2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm benimde iki gebelikte kalb atışlarını duyduktan sonra kalbleri duydu kürtaj oldum daha sonra üniversitede genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması var . Ondan ben 9 ay boyunca kullanıcam iğneleri

Günaydın kızlar o kadar bulantım kusmam var ki halim yok sürekli takip edip okuyorum ama yazmaya halim yok dün bende kalp atışlarını gördüm çok şükür inşallah rabbim herkese duymayı nasip etsin sağlıklı kucağımıza alalım.Kanaması olan arkadaşlarım dualarım sizinle rabbim evlatlarınızı size bağışlasın

Canımm benimde iki gebelikte kalb atışlarını duyduktan sonra kalbleri duydu kürtaj oldum daha sonra üniversitede genetik test yaptırdım kan pıhtılaşması var . Ondan ben 9 ay boyunca kullanıcam iğneleri
Umarım sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza canım sende iğneler morarma yaptı mı

gunaydın kızlar. benimde tek sıkıntım çok su içememek. midem bulanıyor su içince.günde 1litre anca içebiliyorum idrarımın rengi iyice koyulaştı korkuyorum bişe olacak diye
Bende öyleyim en fazla 5 6 bardak

Günaydın kızlar sizde de ağrı falan olmayınca acaba bebeğe bişey mi oldu düşüncesi oluyor mu ağrılarımı bebeğin işareti olarak görüyorum
Benimde dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım var benim canımı da bu sıkıyor. Anlaşılan her değişiklik bizim için stres kaynağı

Merhabalar bende yaklaşık 40 gündür evde yatıyorum kesenin altında kanama alanı var ve bitmiyor her hafta doktor kontrolüne gidiyoruz şükür bebeğim büyüyor ama kanama alanı olduğu için riskli gebelikmiş
İşime ara verdim sadece evde yatıyorum
Allah ım benim gibi bütün hamişlere yardım Etsin
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz

AYnen çok haklısın bende sürekli olumsuz düşünürken buluyorum kendimi
Bende olumsuz düşünmek istemiyorum ama bu tarz değişiklikler kafama takılıyor. Daha önce kötü bir tecrübem olduğu için pozitif olmakta biraz zorlanıyorum. Sonra yine kendimi toparlıyorum çünkü bebeğim için buna mecburum

Aynen benimde öncesinde olumsuzluklarım olduğu için bebeği ve kalp atışını gördünüzmü

Benimde dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım var benim canımı da bu sıkıyor. Anlaşılan her değişiklik bizim için stres kaynağı
Normal adet zamanın yaklaşmışsa ondan olabilir benim adet günümde çok ağrım olmuştu ama diğer bel ve rahim kısmındaki ağrılarımı doktora sordum bebek büyüdüğü için rahimde büyüyor o yüzden normal ağrılar bunlar dedi o yüzden ağrım olmayınca direk türlü felaket senaryolarını sıralıyorum aklımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…