2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim bebişin kafası aşağıdaydı hickirigindan anliyorum onuda bugün sağ yukarı çıkmış kafası ve dün gece adet sancısı gibi çok hafif bi agrım oldu yer degistirikenmi oluyo acaba boyle

Zaman çabuk mu geçiyor kime göre neye göre

benim hamileligin ilk zamanlarndan beri cok zorlandigim olmadi iyuzden hic hamile oldugumu bile anlamadim ama cok kusarak mide bulantisi yasayanalr var benim hic ole bi durumum olmadi ben hic bisi anlamadim bu zamana gelene kadarda

Burda yağmur yok ama bende evdeyim canım. Uzanıyorum bol bol
Hafta içi yürüyorsun dinlen valla doğuma yaklaşıyoruz yürüyüş yapsak iyi ama senin öyle derdin yok bol hareket bol yürüyüş doğuma fayda ediyor valla:))Allah kolay hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah

Ama son zamanlarda yapılan yürüyüş mü etkili olur ki acaba şuan ki yürümelerimin bir faydası olur mu acaba

Ama son zamanlarda yapılan yürüyüş mü etkili olur ki acaba şuan ki yürümelerimin bir faydası olur mu acaba
Canım özellikle son ay etkili ama baştan beri hareketli olmak da ayrıca iyi ilk doğumumda son ay yürüdüm kolaydı şükür çocuk iri bile sayılırdı.bunda daha hareketliyim çünkü okul dönemine denk geldi.son hafta merdiven in çık bir hal olmuştum Allahın izni ile kolay olacak doğumun yaşın çok genç kilo alımın ideal ve hareketşisin maaşallah dualarımızı da eksik etmicez birbirimizden doğuma gidene her birden buradan dualar edecez inşallah ne güzel bir çok kişinin duası

Doğum iznine ayrıldıktan sonra yürüyeceğimi sanmıyorum da pek :) hepimiz kolay doğumlar yapalım inşallah canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…