2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah cnm sen erkencisin bende alma işlemleri bitti de duvarlari halletcem karyolasi gelecek dolabı bugün montajlandi ufak ufak 25 ocakta dogum iznine ayrilcam o zaman hallederim Allah izin verirse
Bu da dolabimiz
Bi aksam aniden sancim baslayinca pacam tutustu yapiverdim.Zaten cok bisey almadim diger cocuklardan kalan oldugu icin
Cok guzel dolabi gule gule kullanin
Bugun bizde ogluma mobilya baktik ama karar vermedim genc odasi tarzinda alicaz benim dana buyudu
Bikac magaza daha bakip karar vericem

Maşallah cnm sen erkencisin bende alma işlemleri bitti de duvarlari halletcem karyolasi gelecek dolabı bugün montajlandi ufak ufak 25 ocakta dogum iznine ayrilcam o zaman hallederim Allah izin verirse
Bu da dolabimiz
Çok güzelmiş güle güle kullanın

Kizlar sizde carpinti gibi bisey oluyor mu ben uzandigim zaman sanki kalbim hizli atiyor gogsum skısıyor gbi hissediyorum bi kac gundur bole bisey olmaya basladi agirlastigim icin miki acaba bilemedim

Kizlar sizde carpinti gibi bisey oluyor mu ben uzandigim zaman sanki kalbim hizli atiyor gogsum skısıyor gbi hissediyorum bi kac gundur bole bisey olmaya basladi agirlastigim icin miki acaba bilemedim
Bendede ayni carpinti oluyor uzaninca.cok kötü hissediyorum kendimi sonra geciyo.normaldir heralde bu aylarda kan basincindan kaynaklaniyordur

Bende olmuyo
Sende hizli kilo artisindan olabilir mi kilolicem

Bendede ayni carpinti oluyor uzaninca.cok kötü hissediyorum kendimi sonra geciyo.normaldir heralde bu aylarda kan basincindan kaynaklaniyordur

ilk hamilelik oluncada tecrubesiz oluyoruz baya acaba hamilelikten mi diye dusunyoruz saglikla dogsalarda bi bizde biraz rahatkasak cok midem yanmaya basladi artik agirlastim bacaklarim agriyor anne olmak hic kolay degil ya zaman gecse biran once

Bende olmuyo
Sende hizli kilo artisindan olabilir mi kilolicem

hic dusunmemistim bunu olablir tabiki niye buakdra hizli kilo aliyorum anlamadim halbuki eskiden cok zayiftim ve hic kilo almazdim ki ya 1 65 boy var 52 kiliydum hepde oleydim senelerdir kilo almazdim smdi 74 kiliy ciktim son 1 ayda 3 kilo almisim 80le doguracam heralde nasil gidecek bu kilolar ya

Ilkinde ben 19 ikincise 21 aldim ama veriliyor bosver takma kafana

ilk hamilelik oluncada tecrubesiz oluyoruz baya acaba hamilelikten mi diye dusunyoruz saglikla dogsalarda bi bizde biraz rahatkasak cok midem yanmaya basladi artik agirlastim bacaklarim agriyor anne olmak hic kolay degil ya zaman gecse biran once
Benim ikinci hamileligim bu.benim ilkindede cok zor gecti hamilelik bundada ayni.agri bulanti iştahsizlik birde kasilmalar eklendi.kiloda almadimki verdigim kilolari aldim sadece.71 kiloyum zaten 71le hamile kalmistm.ama 2.de cokta evham yapmiyorsun rahat oluyosun.bendede carpinti oluyo ama hemen gecicwk diye telkin ediyom kendimi ve geciyor

ins veririm veremezsem kafayi yerim heralde cok moralim bzuluyor ya sen gene az almissin masallah benim kadar alan yok ya aynaya baknca moralim bozuluyir artik kilo almayanalri duyunca kiskaniyorum
Bu ucuncu hamileligim bunda 7 kilo aldim
Bunye meselesi
Ama inan veriliyor hic bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…