- 25 Şubat 2016
- 7.760
- 12.968
- 248
- 31
Amiiin inşallah kaç haftalık yaptıİyi olmana sevindim :) bedicina diye bir arkadaş ikizlere hamileydi. O Doğum yaptı. Şimdi küvezdeler. İnşallah en kısa sürede evlerine sağlıkla geçerler.
Yanlış hatırlamıyorsam 29. Haftaya girince yaptı.Amiiin inşallah kaç haftalık yaptı
Sabırsız minikler duramamş demkki saglıcaklaevlerıne donmeyı nasıp etsın RabbimYanlış hatırlamıyorsam 29. Haftaya girince yaptı.
Hosgeldin canimÇok şükür iyiym hoşbuldum sizlerde neler var doğum yapan mı olmuş sanki oyle anladım konuşmalardan
Bence akışına birak canimÇok sukur canım valla bu aralar çok sinrli ve streslıyım onun harıcınde bıseyım yok çok şükr 3 ay korundum hapla gecenlerde adetten bır hafta sonra yıne kanamam oldu bende en iyisi hapı bırakmak artık dedım bıraktım bakalım hamılelık bir yandan istyrum biryandan hiç gözüm almıyor tahammulum hiç kalmadı ne yapacgmıda blmıorum
Suyu arttırıp bi 10 gün sonra tekrar gidicem canım inş faydası olur. Doktor da öyle dedi suyu azalınca dönmesi zor oluyormuş. Seninki Allahtan başaşağı duruyor. Aman kalsın zaten öyleAnaaam ne biçim büyümüş maşallahh. Suyu çok iç. Bir de netten araştır bakalım, bebek rahat dönsün diye ne hareketler var. Benimkinin de suyu az ya bi döndü başını aşağıya şimdi geri dönemiyor.
İnş döner canım benim de. Tam 32 hafta bugün.Merhaba benim kızım 38. haftada dönmüştü,oluyor yani,daha var vakit.. Bu arada çalışabilir raporunu tam olarak kaçta aldın ?
Sağol canım. Ben özel hastaneden aldım.Oyy maşallah kilosu gayet iyi :)
Çalışabilir raporunu tam ne zaman aldınız, bende alacağımda. birde devlet hastanesi mi veriyor yoksa ben medikale gidiyorum kendi doktorum verebilir mi?
Sağol canım evet baya büyümüş çok şükürOo maşallah minik paşa büyümüş. Döner canım inşallah daha vakit var. Arkadaşın da 2 bebeği doğuma yakın dönmüştü. Havuç suyu gibi şeylerden fayda gören çok duydum bende. İnşallah artar suyun canım.
Sağol canım daha vakit var ama insan endişeleniyor illakiMaşallah canımdöner daha bence.
Hakkında hayırlısı olsun inş. canımÇok sukur canım valla bu aralar çok sinrli ve streslıyım onun harıcınde bıseyım yok çok şükr 3 ay korundum hapla gecenlerde adetten bır hafta sonra yıne kanamam oldu bende en iyisi hapı bırakmak artık dedım bıraktım bakalım hamılelık bir yandan istyrum biryandan hiç gözüm almıyor tahammulum hiç kalmadı ne yapacgmıda blmıorum
Pazartesi kuzum görüş günü
2 hafta once kısalma yok dedi. Merak ettiğim şu kısalma olmasa bile erken doğum diye bir şey olur mu. Rahim boyu iyi olsa bile doğum olmaz değil miDaha önce kısalma varmıydı canım hatırlayamadım. İstersen yine bir doktorunla görüş. İçin rahatlar.
Onu bilemiyorum canım.ekstra birşey yoksa normal rahim boyuyla Doğum olmaz herhalde. İnşallah olmaz. Daha önce Doğum yapan arkadaşlar bilir belki.2 hafta once kısalma yok dedi. Merak ettiğim şu kısalma olmasa bile erken doğum diye bir şey olur mu. Rahim boyu iyi olsa bile doğum olmaz değil mi
Özelden yazsanaBoswer bilekligi ne grubu
Kızlar okuyamadım hiç. Çocuklar idare ediyor. Ciğerleri az gelişmiş haftasına göre toparlamaya çalışıyorlar. Bende daha iyiyim. Süt bugün biraz daha iyi geliyor.
Masallah bebeginize, insallah suyu da normale döner. Ben instagramda ebekadinhurcan sayfasında bebegin doğum pozisyonu alması icin gün içinde secde pozisyonunu ve alaturka tuvalette oturuyor gibi çömelme duruşunu tekrarlamak gerektiğini okudum. Tabi erken doğum riski yoksa.Mrb kontrolden geldim tam 32 haftam doldu çalışabilir raporumu aldım. 1992 gram olmuş minik erkeğim ama hala popo üstü duruyor dönmemişsuyu da biraz azalmış suyu arttır bakalım sonraki kontrolde ne olacak dedi. Havuç suyu armut dedim onlar hurafe dedi vücutta su fazla olsun ki bebeğe de gitsin dedi. Kızımda da aynılarını yaşadım geç dönmüştü ve suyu bi ara azalmıştı ama 20li haftalardı. Suyu azalınca dönmesi de zorlaşıyormuş inş döner ya ilki normal benim yine normal istiyorumm
20 subat mı yapacaksın yıkama ütüleme
Kısss ben o tarihte doğuma giderim diye düşünüyorum
Senle gunlerimiz ayni ben hallettim kiyafet cul caput isiniay bugün esimle konusuyoz oda bizimkini 20 şubatta bekliyormus önden gisiyor bizim sipa o yuzden o zaman biraz erkene cekeyim
Maşallah cnm sen erkencisin bende alma işlemleri bitti de duvarlari halletcem karyolasi gelecek dolabı bugün montajlandi ufak ufak 25 ocakta dogum iznine ayrilcam o zaman hallederim Allah izin verirseSenle gunlerimiz ayni ben hallettim kiyafet cul caput isini
Sadece yatagi kaldi aldik ama gelemedi.onun haricinde cibinligi avizesi abajuru dekoratif seyleri kaldi.
Onumuzdeki haftada cantami hazirlicam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?