2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE kolun nasil oldu kullaniyon mu o zimbirtiyi fayda etti mi
2 bileklik 2 dirseklik
Bileklikleri kullanıyorum dirseklikler yarın gelecekmiş
Sanki biraz iyi gibi ya da ben artık ağrıya ve uyuşmaya alıştım
Akşam pijamamı bile giyemedim uyuşmadan
Sen nasılsın yoktun
Bide gelecen mi gruba bekleniyorsunuz :)

Yoruyolar evet, surekli oyun istiyolar. Ama benimki gunduz olmaz yine, kres var.

Amaaannn sakin cikma disari bi metromalle gittik geldik ruzgar ucuruyodu beni
Avize abajur baktik kizin odaya ama istedigim gibi bulamadim istanbul yolundaki avizecilere bakicam

Kizimin takibi var hacettepede. Simdi oraya gidicez. Orasi daha fenadir kesin.

insan herşeyden korkuyor cnm yinede diplerine çok yaklaştırma
Saçlarımı toplattırdıktan sonra, saç modeli bitince sadece üstten sıktırıcam. Böylelikle daha az kullanmış olurum öndeki beyazlar gitsin yeter arkalara falan sıktırmam. Zaten eve gelince de hemen yıkarım.

Mrb kontrolden geldim tam 32 haftam doldu çalışabilir raporumu aldım. 1992 gram olmuş minik erkeğim ama hala popo üstü duruyor dönmemiş suyu da biraz azalmış suyu arttır bakalım sonraki kontrolde ne olacak dedi. Havuç suyu armut dedim onlar hurafe dedi vücutta su fazla olsun ki bebeğe de gitsin dedi. Kızımda da aynılarını yaşadım geç dönmüştü ve suyu bi ara azalmıştı ama 20li haftalardı. Suyu azalınca dönmesi de zorlaşıyormuş inş döner ya ilki normal benim yine normal istiyorumm

Anaaam ne biçim büyümüş maşallahh. Suyu çok iç. Bir de netten araştır bakalım, bebek rahat dönsün diye ne hareketler var. Benimkinin de suyu az ya bi döndü başını aşağıya şimdi geri dönemiyor.

Boswer bilekligi ne grubu

Merhaba benim kızım 38. haftada dönmüştü,oluyor yani,daha var vakit.. Bu arada çalışabilir raporunu tam olarak kaçta aldın ?

Oyy maşallah kilosu gayet iyi :)

Çalışabilir raporunu tam ne zaman aldınız, bende alacağımda. birde devlet hastanesi mi veriyor yoksa ben medikale gidiyorum kendi doktorum verebilir mi?

Oo maşallah minik paşa büyümüş. Döner canım inşallah daha vakit var. Arkadaşın da 2 bebeği doğuma yakın dönmüştü. Havuç suyu gibi şeylerden fayda gören çok duydum bende. İnşallah artar suyun canım.

Maşallah canım döner daha bence.

Günaydın canim daha dun aklima gelmistin iyi gidiyo hamilelik gunler hic gecmicek gibi ama geciyo bi sekilde
Geçmiş bile ne kalmışki inşallah kalan zamanlarınızı sıkıntısız atlatrsınız benden sonra çok kayıp oldumu ınsallah olmamstr

Nasılsın canım uzun aradan sonra? Arada uğra unutma bizi
Çok sukur canım valla bu aralar çok sinrli ve streslıyım onun harıcınde bıseyım yok çok şükr 3 ay korundum hapla gecenlerde adetten bır hafta sonra yıne kanamam oldu bende en iyisi hapı bırakmak artık dedım bıraktım bakalım hamılelık bir yandan istyrum biryandan hiç gözüm almıyor tahammulum hiç kalmadı ne yapacgmıda blmıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…