Elma salatalık çubuk kraker ama bazen hiç birşey yaramıyor kusma Yok ama kuru kuru bulanıyorKızlar mide bulantısı için napıyorsunuz ben çok zorlanıyorum bazen dayanılmaz hal alıyor
Ben su icsem geri cikartiyorum malesefElma salatalık çubuk kraker ama bazen hiç birşey yaramıyor kusma Yok ama kuru kuru bulanıyor
Bana da şimdilik görümcem yardımcı oluyor o gidince ne yaparım bilmiyorumTuzlu krakerden baska bisey yemiyorum ben cnm. Arastirdim serum we ilac kullanalarda var. Bugidisle giderse bende kullancam hayatim durdu resmen. Cok zor cabucak gecsin bu gunler. Evi bile 6 yasindaki kizim toparladi. Kolumu kaldiracak halim yok.
Çözüm gibi durmuyor pekBenim harika bir cozumum var
Ayilip bayilmak
İnşallah canım benim için dua edin çok ihtiyacım varOlabilir cnm evet hayırlısıyla bebişide göreceksin inş
Çubuk kraker ve ayran denedim bugün pek etkili gelmedi ama neyse bakıcaz artıkElma salatalık çubuk kraker ama bazen hiç birşey yaramıyor kusma Yok ama kuru kuru bulanıyor
Haftaya Çarşamba benimdeInsallah canim senin randevun ne zaman
bilgi sahibi degilim bu konuda... diger arkadaslardan ayni seyi yasayan varsa okuyunca yardimci olacaktir.Kızlar bana cevap verecek birileri yok mu
Bende bu konuda bilgi sahibi değilimArkadaşlar hepinize merhaba.kusura bakmayın önceki yazılanları okuyamadım.size acilen bir sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim.ben 1 erken doğum 25 haftalık 1 boş gebelik sonucu kürtaj oldum.şükür tekrar hamileyim.şuan 4 hafta 5 günlüğüm ve doktora gittim.çok şükür doktor keseyi gördü ve bana 4 tane haftada 1 vurulacak proluton iğne günde 2 tane 200mg progestan 100mg coraspin ve vinalac diye vitamin verdi.sizce proluton iğne bu kadar erken vurulursa bebeğe zararı olur mu.sanırım düşük ve erken doğumdan dolayı tedbir amaçlı verdi ama korkuyorum....lütfen bilen biri varsa cevaplarsa sevinrim
Bende aynı iğneden kullanıyorum haftada bir şimdiye kadar üç tane vuruldum dr iyiki erken geşmişsin hemen başlayalım iğnlere dedi benimde bir düşüğüm var oyüzden tedbir amaçlı hemen veriyorlar zararı var mı bilemem ama dr lara güvenmekten başka çaremiz yok umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsınArkadaşlar hepinize merhaba.kusura bakmayın önceki yazılanları okuyamadım.size acilen bir sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim.ben 1 erken doğum 25 haftalık 1 boş gebelik sonucu kürtaj oldum.şükür tekrar hamileyim.şuan 4 hafta 5 günlüğüm ve doktora gittim.çok şükür doktor keseyi gördü ve bana 4 tane haftada 1 vurulacak proluton iğne günde 2 tane 200mg progestan 100mg coraspin ve vinalac diye vitamin verdi.sizce proluton iğne bu kadar erken vurulursa bebeğe zararı olur mu.sanırım düşük ve erken doğumdan dolayı tedbir amaçlı verdi ama korkuyorum....lütfen bilen biri varsa cevaplarsa sevinrim
Amin canım amin.Rabbim sınamasın evlatlarımızla inşallah.sen şuan kaç haftalıksin canım .kaçıncı hafta yapıldı ilk iğne.birde ağızdan progestan alıyor musun.kusura bakma çok soru sordumBende aynı iğneden kullanıyorum haftada bir şimdiye kadar üç tane vuruldum dr iyiki erken geşmişsin hemen başlayalım iğnlere dedi benimde bir düşüğüm var oyüzden tedbir amaçlı hemen veriyorlar zararı var mı bilemem ama dr lara güvenmekten başka çaremiz yok umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın
canım bence doktoruna danışmalısınarkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim. bacaklarım özellikle baldırlarım kangren gibi şişti ağrıyor.ayak kısmımın yanlarında mor damarlar çıktı. çok üzülüyorum normal değil sanki bu durum. çok tuzlu da yemiyorum ama hep şişiyorum. böyle birşey başına gelen var mı?ben bunun için hangi doktora gitmeliyim
Amin canım 12 haziran son adet tarihim en son gittiğimde dr çok küçüktü haftasını hesaplayamadı adetim geçti hemen gittim dr iğneyi ogün vuruldum progestan 2 tane fitil olarak kullanıyom ben birde hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum göbekten kendimeAmin canım amin.Rabbim sınamasın evlatlarımızla inşallah.sen şuan kaç haftalıksin canım .kaçıncı hafta yapıldı ilk iğne.birde ağızdan progestan alıyor musun.kusura bakma çok soru sordum
A aynı benim gibi ilaçlarınAmin canım 12 haziran son adet tarihim en son gittiğimde dr çok küçüktü haftasını hesaplayamadı adetim geçti hemen gittim dr iğneyi ogün vuruldum progestan 2 tane fitil olarak kullanıyom ben birde hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum göbekten kendime
Sat 16 haziran canım kaç haftalık olduğu ile ilgili bir şey söyleyemedi çünkü keseyi bile görmedi perşembe tekrar gel keseyi görürüz dedi bakalım hayırlısı bekliyorumSat nedir senin canım
Kaç haftalık olduğunu söyledi mi
Canım merhaba kullanıcı adındikkatimi çekti akhisarlı mısınn bende akhisarluyım kan sulandırıcı iğne bende vuruluyorum önceden düşüklerin oldu muAmin canım 12 haziran son adet tarihim en son gittiğimde dr çok küçüktü haftasını hesaplayamadı adetim geçti hemen gittim dr iğneyi ogün vuruldum progestan 2 tane fitil olarak kullanıyom ben birde hergün kan sulandırıcı iğne vuruyorum göbekten kendime
Benn kzm 21 aylıkBenim gibi ikinci çocuğu bekleyen var mı
Hayırlısı olsun cnm inşallah bebeği de görürsün iki hafta geçmez şimdi..Kızlar bugün doktora gittim kese minicikte olsa göründü. Bebeğin oluştuğunu görmek için 2 hafta sonraya gün verdi. Spor yapabilirmiyim dedim kan ter içinde kalmadığın sürece yapabilirsin, gebelik sürecin içinde çok faydalı olur dedi. Kan değerleri herşey normal çıktı. Sadece folikasit iç dedi. İlk üç ay kalori artışına gerek yok sağlıklı beslenmeye özen göster dedi. Bakalım.. Şimdilik güzel geçiyor hamilelik.Bir de bebeğimi görsem Allah’ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?