2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sukur kurutma asma toplama derdim yok. Hijyen icin utulenecekleri de utulememe gerek yok, dolaba asilacak tarzda olanlari falan utulerim.

Fazla yeme o zaman :) Ben akşamları az yiyorum

Yani az yemiyorum ama asiri cok da yemiyorum, poposu sanirim mideme baaki yapiyor, o rahatsiz ediyor olabilir

Çok riskli görmemiş doktor hem de iğne ve magnezyum daha ne olsun canım tedbir bizden takdir Allahtan inş vaktinde sağlıkla gelsinler

Bende başladım kiyafet yıkama ütüleme işine. Daha 2 makina yıkadım canım çikti. Nerden baksan 5 makina daha iş çıkar. Makinada 8 kiloluk. Ne almişım ben bu kadar anlamadım.

Bu saatte oglanin birikmis sinav kagitlarini tarihe gore siralayip dosyaladim hatira diye sakliyorum tek bir parcalarini bile atmaya kiyamiyorum ask meyvelerimin
Yarin 2-3 parca bi utum var bide kizin toka cekmecesini temizleyip duzenlicem baska bir isim yok sukur
ev temiz esim goreve gidecek cocuklara az bi yemek yapilcak tum gun yaticam ins

Selam. Saat 2bucuktan beri uyanığım. Ne olacak bu biyle bilmiyorum. Her gun ayri bi sebeple uyanik kaliyorum.

Selam. Saat 2bucuktan beri uyanığım. Ne olacak bu biyle bilmiyorum. Her gun ayri bi sebeple uyanik kaliyorum.
Günaydınnn, bende uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum falan insan illet oluyor kendine

60 gün kalmış. 15 daha düş sezeryan diye 45. Az kaldı sabredeceğiz sonra uyumamak için çok sesli bir bahanemiz olacak zaten

İnşallah canım yaaa
İki Aydan az mı kaldı bana hala çok uzun varmış gibi geliyor
Yarın doktordan sonra inşallah rahatlarım bende

İnşallah canım yaaa
İki Aydan az mı kaldı bana hala çok uzun varmış gibi geliyor
Yarın doktordan sonra inşallah rahatlarım bende

Bak geçen kontrolde de çok stresliydin be güzel haberler aldın. Rahatla artık Perakuş büyüdü. Nerdeyse 2 kg olmuştur 20 gün oldu senin kontrolün üzerine değil mi

Bak geçen kontrolde de çok stresliydin be güzel haberler aldın. Rahatla artık Perakuş büyüdü. Nerdeyse 2 kg olmuştur 20 gün oldu senin kontrolün üzerine değil mi
20 gün oldu normal şartlarda 2000 geçmiş olmalı
Çentikleşme sorunu olan bebekler 30 lü haftadan sonra beslenmeyi bırakabilirlermiş
Ama Pera Allah ın İzniyle besleniyordur inşallah

Gunaydin guzel anneler.hayirli günlerimiz olsun. Masallah keseydi , kalp atisiydi, bulantılar derken masallah hazırlıklara başladık. Ben 15 tatılı bekliyorum.insallah ozamana kadar birsey olmaz.
Bende de mide yanması bazen zor nefes alma oluyor.bunların normal olduğunu biliyorum.ve bebis gece hiç uyumuyor en ufacık harekertimde başlıyor tepinmeye. Diğer çocukların geceleri karnımda uyuduğunu bilirdim.

20 gün oldu normal şartlarda 2000 geçmiş olmalı
Çentikleşme sorunu olan bebekler 30 lü haftadan sonra beslenmeyi bırakabilirlermiş
Ama Pera Allah ın İzniyle besleniyordur inşallah

Besleniyordur sen merak etme. İçin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…