- 23 Şubat 2016
- 825
- 413
- 103
- 29
Benim ikinci hamileligim bu.benim ilkindede cok zor gecti hamilelik bundada ayni.agri bulanti iştahsizlik birde kasilmalar eklendi.kiloda almadimki verdigim kilolari aldim sadece.71 kiloyum zaten 71le hamile kalmistm.ama 2.de cokta evham yapmiyorsun rahat oluyosun.bendede carpinti oluyo ama hemen gecicwk diye telkin ediyom kendimi ve geciyor
Bu ucuncu hamileligim bunda 7 kilo aldim
Bunye meselesi
Ama inan veriliyor hic bozma moralini
Canim hamilelikte normal ozellikle sirt ustu yattigimda cok oluyor .Kizlar sizde carpinti gibi bisey oluyor mu ben uzandigim zaman sanki kalbim hizli atiyor gogsum skısıyor gbi hissediyorum bi kac gundur bole bisey olmaya basladi agirlastigim icin miki acaba bilemedim
Aynen çok tatlı yaDünyadan bir haberSevda_S yavrum çanta derdine düşmüş Burda
Anaam çok fransFr kalmisimmmDünyadan bir haberSevda_S yavrum çanta derdine düşmüş Burda
Bazen oluyor bende cnm hatta beynim zonkluyor gibi pozisyon degistirmezsem hatta bazen kalkip oturmazsam normale donmuyorKizlar sizde carpinti gibi bisey oluyor mu ben uzandigim zaman sanki kalbim hizli atiyor gogsum skısıyor gbi hissediyorum bi kac gundur bole bisey olmaya basladi agirlastigim icin miki acaba bilemedim
Kizlar sizde carpinti gibi bisey oluyor mu ben uzandigim zaman sanki kalbim hizli atiyor gogsum skısıyor gbi hissediyorum bi kac gundur bole bisey olmaya basladi agirlastigim icin miki acaba bilemedim
GunaydinSırtüstü yattıysan olur soluna ya da sağına yatmaya çalış :)
Günaydın kızlar
Dogunca da tam annelik hissediliyor diyemem. Lohusa kafasiyla tepki bile duyulabiliyor bebege. Yani dogum falan guzel ama şaşkın oluyor insan.masallah hemde 3. Cocuk ne guzel ben daha bi taneyi bile istemiyordum aslnda ogrendigimde baya aglamistim niye oldu diye smdi bu dogduktan snra iiinciyi hic dusunmyorum suanda bile buna alisamadim hala icimde annelik duygusu yok ya bi sevgi hissetmyorum karnmdakine karsi umarim dogumdan snra bu hislerim degisir
Dogunca da tam annelik hissediliyor diyemem. Lohusa kafasiyla tepki bile duyulabiliyor bebege. Yani dogum falan guzel ama şaşkın oluyor insan.
Ama hayatimda bir an var ki kizimin o hali gozumun onunde gitmiyor. 1 ayligi geçmişti emzirdim sonra da altini degistiriyordum. Gozlerini gozlerime dikti bakti. Benimle goz goze gelmeyi bekledi resmen sonra ben ona bakinca oyle bir gülümsedi ki Allahim o an iste tam olarak anne oldugumu hissettim. Bana minnetle bakmisti orada. O anki yüzünü guluşunu cok net hatirliyorum. Sonra buyudukce büyüdükçe cok baglaniyor insan. Anlik minik olaylar. Yavrunun bize muhtacligi ... Kendin bakabilmek lazim. Birileri yardim edecekse de eve yardim etsin anne bebek baglanacaksa altini da anne degistirmeli anne beslemeli anne gazini cikarmali ilk 3 ay ozellikle. Sonrasinda bazi seyler paylasilabilir tabi.
Günaydın canım naber:))Günaydın güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?