2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

E bebekten bez sipariş verdim az önce.
prima premium care göbek bağ oyuntulu yenidoğan aldım.
92 tanesi 69.90 tl idi.
göbek bağı düşene kadar beni idare eder diye düşünüyorum bakalım.

Hayirli sabahlar

Gecem benim de rahat gecmedi tam sabaha karsi uykuya daliyorum benim kucuk kiz uyaniyor erkendenogle uykusuna yatinca oyle bi mutlu oluyorum ki ben de hemen bi saat uyuabilirsem uyuyorum.
SEPTEMBER LOVE ins yarin guzel haberler alirsin benim de icimde guzel bir hic var beslenmesine ilişkin sorun cikmayacagina dairPeracik
Formuna bak ama ilerdesimdiden diyet miyet yok yasak cısssss

Kuzum bosuna stres yapip prensesimizi de sıkıntıya sokma içerde.. bence cok guzel gelismistir icini ferah tut

Kizlar buarada biyerde indirim haberi okumustum oscarbebe int sitesinde temassz ates olcer 150den 39a dusmus nasldr ki acaba

Oyyy canımmm benim
İnşallah herşey yolundadır
Allah ım hepimizin bebeklerini sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah

ayni ben gece uyanmazdim ilk bebiste simdi bu bebis bildigin icerde gece tepiniyor geriniyor :)

E bebekten bez sipariş verdim az önce.
prima premium care göbek bağ oyuntulu yenidoğan aldım.
92 tanesi 69.90 tl idi.
göbek bağı düşene kadar beni idare eder diye düşünüyorum bakalım.
Cnm geçen indirimdeydi ben 57 ye aldim indirimleri takip et :)

Günaydınlarrr Off öksürmeden tam olarak kurtulamadım ama daha iyiyim. Sorun şu ki Salı günü sınav yapacağım ama hala soruları hazırlayamadım. Bugün kesin hazırlamalıyım hastalıktan sıra gelmedi ki bir türlü.

Hala kesilmedi değil mi öksürük kolay gelsin herşey üstüste geliyor böyle

Cok geçmiş olsun. Cok zor hazirlama aman

Bransin neydi ne ogretmesin?

Kilzlar dunden beri grio olmusum burun akimtisi var hapsiriyorum bide minoset yada aferin icebiliyormuyuz hamileyken zarari varmiydi ilacsiz gecmez smdi bu gripde bisi kullansam diyorum

Arkadaşlar aranızda inşallah tecrübeliler vardır cuma günü sabahtan akşama kadar karın ağrım oldu.gaz sancısının aynısıydı. çok şiddetli değildi umursamadım.sonra doktoruma sordum gel nst yapalım dedi. nst de az ama düzenli sancılar gözüktü. rahim ağzı sorunsuz plesanta sorunsuz. tedbir amaçlı colostone iğne yapıldı. kızlar nstde gaz sancısı çıkar mı.acaba erken doğumla ilgisi olmayabilir mi.

Atom heart mother canım iyi misin nerelerdesin? Kız iyice çıktı mı bezden?
Iyiyim canim ama cok agirlastim, bel bacak agrisi... simdide hastayiz ailecek. Hastalikla mucadele... Kiz masallah gece dahil alisti iyice, sifir kaza. Senden naber? Somestirda mutlaka denemelisin sende bez isini, bebis dogmadan

Nst rahimdeki kasılmaları ölçer yani gaz sancısı karışmaz.

Kilzlar dunden beri grio olmusum burun akimtisi var hapsiriyorum bide minoset yada aferin icebiliyormuyuz hamileyken zarari varmiydi ilacsiz gecmez smdi bu gripde bisi kullansam diyorum
Minoset veya aferin hakkında bilgim yok cnm ama ben atesli grip gecirdim dr um günde 3-4 tane parol icebilirsin dedi birde balli limonlu su çok iyi geliyor

Minoset veya aferin hakkında bilgim yok cnm ama ben atesli grip gecirdim dr um günde 3-4 tane parol icebilirsin dedi birde balli limonlu su çok iyi geliyor

parolda keske gevirse ama oda ise yaramiyor hamileyken grip zor atlatiliyor ilcda kullanamayinca hic gecmyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…