2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mide bulantisi da cok zor oluyor ya ben cok sukur hic ole bisi yasamadim mide bulantisi kusma hic olmadi ama bu aralar miden yaniyor en basndan beri rahat gecrdim aslnda hamilelegimi gene suanki halime sukur gene zor bi durumum olmuyirda allah yardim etsin ins cnm az zamanimiz kaldi cogu bitti azi kaldi sonu guzel olacak ins

Bu ucuncu hamileligim bunda 7 kilo aldim
Bunye meselesi
Ama inan veriliyor hic bozma moralini

masallah hemde 3. Cocuk ne guzel ben daha bi taneyi bile istemiyordum aslnda ogrendigimde baya aglamistim niye oldu diye smdi bu dogduktan snra iiinciyi hic dusunmyorum suanda bile buna alisamadim hala icimde annelik duygusu yok ya bi sevgi hissetmyorum karnmdakine karsi umarim dogumdan snra bu hislerim degisir

Kizlar sizde carpinti gibi bisey oluyor mu ben uzandigim zaman sanki kalbim hizli atiyor gogsum skısıyor gbi hissediyorum bi kac gundur bole bisey olmaya basladi agirlastigim icin miki acaba bilemedim
Canim hamilelikte normal ozellikle sirt ustu yattigimda cok oluyor .

Kizlar merhaba, hepinizi çok çok merak ediyorum. Biz 29. Haftadayız ama biraz önden gidiyor, doktor evde dinlenme verdi çok hareket edemiyorum ve şiddetli çatı ağrısı var, o bebek büyüdükçe artacakmış bu geecekten cok sinir bozucu ve korkuyorumara ara oglum erken gelmesin diye. Istanbul bahcesehirdeyim, allahtan doktorumuz da orada bir sey olursa diye.
Bu arada grup vs kurulursa lutfen bana da haber edin uzak kalmayayim.kocaman kocaman öperim. Bahcesehir de grup kurduk eger yakin olan varsa, @elikatimes

Eklentiler

• 20190102_161115_0001.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 39
Kizlar sizde carpinti gibi bisey oluyor mu ben uzandigim zaman sanki kalbim hizli atiyor gogsum skısıyor gbi hissediyorum bi kac gundur bole bisey olmaya basladi agirlastigim icin miki acaba bilemedim
Bazen oluyor bende cnm hatta beynim zonkluyor gibi pozisyon degistirmezsem hatta bazen kalkip oturmazsam normale donmuyor

Sırtüstü yattıysan olur soluna ya da sağına yatmaya çalış :)

Günaydın kızlar

Dogunca da tam annelik hissediliyor diyemem. Lohusa kafasiyla tepki bile duyulabiliyor bebege. Yani dogum falan guzel ama şaşkın oluyor insan.

Ama hayatimda bir an var ki kizimin o hali gozumun onunde gitmiyor. 1 ayligi geçmişti emzirdim sonra da altini degistiriyordum. Gozlerini gozlerime dikti bakti. Benimle goz goze gelmeyi bekledi resmen sonra ben ona bakinca oyle bir gülümsedi ki Allahim o an iste tam olarak anne oldugumu hissettim. Bana minnetle bakmisti orada. O anki yüzünü guluşunu cok net hatirliyorum. Sonra buyudukce büyüdükçe cok baglaniyor insan. Anlik minik olaylar. Yavrunun bize muhtacligi ... Kendin bakabilmek lazim. Birileri yardim edecekse de eve yardim etsin anne bebek baglanacaksa altini da anne degistirmeli anne beslemeli anne gazini cikarmali ilk 3 ay ozellikle. Sonrasinda bazi seyler paylasilabilir tabi.

Ne guzel yazmissin, ben de ilk dogum yapinca, ölürüm biterim canimi veririm olmamistim, sadece bakimini yapmak zorunda oldugum, karnini doyurmak zorunda oldugum bir canliyi alip kucagima vermisler gibi olmustum. Aradaki bag zamanla kuvvetleniyor, insan zamanla paylasim arttikca , bebek anneyi taniyip ona ozel tepkiler vermeye basladikca olusuyor sevgisi. Allah vicdanli, merhametli, kiymetini bilecek herkese tattirsin insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…