Lekelenmem oldu geçen pazar sürekli yatiyom cnm devam ediyo lekelenmem sende varmi cnm lekeleme vs cnmCanım kusura bakmazsan birşey daha soracam sana .sende lekeleme veya kanama var mi.
Canım benim teşekkür ederim birazdan gidicem doktora yazdıracam ilacıCanim doktoruna ilac sorsana. Benim doktorum onyzed, zofraan, zofer bu ucu birbirinin muadiliymis. Bunlardan birini kullanmami onerdi. Once onyzed kullandim. Bitince o yoktu zofer aldim. Uc gundur sabahlari iciyorum. Baya fayda etti. Yemek yiyebiliyorum. Koku hassasiyetim de azaldi.
Ben 1 bardak icebilirsem dua ediyorum.
Aminn inşallah canım ya cümlemiz.Yaptı canım yapmaaz mı karnıma vuruyorum ben ama doktorum dedi ki göbek deliğinden yukarı olan kısımlara vurma oraları çok morarıyo damara denk gelip benim damar patladı çünkü yumurtadan daha büyük kıpkırmızı kan toplayan bir morluğum oldu ama artık sanki olmuyo yeni morluk gibiiUmarım sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza canım sende iğneler morarma yaptı mı
Canım inşallah en kısa zamanda biter lekelenmen.benim leke felan yok şimdilik bakalım.benimde kafama o takıldı.hani leke felan yok.birde ben dün gittim doktora ve ilk iğne dün yapıldı.4 hafta 5 günlük .acaba bebeğe zararı olur mu diye korktum.birde progestan içiyorum ben günde 2 defa 200mg olandanLekelenmem oldu geçen pazar sürekli yatiyom cnm devam ediyo lekelenmem sende varmi cnm lekeleme vs cnm
Benim oglaninda bugun kursu vardi nasil goturcem diye dun stres baslamisti.Cunku dun tum gunumu bulanti halsizlik kusma ve aglamakla gecirmistim.Allah guc kuvvet verdi bi ayaga kaldirdi beni sukurler olsun gittik geldikBakiyorumda kusma olsa bir turlu olmasa bir turlu...bugun kendimi cok sukur iyi hissediyorum..hele dun beni gorucektiniz ogurmekten bugazimdan kan geldi..
Sonra baslarim lan kusmana dedim gezzmeye gittim..ohhh iyi yaptim..
Bugun kendimle ugrastim kendimi temizledim..banyo yaptim...bir de vuzel tarhana corbasi ohh mis...silkelenin kizlar...
Iğne ve ilacı verdiğinde benimde lekelenmem kanamam yoktu benim erken doğumum vardı seninde var galiba erken doğum önlem amaçlı verildi banada ben 9 ay kullancam iğne ve progestonu nolur nolamaz dye cnmCanım inşallah en kısa zamanda biter lekelenmen.benim leke felan yok şimdilik bakalım.benimde kafama o takıldı.hani leke felan yok.birde ben dün gittim doktora ve ilk iğne dün yapıldı.4 hafta 5 günlük .acaba bebeğe zararı olur mu diye korktum.birde progestan içiyorum ben günde 2 defa 200mg olandan
Canım benim teşekkür ederim birazdan gidicem doktora yazdıracam ilacı
Söylediğin çok iyi oldu canım ona göre üstüme fazla para almış olurum yani şu bulantılarımız bitsinde Allahın izniyle hepimizinCanim bu ilaclari devlet karsilamiyo ama. Pahali biraz ilaclar. Icinde de 10 tane cikiyo. 4mg olanlari da var 8mg olanlari da. Ikisi de olur farketmez demisti bana doktorum. Onyzed 4mg olani 56tlye almistim ben, Zofer 8mg olani da 84tlye aldim.
Ne diyosunnnnCanim bu ilaclari devlet karsilamiyo ama. Pahali biraz ilaclar. Icinde de 10 tane cikiyo. 4mg olanlari da var 8mg olanlari da. Ikisi de olur farketmez demisti bana doktorum. Onyzed 4mg olani 56tlye almistim ben, Zofer 8mg olani da 84tlye aldim.
Evet canım 25 haftalık erken doğum.8.hafta boş gebelik kürtaj.benim erken doğunun sebebi rahim ağzı yetmezliği canım.Doktorum farkedemefi maalesef.içim biraz rahatladi.demekki gebeliğin ilk haftası da proluton vurabiliyormuş.birde iğne mi yoksa progestan mi yaptı bilmem idrarın tuhaf kokuyor.Iğne ve ilacı verdiğinde benimde lekelenmem kanamam yoktu benim erken doğumum vardı seninde var galiba erken doğum önlem amaçlı verildi banada ben 9 ay kullancam iğne ve progestonu nolur nolamaz dye cnm
Canım benimde rahim yetmezliği benimde dr anlamadı o yüzden önlem amaçlı yok takılma erken başladı ilaçlara dye çok iyi erken başlaması 12 haftayı girmek nasip olursa dikiş atılacak ve yatmaya devam canm progestonu fitilmi atıyon iciyonmu cnm ondanda olur koku bide çok sık duş yok cnm bizlerdeEvet canım 25 haftalık erken doğum.8.hafta boş gebelik kürtaj.benim erken doğunun sebebi rahim ağzı yetmezliği canım.Doktorum farkedemefi maalesef.içim biraz rahatladi.demekki gebeliğin ilk haftası da proluton vurabiliyormuş.birde iğne mi yoksa progestan mi yaptı bilmem idrarın tuhaf kokuyor.
Doktorum hiçbir farkın olmadığı mide bulantısı baş dönmesi yaşayanlar olduğunu söylemişti.. ancak vücut 3 veya 4. aya kadar sanırsam keseyi kanamayla bişekilde atmaya çalışıyormuş biyerde okumuştum.. yani kürtaj olunmazsa kese rahime tutunamıyormuş ve kanama başlıyormuş.. ama belirti olarak gebelikle aynı belirtiler fark yokmuş.Bu boş gebelik nasıl oluyor kızlar ekstra bi belirti oluyormu
Ben decavit kullaniyorum içinde bir çok vitamin varmisKızlar vitamin olarak ben sadece folik asit alıyorum. Başka bişey kullanan var mı ekstra
Ne kadara alıyorsun canm folik asitten daha mı iyiBen decavit kullaniyorum içinde bir çok vitamin varmis
Canim ben bos gebelik geçirdim bütün belirtileri yasadim mide bulantısı falanBu boş gebelik nasıl oluyor kızlar ekstra bi belirti oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?