- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
2 bileklik 2 dirseklikSEPTEMBER LOVE kolun nasil oldu kullaniyon mu o zimbirtiyi fayda etti mi
20 subat mı yapacaksın yıkama ütülemebana şubat 20 gibi annemler gelir yapar cnm şubat başında bebişin kıyafetlerini yıkar ütülerim temizlikte 20 si gibi inşallah
seninki kronik oldu galiba. Sürekli öksürmek zor iş. Bu arada ben evde çok fena yoruluyorum. İşteyken dinlemiyormuşum. Kızım bir dakika oturmuyor. Kalk anne kalk. Sürekli ayaktayım. İzne erken ayrılma konusunda şüphelerim var
Amaaannn sakin cikma disari bi metromalle gittik geldik ruzgar ucuruyodu beni
Avize abajur baktik kizin odaya ama istedigim gibi bulamadim istanbul yolundaki avizecilere bakicam
Saçlarımı toplattırdıktan sonra, saç modeli bitince sadece üstten sıktırıcam. Böylelikle daha az kullanmış oluruminsan herşeyden korkuyor cnm yinede diplerine çok yaklaştırma
Subat sonu ikinci ben olurum ins
Napiyon nasilsin karistirdin mi ortaligi ben yogggken
çok sağ ol var oll.güzel güzelsana da alimmi ne de olsa indirimli
Cok su içiyorum da catladım artık bu saatten sonra sürsem fayda eder mi ki yarina sorucam doktora bı onerisi var mi dıetuh ya
Daha cok catlamamak icin duzenli yag krem sur bir de cok su ic.
Anaaam ne biçim büyümüş maşallahh. Suyu çok iç. Bir de netten araştır bakalım, bebek rahat dönsün diye ne hareketler var. Benimkinin de suyu az ya bi döndü başını aşağıya şimdi geri dönemiyor.Mrb kontrolden geldim tam 32 haftam doldu çalışabilir raporumu aldım. 1992 gram olmuş minik erkeğim ama hala popo üstü duruyor dönmemişsuyu da biraz azalmış suyu arttır bakalım sonraki kontrolde ne olacak dedi. Havuç suyu armut dedim onlar hurafe dedi vücutta su fazla olsun ki bebeğe de gitsin dedi. Kızımda da aynılarını yaşadım geç dönmüştü ve suyu bi ara azalmıştı ama 20li haftalardı. Suyu azalınca dönmesi de zorlaşıyormuş inş döner ya ilki normal benim yine normal istiyorumm
Boswer bilekligi ne grubu2 bileklik 2 dirseklik
Bileklikleri kullanıyorum dirseklikler yarın gelecekmiş
Sanki biraz iyi gibi ya da ben artık ağrıya ve uyuşmaya alıştım
Akşam pijamamı bile giyemedim uyuşmadan
Sen nasılsın yoktun
Bide gelecen mi gruba bekleniyorsunuz :)
Mrb kontrolden geldim tam 32 haftam doldu çalışabilir raporumu aldım. 1992 gram olmuş minik erkeğim ama hala popo üstü duruyor dönmemişsuyu da biraz azalmış suyu arttır bakalım sonraki kontrolde ne olacak dedi. Havuç suyu armut dedim onlar hurafe dedi vücutta su fazla olsun ki bebeğe de gitsin dedi. Kızımda da aynılarını yaşadım geç dönmüştü ve suyu bi ara azalmıştı ama 20li haftalardı. Suyu azalınca dönmesi de zorlaşıyormuş inş döner ya ilki normal benim yine normal istiyorumm
Mrb kontrolden geldim tam 32 haftam doldu çalışabilir raporumu aldım. 1992 gram olmuş minik erkeğim ama hala popo üstü duruyor dönmemişsuyu da biraz azalmış suyu arttır bakalım sonraki kontrolde ne olacak dedi. Havuç suyu armut dedim onlar hurafe dedi vücutta su fazla olsun ki bebeğe de gitsin dedi. Kızımda da aynılarını yaşadım geç dönmüştü ve suyu bi ara azalmıştı ama 20li haftalardı. Suyu azalınca dönmesi de zorlaşıyormuş inş döner ya ilki normal benim yine normal istiyorumm
Oo maşallah minik paşa büyümüş. Döner canım inşallah daha vakit var. Arkadaşın da 2 bebeği doğuma yakın dönmüştü. Havuç suyu gibi şeylerden fayda gören çok duydum bende. İnşallah artar suyun canım.Mrb kontrolden geldim tam 32 haftam doldu çalışabilir raporumu aldım. 1992 gram olmuş minik erkeğim ama hala popo üstü duruyor dönmemişsuyu da biraz azalmış suyu arttır bakalım sonraki kontrolde ne olacak dedi. Havuç suyu armut dedim onlar hurafe dedi vücutta su fazla olsun ki bebeğe de gitsin dedi. Kızımda da aynılarını yaşadım geç dönmüştü ve suyu bi ara azalmıştı ama 20li haftalardı. Suyu azalınca dönmesi de zorlaşıyormuş inş döner ya ilki normal benim yine normal istiyorumm
Maşallah canımMrb kontrolden geldim tam 32 haftam doldu çalışabilir raporumu aldım. 1992 gram olmuş minik erkeğim ama hala popo üstü duruyor dönmemişsuyu da biraz azalmış suyu arttır bakalım sonraki kontrolde ne olacak dedi. Havuç suyu armut dedim onlar hurafe dedi vücutta su fazla olsun ki bebeğe de gitsin dedi. Kızımda da aynılarını yaşadım geç dönmüştü ve suyu bi ara azalmıştı ama 20li haftalardı. Suyu azalınca dönmesi de zorlaşıyormuş inş döner ya ilki normal benim yine normal istiyorumm
Selam hos geldin nasılsın?
Hoşgeldin canım. Genel olarak çoğumuzda ufak tefek sıkıntılar var. Tabi sorunsuz geçirenler de varsen nasılsın?
Çok şükür iyiym hoşbuldum sizlerde neler var doğum yapan mı olmuş sanki oyle anladım konuşmalardan
Geçmiş bile ne kalmışki inşallah kalan zamanlarınızı sıkıntısız atlatrsınız benden sonra çok kayıp oldumu ınsallah olmamstrGünaydın canim daha dun aklima gelmistin iyi gidiyo hamilelik gunler hic gecmicek gibi ama geciyo bi sekilde
İyi olmana sevindim :) bedicina diye bir arkadaş ikizlere hamileydi. O Doğum yaptı. Şimdi küvezdeler. İnşallah en kısa sürede evlerine sağlıkla geçerler.Çok şükür iyiym hoşbuldum sizlerde neler var doğum yapan mı olmuş sanki oyle anladım konuşmalardan
Çok sukur canım valla bu aralar çok sinrli ve streslıyım onun harıcınde bıseyım yok çok şükr 3 ay korundum hapla gecenlerde adetten bır hafta sonra yıne kanamam oldu bende en iyisi hapı bırakmak artık dedım bıraktım bakalım hamılelık bir yandan istyrum biryandan hiç gözüm almıyor tahammulum hiç kalmadı ne yapacgmıda blmıorumNasılsın canım uzun aradan sonra? Arada uğra unutma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?