Günaydın kızlar o kadar bulantım kusmam var ki halim yok sürekli takip edip okuyorum ama yazmaya halim yok dün bende kalp atışlarını gördüm çok şükür inşallah rabbim herkese duymayı nasip etsin sağlıklı kucağımıza alalım.Kanaması olan arkadaşlarım dualarım sizinle rabbim evlatlarınızı size bağışlasın
Bende öyleyim en fazla 5 6 bardak
Canım bendede var o dr riskli demedi yat dinlen falanda demedi çoğu gebede gördüğümüz bişey dediMerhabalar bende yaklaşık 40 gündür evde yatıyorum kesenin altında kanama alanı var ve bitmiyor her hafta doktor kontrolüne gidiyoruz şükür bebeğim büyüyor ama kanama alanı olduğu için riskli gebelikmiş
İşime ara verdim sadece evde yatıyorum
Allah ım benim gibi bütün hamişlere yardım Etsin
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Evet normal adet zamanındayım, umarım ondandır. Rahim büyürken her zaman ağrı olmaz herhalde. Böyle düşünelim benceNormal adet zamanın yaklaşmışsa ondan olabilir benim adet günümde çok ağrım olmuştu ama diğer bel ve rahim kısmındaki ağrılarımı doktora sordum bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor o yüzden normal ağrılar bunlar dedi o yüzden ağrım olmayınca direk türlü felaket senaryolarını sıralıyorum aklımdan
Tabi olmaz bencede yoksa 9 ay çekeceğimiz var sürekli büyüyeceğinden ama ilk aylar için normal dediEvet normal adet zamanındayım, umarım ondandır. Rahim büyürken her zaman ağrı olmaz herhalde. Böyle düşünelim bence
Tam kan sayımı yaptılar canımcanim neden kan verfin
Teşekkür ederim canim bana hiç test falan yapmadılar da ondan merak ettimTam kan sayımı yaptılar canım
Bende aynı durum dayım karnim mi agirdi boslugum mu ağırdı leke mi geldi vs vs allahım yarın kontrolüm bakalim inşallah bir sorun yoktur ara ara kahve leke görüyorum adet tarihim ama ne bilim oglumda böyle birşey yaşamadım bu da beni korkutuyor doktorla konuştum olabilir normal dedi agrin sancin yoksa sorun yok dedi ama nedennnn evden çıkamaz is yapamaz oldum yatakdan koltuğa koltuktan yataga 5 haftadir böyle geçiriyorum iyimi yapıyorum kötü mu bilmiyorumKızlar sürekli kendimi mi dinliyorum anlamadım.. midem ağrıyor. Şimdi de kollarım ağrımaya başladı çok sinir bozucu oluyor mu böyle kol ağrıları falan durup dururken başladı
Benim çok şiddetli kanamalarım oldu her seferinde bebeğimi kaybettim diye ağlayarak gittim doktora ama inanılmaz bir kanama yaşadımCanım bendede var o dr riskli demedi yat dinlen falanda demedi çoğu gebede gördüğümüz bişey dedi
Anladım canım senin ciddi boyuttaymış benide uyardı kanaman olursa muhakkak haberdar et dediBenim çok şiddetli kanamalarım oldu her seferinde bebeğimi kaybettim diye ağlayarak gittim doktora ama inanılmaz bir kanama yaşadım
Doktorum herşeyi en aZa indirdi toplu taşıma araçlarını kesin yasakladı.çok Fazla yürüme istemiyor
Kısaca kendimi yormamı istemedi
Canm bede pruloton kullanıyom haftalık vuruluyo bu igne benimde 10 haftalık ve 22 haftalık kaybim var yasayan bebeğim yok tedbir amaçlı sıkı tutuyo işi drlarArkadaşlar hepinize merhaba.kusura bakmayın önceki yazılanları okuyamadım.size acilen bir sorum olacak.cevaplarsanız sevinirim.ben 1 erken doğum 25 haftalık 1 boş gebelik sonucu kürtaj oldum.şükür tekrar hamileyim.şuan 4 hafta 5 günlüğüm ve doktora gittim.çok şükür doktor keseyi gördü ve bana 4 tane haftada 1 vurulacak proluton iğne günde 2 tane 200mg progestan 100mg coraspin ve vinalac diye vitamin verdi.sizce proluton iğne bu kadar erken vurulursa bebeğe zararı olur mu.sanırım düşük ve erken doğumdan dolayı tedbir amaçlı verdi ama korkuyorum....lütfen bilen biri varsa cevaplarsa sevinrim
Benimde 1 haftadır iğne ilaç kullanmama rağmen canm dinlen bolbolMerhabalar bende yaklaşık 40 gündür evde yatıyorum kesenin altında kanama alanı var ve bitmiyor her hafta doktor kontrolüne gidiyoruz şükür bebeğim büyüyor ama kanama alanı olduğu için riskli gebelikmiş
İşime ara verdim sadece evde yatıyorum
Allah ım benim gibi bütün hamişlere yardım Etsin
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Canm nasıl oldun kendini dinleme kitap oku dikkatini başka şeylere ver cnmKızlar sürekli kendimi mi dinliyorum anlamadım.. midem ağrıyor. Şimdi de kollarım ağrımaya başladı çok sinir bozucu oluyor mu böyle kol ağrıları falan durup dururken başladı
Bende iğne oluyorum devamlı bide crınone jel kullanıyorumBenimde 1 haftadır iğne ilaç kullanmama rağmen canm dinlen bolbol
Kan testi yapmaları lazım canm ya hastanede yada sağlık ocağında. Bi sor istersen doktoruna. Ben 8+1 im sen benden 5 gün önde doğurcaksın inşallah :))Teşekkür ederim canim bana hiç test falan yapmadılar da ondan merak ettim
Allahım korusun evlatlarımızı ins sağlıkla alırız kucaklarimizaBende iğne oluyorum devamlı bide crınone jel kullanıyorum
Canım inşallah bebeğini sapasağlam kucağına alırsın.sen kaç haftalıksin canım.birde kaçıncı hafta basladin.progestan da kullanıyor musunCanm bede pruloton kullanıyom haftalık vuruluyo bu igne benimde 10 haftalık ve 22 haftalık kaybim var yasayan bebeğim yok tedbir amaçlı sıkı tutuyo işi drlar
Canım kusura bakmazsan birşey daha soracam sana .sende lekeleme veya kanama var mi.Canm bede pruloton kullanıyom haftalık vuruluyo bu igne benimde 10 haftalık ve 22 haftalık kaybim var yasayan bebeğim yok tedbir amaçlı sıkı tutuyo işi drlar
Cnm 8 haftalık 5inci haftada başladım iğne ve progestona cnm ins hepimiz alalım cnmCanım inşallah bebeğini sapasağlam kucağına alırsın.sen kaç haftalıksin canım.birde kaçıncı hafta basladin.progestan da kullanıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?