Canımm benimde iki gebelikte kalb atışlarını duyduktan sonra kalbleri duydu kürtaj oldum daha sonra üniversitede genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması var . Ondan ben 9 ay boyunca kullanıcam iğneleriEvet canım akhisarlıyım ne güzel denk geldi bundan önceki hamileliğimde kalp atışını duyamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tedbir amaçlı ilaç kullanıyorum sana ne için verdi doktor
Umarım sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza canım sende iğneler morarma yaptı mıCanımm benimde iki gebelikte kalb atışlarını duyduktan sonra kalbleri duydu kürtaj oldum daha sonra üniversitede genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması var . Ondan ben 9 ay boyunca kullanıcam iğneleri
Aynen canım bende öyleyim hareketler baslasada hayırlısıyla rahat etsekGünaydın kızlar sizde de ağrı falan olmayınca acaba bebeğe bişey mi oldu düşüncesi oluyor muağrılarımı bebeğin işareti olarak görüyorum
Bende öyleyim en fazla 5 6 bardakgunaydın kızlar. benimde tek sıkıntım çok su içememek. midem bulanıyor su içince.günde 1litre anca içebiliyorum idrarımın rengi iyice koyulaştıkorkuyorum bişe olacak diye
Hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah doktor kontrolüme 19 gün var daha şafak sayıyorum resmenAynen canım bende öyleyim hareketler baslasada hayırlısıyla rahat etsek
bende ptesı gıdıcemHayırlısıyla o günleri görürüz inşallah doktor kontrolüme 19 gün var daha şafak sayıyorum resmen
Benimde dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım varGünaydın kızlar sizde de ağrı falan olmayınca acaba bebeğe bişey mi oldu düşüncesi oluyor muağrılarımı bebeğin işareti olarak görüyorum
AYnen çok haklısın bende sürekli olumsuz düşünürken buluyorum kendimiBenimde dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım varbenim canımı da bu sıkıyor. Anlaşılan her değişiklik bizim için stres kaynağı
gunaydın kızlar. benimde tek sıkıntım çok su içememek. midem bulanıyor su içince.günde 1litre anca içebiliyorum idrarımın rengi iyice koyulaştıkorkuyorum bişe olacak diye
canim neden kan verfinGünaydın kızlar bugün çok sıcak gittim kan verdim sağlık ocağında sabah olmasına rağmen bayılcaktım nerdeyse.. mide bulantıları tam gaz devam.. o neysede bari halim olsa.
Bende olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu tarz değişiklikler kafama takılıyor. Daha önce kötü bir tecrübem olduğu için pozitif olmakta biraz zorlanıyorum. Sonra yine kendimi toparlıyorum çünkü bebeğim için buna mecburumAYnen çok haklısın bende sürekli olumsuz düşünürken buluyorum kendimi
Aynen benimde öncesinde olumsuzluklarım olduğu için bebeği ve kalp atışını gördünüzmüBende olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu tarz değişiklikler kafama takılıyor. Daha önce kötü bir tecrübem olduğu için pozitif olmakta biraz zorlanıyorum. Sonra yine kendimi toparlıyorum çünkü bebeğim için buna mecburum
Evet 6+0 da kalp atışını duyduk. Benim tüp bebek olduğu için geç veya erken döllenme gibi bir durumum yok. Sizin geç döllenmemiydi?Aynen benimde öncesinde olumsuzluklarım olduğu için bebeği ve kalp atışını gördünüzmü
BENimde tüp bebekEvet 6+0 da kalp atışını duyduk. Benim tüp bebek olduğu için geç veya erken döllenme gibi bir durumum yok. Sizin geç döllenmemiydi?
İnşallah sen de bir sonraki kontrolünde görür ve duyarsın.BENimde tüp bebek
İnşallah zaman durdu sanki çok merak ediyorumİnşallah sen de bir sonraki kontrolünde görür ve duyarsın.
Normal adet zamanın yaklaşmışsa ondan olabilir benim adet günümde çok ağrım olmuştu ama diğer bel ve rahim kısmındaki ağrılarımı doktora sordum bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor o yüzden normal ağrılar bunlar dedi o yüzden ağrım olmayınca direk türlü felaket senaryolarını sıralıyorum aklımdanBenimde dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım varbenim canımı da bu sıkıyor. Anlaşılan her değişiklik bizim için stres kaynağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?