Bilmem bende bir yada iki kere yazdigima cevap alamama oldu .Ama ben çok takilmadim buna çünkü kimse doktor değildi hasta doktor ilişkisi yoktu yani buradaki amaç ama nedir kafanda merak ettiklerini sorunca ayni haftalarda oldugumuz için birinden biri bilgi sahibiydi yada değildi ama bu da degil şimdi ne oldu grup aktiflestimi. Yani gruba katkısı ne oldu bu engellemenin. Ben. Saçmalık ötesi buldum. Olan burda ki şenlikle vakit geciren insanlara oldu aktif ama suskun arkadaşlar vardı burayi okuyarak yatakta hastanede günü nu geçiren arkadaşlar vardi bunlardan biri bendim neyse. Artık yapılacak birşey yok sanırım ama belki doğuma 6 haftamiz kala bir dogum hediyesi olarak arkadaşlarımizi geri getirirlerBende baslarda sürekli aktiftimhatta benim cocugum olmadan da aktiftim hamile kalınca bu gruba dahıl oldum ama son zamanlardaartık yazdiğim seylere cevap alamamaya baslamiştim gruplasma olmustu ve gruplar halındekı insanlar kendi aralarinda konusuyodu bnde girmemeye basladım haftada 1 öyle bakıodum sonra grup muhabbetini okudum herkes orda konusmaya basladı burda bısı zaten yazmıodu yani bi bakıma grup kurmak saçma burayı ihmal oluyoro zaman
Grup içinde grup açmanin yasak oldugunu bildikleri halde ve banlanacaklarini bildiklerini halde yapılmış zaten onlar wp den konusuyordur eğer cok gelmek isteseler baska hesap açıp gelebilirlerdi ZatenBilmem bende bir yada iki kere yazdigima cevap alamama oldu .Ama ben çok takilmadim buna çünkü kimse doktor değildi hasta doktor ilişkisi yoktu yani buradaki amaç ama nedir kafanda merak ettiklerini sorunca ayni haftalarda oldugumuz için birinden biri bilgi sahibiydi yada değildi ama bu da degil şimdi ne oldu grup aktiflestimi. Yani gruba katkısı ne oldu bu engellemenin. Ben. Saçmalık ötesi buldum. Olan burda ki şenlikle vakit geciren insanlara oldu aktif ama suskun arkadaşlar vardı burayi okuyarak yatakta hastanede günü nu geçiren arkadaşlar vardi bunlardan biri bendim neyse. Artık yapılacak birşey yok sanırım ama belki doğuma 6 haftamiz kala bir dogum hediyesi olarak arkadaşlarımizi geri getirirlerKazen . Ne dersin olurmu acaba
Kan hapı sadece demir değerini yükseltiyor bize basla değerler de lazi diye hiç kan ilacı vermedi kullanmadım ben de. Doğuma yakın kan veririz dedi serumla. Ancak benim oğlan 36.haftada gelince acil sezeryana girdim orada küçük 4 tüp kan takmışlar. Şimdi ise gizlice dahiliye uzmanına gidip önceden takviye alabilirmiyim diye düşünmedim degilKansızlıkta çarpıntı yapıyor diye biliyorum,kan hapına rağmen yükselmiyor mu peki?
Doğumda çok mu oldu kan kaybınız,benimde 4 genimde bozukluk var iğne ve coraspin kullanıyorum.
Doktor rahatlığını hiç sormayın aynı şey benimde başıma geldi demirim 7ye düşmüş kanım 13te diye kan hapı vermedi dahiliyecim sağolsun o verdi.
