2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence akışına birak canim
dusunme dusundukcede stres artar

Suyu arttırıp bi 10 gün sonra tekrar gidicem canım inş faydası olur. Doktor da öyle dedi suyu azalınca dönmesi zor oluyormuş. Seninki Allahtan başaşağı duruyor. Aman kalsın zaten öyle
Merhaba benim kızım 38. haftada dönmüştü,oluyor yani,daha var vakit.. Bu arada çalışabilir raporunu tam olarak kaçta aldın ?
İnş döner canım benim de. Tam 32 hafta bugün.
Oyy maşallah kilosu gayet iyi :)

Çalışabilir raporunu tam ne zaman aldınız, bende alacağımda. birde devlet hastanesi mi veriyor yoksa ben medikale gidiyorum kendi doktorum verebilir mi?
Sağol canım. Ben özel hastaneden aldım.
Sağol canım evet baya büyümüş çok şükür ben de deneyeyim inş artar
Maşallah canım döner daha bence.
Sağol canım daha vakit var ama insan endişeleniyor illaki
Hakkında hayırlısı olsun inş. canım

Daha önce kısalma varmıydı canım hatırlayamadım. İstersen yine bir doktorunla görüş. İçin rahatlar.
2 hafta once kısalma yok dedi. Merak ettiğim şu kısalma olmasa bile erken doğum diye bir şey olur mu. Rahim boyu iyi olsa bile doğum olmaz değil mi

2 hafta once kısalma yok dedi. Merak ettiğim şu kısalma olmasa bile erken doğum diye bir şey olur mu. Rahim boyu iyi olsa bile doğum olmaz değil mi
Onu bilemiyorum canım.ekstra birşey yoksa normal rahim boyuyla Doğum olmaz herhalde. İnşallah olmaz. Daha önce Doğum yapan arkadaşlar bilir belki.

Kızlar okuyamadım hiç. Çocuklar idare ediyor. Ciğerleri az gelişmiş haftasına göre toparlamaya çalışıyorlar. Bende daha iyiyim. Süt bugün biraz daha iyi geliyor.

Canim formu ara ara takip etmeye calisiyorum. Cok sey kacirmis olabilirim. Hepiniz iyisinizdir. becidina seni son anda yakaladim. Insallah sen ve bebisleriniz iyi olursunuz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun dualarimiz sizinle

Masallah bebeginize, insallah suyu da normale döner. Ben instagramda ebekadinhurcan sayfasında bebegin doğum pozisyonu alması icin gün içinde secde pozisyonunu ve alaturka tuvalette oturuyor gibi çömelme duruşunu tekrarlamak gerektiğini okudum. Tabi erken doğum riski yoksa.
Bu arada arkadaşlar benim braxton hicks kasilmalarim her gün olmaya başladı. Magnesium diasporal içiyorum ama günde 5-6 defa kasilmam oluyor. Normal mi acaba? Ilk hamileligim de biraz korkuyorum.

20 subat mı yapacaksın yıkama ütüleme
Kısss ben o tarihte doğuma giderim diye düşünüyorum
ay bugün esimle konusuyoz oda bizimkini 20 şubatta bekliyormus önden gisiyor bizim sipa o yuzden o zaman biraz erkene cekeyim

ay bugün esimle konusuyoz oda bizimkini 20 şubatta bekliyormus önden gisiyor bizim sipa o yuzden o zaman biraz erkene cekeyim
Senle gunlerimiz ayni ben hallettim kiyafet cul caput isini
Sadece yatagi kaldi aldik ama gelemedi.onun haricinde cibinligi avizesi abajuru dekoratif seyleri kaldi.
Onumuzdeki haftada cantami hazirlicam ins

Senle gunlerimiz ayni ben hallettim kiyafet cul caput isini
Sadece yatagi kaldi aldik ama gelemedi.onun haricinde cibinligi avizesi abajuru dekoratif seyleri kaldi.
Onumuzdeki haftada cantami hazirlicam ins
Maşallah cnm sen erkencisin bende alma işlemleri bitti de duvarlari halletcem karyolasi gelecek dolabı bugün montajlandi ufak ufak 25 ocakta dogum iznine ayrilcam o zaman hallederim Allah izin verirse
Bu da dolabimiz

Eklentiler

• IMG_20190104_183254.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…