- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Yarın evde bizimde iş var bakalım eşimle yapacağızYarın evi iyice bir temizlemem lazım amahiç yapasım gelmiyor ama çok iş var yarına
Canım bende bugün bebeğe ve kendime aldıklarımı yıkadım. Minnacık şeyler bayağı oyaladı asarken. Aklıma hep bunların ütüsü nasıl olacak diye geldi. Allahtan senin kurutma makinen varmış asma işiyle oyalanmamışsındır.
Fazla yeme o zaman :) Ben akşamları az yiyorum
Çok riskli görmemiş doktor hem de iğne ve magnezyum daha ne olsun canım tedbir bizden takdir Allahtan inş vaktinde sağlıkla gelsinlerSoyledim hatta gecen haftaki kontrolde tam ultrason sırasında kasildim. Bu kadari dogumu baslatmaz ama yine de 34. Haftaya kadar ya her gün progestan ic ya da haftada 1 igne ol dedi doktor. Igne oluyorum bir de magnezyum. Insallah zamanında sağlıkla gelir tüm bebisler. :)
Bende başladım kiyafet yıkama ütüleme işine. Daha 2 makina yıkadım canım çikti. Nerden baksan 5 makina daha iş çıkar. Makinada 8 kiloluk. Ne almişım ben bu kadar anlamadım.Uzun zamandan sonra ilk defa bir cumartesi evdeydim, ama daha cok yoruldum sanki. Esim evde olsa totosunu devirir yatardi aksama kadar, biz kadinlar niye oyle yapamiyoruz ya. Bebisime ablasindan kalan camasirlari ayirdim, bir makina yikama kurutma yaptim, ikinci posta makinada. Onlar katlancak utulencek yerlestirilcek falan, yarin aksama kadar bitireyim diyorum bebek kiyafet islerini.
Bende 5 makineden fazla yıkamışımdırBende başladım kiyafet yıkama ütüleme işine. Daha 2 makina yıkadım canım çikti. Nerden baksan 5 makina daha iş çıkar. Makinada 8 kiloluk. Ne almişım ben bu kadar anlamadım.
Amin insallah, tevekkül Allah gercekten.Çok riskli görmemiş doktor hem de iğne ve magnezyum daha ne olsun canım tedbir bizden takdir Allahtan inş vaktinde sağlıkla gelsinler
Aynen eğil kalk eğil kalk resmen spor yaptımBen çamaşırlığa asıyorum onlar düşüyor
Alıp asarken öteki düşüyor
Amann ne zorlanmıştım
Günaydınnn, bende uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum falan insan illet oluyor kendineSelam. Saat 2bucuktan beri uyanığım. Ne olacak bu biyle bilmiyorum. Her gun ayri bi sebeple uyanik kaliyorum.
Otuzlu haftalar bana da gelmeyecek gibi geliyordu şükür geldi şimdi 35 -36 öyle görünüyor gözümeAy hic gelmeyecek sandigim 30. Haftayi doldurum cok sukur.
Haydin oyleyse karamandayiz bugun 70=)
İnşallah canım yaaaGünaydınnn, bende uyanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum falan insan illet oluyor kendine
60 gün kalmış. 15 daha düş sezeryan diye 45. Az kaldı sabredeceğiz sonra uyumamak için çok sesli bir bahanemiz olacak zaten
İnşallah canım yaaa
İki Aydan az mı kaldı bana hala çok uzun varmış gibi geliyor
Yarın doktordan sonra inşallah rahatlarım bende
20 gün oldu normal şartlarda 2000 geçmiş olmalıBak geçen kontrolde de çok stresliydin be güzel haberler aldın. Rahatla artık Perakuş büyüdü. Nerdeyse 2 kg olmuştur 20 gün oldu senin kontrolün üzerine değil mi
20 gün oldu normal şartlarda 2000 geçmiş olmalı
Çentikleşme sorunu olan bebekler 30 lü haftadan sonra beslenmeyi bırakabilirlermiş
Ama Pera Allah ın İzniyle besleniyordur inşallah
İnşallahBesleniyordur sen merak etme. İçin rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?