Hiç korkup vesvese yapmayın Allah büyüktür yardım eder inşallah
Dönmeyecek lermis kızlar tamamen atmışİnşallah geri dönerler hepsi.merak ederiz dogumlar olacak sonrası var birlikte daha güzel burası
Sordugunuz sorular hakkında fikirleri yoksa kimsenin cevapta vermemesi normal değil mi. Buyrun sorun sorun cevap alin simdiBende baslarda sürekli aktiftimhatta benim cocugum olmadan da aktiftim hamile kalınca bu gruba dahıl oldum ama son zamanlardaartık yazdiğim seylere cevap alamamaya baslamiştim gruplasma olmustu ve gruplar halındekı insanlar kendi aralarinda konusuyodu bnde girmemeye basladım haftada 1 öyle bakıodum sonra grup muhabbetini okudum herkes orda konusmaya basladı burda bısı zaten yazmıodu yani bi bakıma grup kurmak saçma burayı ihmal oluyoro zaman
Sordugunuz sorular hakkında fikirleri yoksa kimsenin cevapta vermemesi normal değil mi. Buyrun sorun sorun cevap alin simdi[/Q
Canım benim de var özellikle geceleri çarpıntı zorluyor.tsh ye baktır benim sınırda ilaç vermedi doktor ama.sola yatmak iyi diye yatıyorum ama sanki kalbim yerde atıyor kardiyolojiye gittim sorun yok dedi. Hamilelikte normal diyor ama ilk gebeligimde olmadıBenim nefes darlığım arttı iyice hiç uyuyamadımbir de bir şey soracağım kızlar toksoplazmadan kaynaklanan bir sıkıntı olsa bu ayrıntılı ultrasonlarda çıkardı dimi, bu gece de kafama bu takıldı.
Aynem canım keşke biz de gruba gitseydik boş kaldı ya su hale bakDönmeyecek lermis kızlar tamamen atmışKazen grubumuzun tadını bozdu gelsin kendi yazissin burda tamda dogum heyecanlarimizi yaşayacağımız sirada. Varsa bir grup alın kızlar benide buranin pek anlamı kalmadı.
Ozel mesajlarınızı bile okuyan bi site den ne beklenir ki zaten
Günaydın 30 haftada sağlık ocagi bilgilendirme yapmıştı kalp sikişmasi nefes darlığı oluyorsa hemen doktorunuza başvurun beklemeyin diye sende gözük istersenBenim nefes darlığım arttı iyice hiç uyuyamadımbir de bir şey soracağım kızlar toksoplazmadan kaynaklanan bir sıkıntı olsa bu ayrıntılı ultrasonlarda çıkardı dimi, bu gece de kafama bu takıldı.
Günaydın hayırlı sabahlar herkese
Sizin baya zorunuza gitmiş baska grup açmaları yoksa sizmi şikayet ettiniz sizi almadilar diye gruba. Bak şimdi kafada deli sorularGrup içinde grup açmanin yasak oldugunu bildikleri halde ve banlanacaklarini bildiklerini halde yapılmış zaten onlar wp den konusuyordur eğer cok gelmek isteseler baska hesap açıp gelebilirlerdi Zaten
Nasıl özel mesajları okunuyor muu neden adı özel bidee kazen erkek sanırım biz burda herşeyle alakalı konuştuk ettik erkek girmesi yasak ama yönetici erkek o sayılmıyor mu ....Dönmeyecek lermis kızlar tamamen atmışKazen grubumuzun tadını bozdu gelsin kendi yazissin burda tamda dogum heyecanlarimizi yaşayacağımız sirada. Varsa bir grup alın kızlar benide buranin pek anlamı kalmadı.
Ozel mesajlarınızı bile okuyan bi site den ne beklenir ki zaten
kızlardan biri bana özelden mesaj atmış dönmeyecekleri ile ilgili hemen o hesabıda atmışlar bariz açık şekilde özel mesajların okunduğunu da öğrenmiş oldukNasıl özel mesajları okunuyor muu neden adı özel bidee kazen erkek sanırım biz burda herşeyle alakalı konuştuk ettik erkek girmesi yasak ama yönetici erkek o sayılmıyor mu ....
dün gittim bebeğim sağlıklı çok şükür içimiz rahatladı teşekkür ederim :)Cnm çok gecmis olsun kanaman falan olmasa da Dr a git ultrasona bi gir ben diz ustu dusmustum 5 aylıkken dr dedi ki bu tur durumlarsa korktuğumuz sey plesenta da ayrılma olmasi o yüzden gorun bence Dr a
dün gittim canım şuan iyi çok şükürgeçmiş olsun canım sen yine de bi doktora görün ihmal etme
kızlardan biri bana özelden mesaj atmış dönmeyecekleri ile ilgili hemen o hesabıda atmışlar bariz açık şekilde özel mesajların okunduğunu da öğrenmiş olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?