2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim doktoruna ilac sorsana. Benim doktorum onyzed, zofraan, zofer bu ucu birbirinin muadiliymis. Bunlardan birini kullanmami onerdi. Once onyzed kullandim. Bitince o yoktu zofer aldim. Uc gundur sabahlari iciyorum. Baya fayda etti. Yemek yiyebiliyorum. Koku hassasiyetim de azaldi.

Bende öyleyim en fazla 5 6 bardak

Ben 1 bardak icebilirsem dua ediyorum.

Canım bendede var o dr riskli demedi yat dinlen falanda demedi çoğu gebede gördüğümüz bişey dedi

Evet normal adet zamanındayım, umarım ondandır. Rahim büyürken her zaman ağrı olmaz herhalde. Böyle düşünelim bence

Kızlar sürekli kendimi mi dinliyorum anlamadım.. midem ağrıyor. Şimdi de kollarım ağrımaya başladı çok sinir bozucu oluyor mu böyle kol ağrıları falan durup dururken başladı

Kızlar sürekli kendimi mi dinliyorum anlamadım.. midem ağrıyor. Şimdi de kollarım ağrımaya başladı çok sinir bozucu oluyor mu böyle kol ağrıları falan durup dururken başladı
Bende aynı durum dayım karnim mi agirdi boslugum mu ağırdı leke mi geldi vs vs allahım yarın kontrolüm bakalim inşallah bir sorun yoktur ara ara kahve leke görüyorum adet tarihim ama ne bilim oglumda böyle birşey yaşamadım bu da beni korkutuyor doktorla konuştum olabilir normal dedi agrin sancin yoksa sorun yok dedi ama nedennnn evden çıkamaz is yapamaz oldum yatakdan koltuğa koltuktan yataga 5 haftadir böyle geçiriyorum iyimi yapıyorum kötü mu bilmiyorum

Canım bendede var o dr riskli demedi yat dinlen falanda demedi çoğu gebede gördüğümüz bişey dedi
Benim çok şiddetli kanamalarım oldu her seferinde bebeğimi kaybettim diye ağlayarak gittim doktora ama inanılmaz bir kanama yaşadım
Doktorum herşeyi en aZa indirdi toplu taşıma araçlarını kesin yasakladı.çok Fazla yürüme istemiyor
Kısaca kendimi yormamı istemedi

Anladım canım senin ciddi boyuttaymış benide uyardı kanaman olursa muhakkak haberdar et dedi

Canm bede pruloton kullanıyom haftalık vuruluyo bu igne benimde 10 haftalık ve 22 haftalık kaybim var yasayan bebeğim yok tedbir amaçlı sıkı tutuyo işi drlar

Benimde 1 haftadır iğne ilaç kullanmama rağmen canm dinlen bolbol

Canm nasıl oldun kendini dinleme kitap oku dikkatini başka şeylere ver cnm

Canm bede pruloton kullanıyom haftalık vuruluyo bu igne benimde 10 haftalık ve 22 haftalık kaybim var yasayan bebeğim yok tedbir amaçlı sıkı tutuyo işi drlar
Canım inşallah bebeğini sapasağlam kucağına alırsın.sen kaç haftalıksin canım.birde kaçıncı hafta basladin.progestan da kullanıyor musun

Canım kusura bakmazsan birşey daha soracam sana .sende lekeleme veya kanama var mi.

Canım inşallah bebeğini sapasağlam kucağına alırsın.sen kaç haftalıksin canım.birde kaçıncı hafta basladin.progestan da kullanıyor musun
Cnm 8 haftalık 5inci haftada başladım iğne ve progestona cnm ins hepimiz alalım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…