2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sancilar olabilir benim ilk
Gebeligimde hele
Duzenli bir Sekilde surekli vardi hafif ama
Duzenli onemli olan rahim
Agzina bir etkisinin olup olmamasi. Cok sukur rahim agzi da normalmis dinlen bol
Su ic genelde enfeksiyon fln olumca oluyordu bende

Iyiyim canim ama cok agirlastim, bel bacak agrisi... simdide hastayiz ailecek. Hastalikla mucadele... Kiz masallah gece dahil alisti iyice, sifir kaza. Senden naber? Somestirda mutlaka denemelisin sende bez isini, bebis dogmadan
Sen yazmayinca bende ev satildi tasiniyosun sandim
Bende cok agirlastim artik cogu isi esim yapiyor

Hala kesilmedi değil mi öksürük kolay gelsin herşey üstüste geliyor böyle
Yok geçmedi maalesef. Evet üstüste geldi. ara tatili dört gözle bekliyorum. Bir aksilik olmazsa sonrada izne çıkacağım zaten.

Cok geçmiş olsun. Cok zor hazirlama aman

Bransin neydi ne ogretmesin?
Sağol canım. Aslında hem zor sorular hem de kolay sorular oluyor sınavda. Çalışana zor değil klasik öğretmen sözü
Sosyal bilgiler öğretmeniyim. Ortaokulda çalışıyorum yani.

İyi akşamlar anneler
Bende bugün yıkanan bebek kıyafetlerini ütüledim.Bir okadar heyecanlı bir o kadar da bayağı insanı oyalıyor ve yoruyor. Oturduğum yerden yaptığım halde kaburga ağrısıyla nefes almakta zorlanarak da olsa bitirdim. Belki benim yaşımdan dolayı böyle hissettim ama hala bu işleri halletmeyen varsa ileri zamanlara bırakmasın. Zamanın nelere gebe olduğunu bilemeyiz. Bence yapıp rahatlayın derim.

İyi akşamlar elinize sağlık zor valla ama halletmişsiniz ne güzel artık tek iş zamanını beklemek

Benim de son gunler bulantim var hicbirsey yemek istemiyorum. İki gece gectigimiz haftalarda gece bulantidan uyanmistim ama oglenleri yoktu bu neyin nesi anlamadim.

Ben senin yerinde olsam oglanlarin kiz arkadaslarini cagirir onlara yaptirirdim.Hem pratik yapmis olurlar

çok çok teşekkür ederim o kadar içim rahatladı ki. Kimseden cevap alamamıştım. saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…