alışveriş yapınca ağrı sızı geçti mi nisan analarına kaçtın sandık
Yok aman ne isim var orda
Evin seklini semalini degistirdik biraz
Misafirim gelcek diye hazirlik yaptik birazda ama cocugu aniden rahatsizlaninca gelemiyolar kaldi oyle.
Agrim is yaparsam oluyo

insan herşeyden korkuyor cnm yinede diplerine çok yaklaştırma

Doguran var mi doguran
seni bekliyokk sırada sen gözüküyonn :)

Amaaannn sakin cikma disari bi metromalle gittik geldik ruzgar ucuruyodu beni
Avize abajur baktik kizin odaya ama istedigim gibi bulamadim istanbul yolundaki avizecilere bakicam
bebaks a bak cnm ben ordan aldım çok güzeldii

ben hamileliğime çok hassas yaklaştım olabildiğince vicdanlı davrandım gereksiz hiçbişeyi yemedim saç boyasından uzak durdum ama makyaj konusunda çalışıyo da olunca yapmadığım gün olmadı :// illaki yapmasak daha güzel olur ama dediğim gibi bu haftaya kadar yaptım ve inş bi sıkıntısını görmedim görmem de... hatta silmeden uyuyakaldığım bile oldu

Haftasından 2 hafta geride canım. Genetik olabilir belkide doktor çok ilgisiz olunca takıldım ya

bebaks a bak cnm ben ordan aldım çok güzeldii
Tamam o siteye daha once bakmistim simdi trkrar acinca hatirladim cok guzeller ama benim bide koca dana kizim var 6 yasinda ona gore cok bebeksi gelir.
Biraz daha buyuk isi bisey bakiyorum klasik tarzda.oda takimi klasik cunku
Gene denk grlirsen haber ver canim tsk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…