Ooo hadi bakalim zaman hizli akar simdi sana
Amaaannn sakin cikma disari bi metromalle gittik geldik ruzgar ucuruyodu beniSonunda gelebüldünüz yani hanfendü, merak etmistik artik.
Sen doğurmadıysan şimdilikGecmisi okuyamadim kizlar
Evde degisiklik yaptik bide okul tatil oncesi kitap telasi basladi.Tatil donemi icin kitap alincakmis ne alsak hangisini alsak onlari arastirdik.Pek secenek yoktu ama sectik bakalim ins verimli olur
Doguran var mi doguran
vallahi canım herşeyden kaçınıyorum ben baktım nette de doğal organik malzeme diyor nerden bulayım şimdi organik doğal bi kaç saat için onca para zaten para kalmadı oda hazırlicam diye
eşim hergün eve gittiğimde soruyor bugün ne indirimdeymiş ne aldındün de bi mağazada kaliteli kol çantaları 150 tl den 70 e düşmüştü iki tane aldım
Subat sonu ikinci ben olurum ins
Ama onunkide 150 den dusmus 70Oooo astarı yırtık çantalardan da değildir eminim güzeldir
Gecmisi okuyamadim kizlar
Evde degisiklik yaptik bide okul tatil oncesi kitap telasi basladi.Tatil donemi icin kitap alincakmis ne alsak hangisini alsak onlari arastirdik.Pek secenek yoktu ama sectik bakalim ins verimli olur
Doguran var mi doguran
Yok aman ne isim var ordaNerelerdesin kızalışveriş yapınca ağrı sızı geçti mi nisan analarına kaçtın sandık
bana şubat 20 gibi annemler gelir yapar cnm şubat başında bebişin kıyafetlerini yıkar ütülerim temizlikte 20 si gibi inşallahKizlar ev temizliğini yapmaya ne zaman basliycaksiniz
insan herşeyden korkuyor cnm yinede diplerine çok yaklaştırmaO kadarcıktan birşey olmaz herhalde. Ben 3 kere düğüne katıldım. Mecbur yaptım. 4. De yarın görümcemin nişanı olacak. Onun dışında yapmadım. Saçımı da boyamadım ama arkadaşın düğününde foto çekilmiştik. Çok kötü görünüyordum. Boyamak istemediğim için sprey boyalardan aldım. Yarın onu kullanacağım. Yıkayınca gidiyor ama inşallah zararı olmaz.
seni bekliyokk sırada sen gözüküyonn :)Gecmisi okuyamadim kizlar
Doguran var mi doguran
bebaks a bak cnm ben ordan aldım çok güzeldiiAmaaannn sakin cikma disari bi metromalle gittik geldik ruzgar ucuruyodu beni
Avize abajur baktik kizin odaya ama istedigim gibi bulamadim istanbul yolundaki avizecilere bakicam
güzel güzelOooo astarı yırtık çantalardan da değildir eminim güzeldir
Ora nerde canim netten mi aldin guvenilir mibebaks a bak cnm ben ordan aldım çok güzeldii
günaydın kızlar size oscarlık bir sorum var
pazartesi kardeşimin nişanı var. ve ben hamilelik boyunca hiç makyaj yapmadım sadece bir iki defa göz kalemi dışında. makyaj yapan annişler varmı zararlı mı bilen varmı
yapsamda hafif yaparım ama organik değil sonuçta avondan falan malzemelerim kararsız kaldım 3 saatlik için yapıp pişman olmak istemiyorum ama fotolarda hortlak gibi çıkmakta istemiyorum
nette sitesi var cnm instagramda da adresi var daha çeşit var ordan beğendim sipariş verdim parayı havale ettim güvendim memnunda kaldım boyutu falan çok iyi 150 ye aldım ama değdi https://bebaks.com/Ora nerde canim netten mi aldin guvenilir mi
Haftasından 2 hafta geride canım. Genetik olabilir belkide doktor çok ilgisiz olunca takıldım yaSıkıntı etme canım ilk gebeliğimden biliyorum. Başı 10 gün geride derken haftasından mı geride yoksa fl ye göre mi geride? Kafası küçük olabilir benim kızımın kafa çapı çok küçük mesela. Doğduğunda da öyleydi şimdi de öyle.
Aynen benimki de. Bana açıklama da yapmıyor sorucam bidaha gidişimdecanım benimkininde heryeri ayrı telden çalıyor. artık takmıyorum,doktorda sorun yok diyor
Tamam o siteye daha once bakmistim simdi trkrar acinca hatirladim cok guzeller ama benim bide koca dana kizim var 6 yasinda ona gore cok bebeksi gelir.bebaks a bak cnm ben ordan aldım çok güzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?