Vaaay cok şıklar. Iyi gunlerde kullangeronimo_s çantalarım bebegim
Kuzum bi sen yoksun herhaldegeronimo_s çantalarım bebegim
Sagol cnm krem rengi olan sırt çantası da oluyor iyi oldu küçük bir sırt çantası da lazimdi oglusum icinVaaay cok şıklar. Iyi gunlerde kullan
Nerde yokum tatlim hemen var olayim :)Kuzum bi sen yoksun herhalde
Bi aksam aniden sancim baslayinca pacam tutustu yapiverdim.Zaten cok bisey almadim diger cocuklardan kalan oldugu icinMaşallah cnm sen erkencisin bende alma işlemleri bitti de duvarlari halletcem karyolasi gelecek dolabı bugün montajlandi ufak ufak 25 ocakta dogum iznine ayrilcam o zaman hallederim Allah izin verirse
Bu da dolabimiz
Özele gel kuzumNerde yokum tatlim hemen var olayim :)
Çok güzelmiş güle güle kullanınMaşallah cnm sen erkencisin bende alma işlemleri bitti de duvarlari halletcem karyolasi gelecek dolabı bugün montajlandi ufak ufak 25 ocakta dogum iznine ayrilcam o zaman hallederim Allah izin verirse
Bu da dolabimiz
Bendede ayni carpinti oluyor uzaninca.cok kötü hissediyorum kendimi sonra geciyo.normaldir heralde bu aylarda kan basincindan kaynaklaniyordurKizlar sizde carpinti gibi bisey oluyor mu ben uzandigim zaman sanki kalbim hizli atiyor gogsum skısıyor gbi hissediyorum bi kac gundur bole bisey olmaya basladi agirlastigim icin miki acaba bilemedim
Bende olmuyoKizlar sizde carpinti gibi bisey oluyor mu ben uzandigim zaman sanki kalbim hizli atiyor gogsum skısıyor gbi hissediyorum bi kac gundur bole bisey olmaya basladi agirlastigim icin miki acaba bilemedim
Bendede ayni carpinti oluyor uzaninca.cok kötü hissediyorum kendimi sonra geciyo.normaldir heralde bu aylarda kan basincindan kaynaklaniyordur
Bende olmuyo
Sende hizli kilo artisindan olabilir mi kilolicem
Ilkinde ben 19 ikincise 21 aldim ama veriliyor bosver takma kafanahic dusunmemistim bunu olablir tabikiniye buakdra hizli kilo aliyorum anlamadim halbuki eskiden cok zayiftim ve hic kilo almazdim ki ya 1 65 boy var 52 kiliydum hepde oleydim senelerdir kilo almazdim smdi 74 kiliy ciktim son 1 ayda 3 kilo almisim 80le doguracam heralde nasil gidecek bu kilolar ya
Ilkinde ben 19 ikincise 21 aldim ama veriliyor bosver takma kafana
Benim ikinci hamileligim bu.benim ilkindede cok zor gecti hamilelik bundada ayni.agri bulanti iştahsizlik birde kasilmalar eklendi.kiloda almadimki verdigim kilolari aldim sadece.71 kiloyum zaten 71le hamile kalmistm.ama 2.de cokta evham yapmiyorsun rahat oluyosun.bendede carpinti oluyo ama hemen gecicwk diye telkin ediyom kendimi ve geciyorilk hamilelik oluncada tecrubesiz oluyoruz baya acaba hamilelikten mi diye dusunyoruzsaglikla dogsalarda bi bizde biraz rahatkasak cok midem yanmaya basladi artik agirlastim bacaklarim agriyor anne olmak hic kolay degil ya zaman gecse biran once
Bu ucuncu hamileligim bunda 7 kilo aldimins veririm veremezsem kafayi yerim heralde cok moralim bzuluyor ya sen gene az almissin masallah benim kadar alan yok yaaynaya baknca moralim bozuluyir artik kilo almayanalri duyunca kiskaniyorum
Hoşbuldum bende sizleri özledim vallaHosgeldin canim
Iyi olmana sevindim ozledik seni
Evet ikiz teyzesi olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?