- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Canim sancilar olabilir benim ilkArkadaşlar aranızda inşallah tecrübeliler vardırcuma günü sabahtan akşama kadar karın ağrım oldu.gaz sancısının aynısıydı. çok şiddetli değildi umursamadım.sonra doktoruma sordum gel nst yapalım dedi. nst de az ama düzenli sancılar gözüktü. rahim ağzı sorunsuz plesanta sorunsuz. tedbir amaçlı colostone iğne yapıldı. kızlar nstde gaz sancısı çıkar mı.acaba erken doğumla ilgisi olmayabilir mi.
Sen yazmayinca bende ev satildi tasiniyosun sandimIyiyim canim ama cok agirlastim, bel bacak agrisi... simdide hastayiz ailecek. Hastalikla mucadele... Kiz masallah gece dahil alisti iyice, sifir kaza. Senden naber? Somestirda mutlaka denemelisin sende bez isini, bebis dogmadan
Bende temizlik yaptım bütün gün. Yemeğe arkadaşlara gideceğiz bugün yemek derdim yok :)İyi akşamlar Kızlar temizlik pazar işi
Misafir derken bakamadım
İnşallah herkes iyidir
Yok geçmedi maalesef. Evet üstüste geldi. ara tatili dört gözle bekliyorum. Bir aksilik olmazsa sonrada izne çıkacağım zaten.Hala kesilmedi değil mi öksürük kolay gelsin herşey üstüste geliyor böyle
Sağol canım. Aslında hem zor sorular hem de kolay sorular oluyor sınavda. Çalışana zor değilCok geçmiş olsun. Cok zor hazirlama aman
Bransin neydi ne ogretmesin?
Ama yoruldun sen bu gün temizlikleBende temizlik yaptım bütün gün. Yemeğe arkadaşlara gideceğiz bugün yemek derdim yok :)
İyi akşamlar elinize sağlık zor valla ama halletmişsiniz ne güzelİyi akşamlar anneler
Bende bugün yıkanan bebek kıyafetlerini ütüledim.Bir okadar heyecanlı bir o kadar da bayağı insanı oyalıyor ve yoruyor. Oturduğum yerden yaptığım halde kaburga ağrısıyla nefes almakta zorlanarak da olsa bitirdim. Belki benim yaşımdan dolayı böyle hissettim ama hala bu işleri halletmeyen varsa ileri zamanlara bırakmasın. Zamanın nelere gebe olduğunu bilemeyiz. Bence yapıp rahatlayın derim.
Aynen hiç sorma kuzum ya hiç gidesim gelmiyor artık işeAma yoruldun sen bu gün temizlikle
Git hazır yemekleri ye kuzum
Yarın iş başı gene
Benimde hala sabahları bulanıyorBenim de son gunler bulantim var hicbirsey yemek istemiyorum. İki gece gectigimiz haftalarda gece bulantidan uyanmistim ama oglenleri yoktu bu neyin nesi anlamadim.
Ben senin yerinde olsam oglanlarin kiz arkadaslarini cagirir onlara yaptirirdim.Hem pratik yapmis olurlarİyi akşamlar anneler
Bende bugün yıkanan bebek kıyafetlerini ütüledim.Bir okadar heyecanlı bir o kadar da bayağı insanı oyalıyor ve yoruyor. Oturduğum yerden yaptığım halde kaburga ağrısıyla nefes almakta zorlanarak da olsa bitirdim. Belki benim yaşımdan dolayı böyle hissettim ama hala bu işleri halletmeyen varsa ileri zamanlara bırakmasın. Zamanın nelere gebe olduğunu bilemeyiz. Bence yapıp rahatlayın derim.
Benim de gecmedi malesefBenimde hala sabahları bulanıyorgün içinde de ara ara bulanıyor. Tamamen geçmedi
Bulantıdan bahsetmekten vazeçtim artık elim kolum bacağım gibi ayrılmaz bir parçam. Doğuma kadar böyle artıkBenim de gecmedi malesef
Sabahlari degil ama gun icinde oluyor
Banada artik normal geliyo bulanmadigi gun bi tuhaflik hissediyorum resmenBulantıdan bahsetmekten vazeçtim artık elim kolum bacağım gibi ayrılmaz bir parçam. Doğuma kadar böyle artık
çok çok teşekkür ederim o kadar içim rahatladı ki. Kimseden cevap alamamıştım. saolunCanim sancilar olabilir benim ilk
Gebeligimde hele
Duzenli bir Sekilde surekli vardi hafif ama
Duzenli onemli olan rahim
Agzina bir etkisinin olup olmamasi. Cok sukur rahim agzi da normalmis dinlen bol
Su ic genelde enfeksiyon fln olumca oluyordu bende
Aynen öyle canım. Normal bir olay gibi yiyorum yediğimi gidip çıkarıp geri geliyorumBanada artik normal geliyo bulanmadigi gun bi tuhaflik hissediyorum resmen
32 haftada ayrılacaksın dimi izneAynen hiç sorma kuzum ya hiç gidesim gelmiyor artık işe
35e kadar falan çalışsam mı diyordum ama böyle giderse çok zor32 haftada ayrılacaksın dimi izne
Saçmalama sokaklarda doğurursun35e kadar falan çalışsam mı diyordum ama böyle giderse çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?