2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Uzun zamandan sonra ilk defa bir cumartesi evdeydim, ama daha cok yoruldum sanki. Esim evde olsa totosunu devirir yatardi aksama kadar, biz kadinlar niye oyle yapamiyoruz ya. Bebisime ablasindan kalan camasirlari ayirdim, bir makina yikama kurutma yaptim, ikinci posta makinada. Onlar katlancak utulencek yerlestirilcek falan, yarin aksama kadar bitireyim diyorum bebek kiyafet islerini.

Bende tüm gün yattım. Şimdi duş aldım geri yattım yarın temizlik yapacağım

Çok vakit alıyor küçücük şeyler :) kurutma makinan var yine çabuk olur inşallah

Bitir bitir artık kıyafet işlerini aklından çıksın
İnsan baya rahatlıyor

Canım bende bugün bebeğe ve kendime aldıklarımı yıkadım. Minnacık şeyler bayağı oyaladı asarken. Aklıma hep bunların ütüsü nasıl olacak diye geldi. Allahtan senin kurutma makinen varmış asma işiyle oyalanmamışsındır.

Sağol canım ben de bakayım inş normale döner. Kasılmaları doktoruna söyledin mi

Sağol canım inş
Soyledim hatta gecen haftaki kontrolde tam ultrason sırasında kasildim. Bu kadari dogumu baslatmaz ama yine de 34. Haftaya kadar ya her gün progestan ic ya da haftada 1 igne ol dedi doktor. Igne oluyorum bir de magnezyum. Insallah zamanında sağlıkla gelir tüm bebisler. :)

Ben çamaşırlığa asıyorum onlar düşüyor
Alıp asarken öteki düşüyor
Amann ne zorlanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…